Skip to content
11 reacties
3462 weergaves

Ik val op jonge meisjes! Is dit raar

Ik ben een jongen van 17 jaar en heb een leuke vriendin van 16 jaar. Ik merk dat ik de laatste tijd héél geil wordt als ik meisjes zie van 13 of 14 jaar oud. Mijn vriendin heeft een zusje van 13 en iedere keer als ik haar zie krijg ik een stijve en zou ik haar mijn piemel willen laten zien. Ook fantaseer ik over haar dat zij mij aan het aftrekken en pijpen is. Wordt er gek van....

17 jaar
6 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik vind het niet erg raar dat je op een paar jaar jonger valt mijn ouders hebben ook 5 jaar verschil ofzo dus het is niet heel erg of raar miss heeft zij gevoelens voor jou of miss niet verliefd zijn is verliefd zijn leeftijd maakt dan ff niet uit

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is best normaal in mijn mening. Maar je moet niet vreemd gaan op je vriendin. En zeker niet met haar zusje. Maar als je op een andere manier een vriendin van die leeftijd vind kan het wel. Alleen wel oppassen dat je niet teveel er mee bezig houd want als je 25 bent en je valt op meisjes van 12 dan kan dat echt niet meer

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wow, relax TS! t maakt wel ff een mega verschil als je 23 ben en je valt op meiden van 10, of 17 en je valt vanaf 13! Dan ben je geen pedo he. Haha, dan ben ik t zeker ook dan? Ik ben 16 en me vriend 13, en we hebben al 1 jr een relatie, dus. Er wordt srs vaak geschreeuwd dat je dan pedo bent, maar slaat echt fk nergens op he.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind meisjes vanaf 13..... maar ben zelf nog 15.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • hey, ik ga nu uit een zeer onaangename ervaring spreken. Zoals jullie kunnen zien ben ik 23, ik wordt al even gevolgd door politie en gerecht omwille van de dingen die jullie hier opnoemen. Ik heb nooit iemand aangeraakt maar ik val ook op jong (10-16 ongeveer). Ik heb daar ook fotos van gehad (is dus wel stapje verder als jullie) ik ben dit jaar ook veroordeeld en sta onder voorwaarden. Ik raad jullie aan goed op jezelf te passen en als het niet lukt hulp te zoeken! De stempel "pedo" geraak je nooit kwijt

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat is daar allemaal zo raar aan dan? Ik ben 16 en me vriend die ook net als ik gay is, is 13. Dus ja, als je t goed met elkaar kan vinden. We hebben al een jaar wat, dus, nee zo raar is t allemaal niet.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb daar ook last van. Maar soms nog jonger. Ik word soms in mijn buurt aangevallen door kleine meisjes en jongens (denk aan 6 tot 12 jaar). Alleen die vind ik een beetje aantrekkelijk. Ik kijk gewoon zo veel mogelijk porno hahaha. Zodat ik meer op oudere vrouwen ga vallen ipv op te jonge. Ik wil ook voorkomen dat ik ook echt ineens iets ermee ga doen... En dat moet niet gebeuren. Dus ik kan je alleen als tip geven. Doe heel veel met je vriendin. En als zij er niet is. Kijk dan naar plaatjes van vrouwen richting de 25 haha.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom val je juist op meisjes van 13 of 14? Ik bedoel, als ik voor mijzelf mag spreken, t gaat erom hoe je er uit ziet en of je nou 30 of 15 bent doet er niet toe (waarmee ik ook te ver ga volgens velen). Stel ik moet kiezen tussen een slank ding met een lekker kontje van 30 en een wat dikker meisje van 16, dan kies ik toch echt voor de eerste, en was het andersom dan zou ik voor de laatst genoemde kiezen. Tis wel zou, heb het idee dat slanke vrouwen minder vaak voorkomen als ze ouder worden. Pubermeiden zijn nou eenmaal vaker slank dan vrouwen ouder dan 25 denk ik.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb je al bedacht wat je vriendin hiervan zou vinden ? Goed mogelijk dat je dan een andere vriendin mag zoeken. Dat geldt bij uitbreiding ook voor je contacten met andere meisjes. Ofwel heb je een 'vriendin' (1 dus), ofwel heb je er geen en dan ben je 'vrij' om te kiezen mits respect voor een zekere leeftijdsgrens.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt voor de tip, ik probeer dat ook maar is heel lastig. Ik krijg die gedachtes van die jonge meiden niet uit mijn hoofd. Als mijn vriendin me pijpt fantaseer ik dat haar jongere zusje mij aan het pijpen is. Vind het moeilijk....

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Concentreer je op je vriendin.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten