Skip to content
10 reacties
1596 weergaves

Vanavond voor beiden de eerste keer .. Tips?

Ik ga vanavond sex hebben ! Mijn vriendin van 16 jaar de eerste keer fixen en chill ontmaagden . Ze slikt de pil en condoom hoeft niet. Wat voor standje kan ik het beste doen?.. wil wel de leiding hebben erover ben de actieve . Hoe kan ik haar het beste een orgasme geven? Wat moet mijn vriendinnetje bij mij doen me plezieren in bed.? Reacties van ervaren meisjes en jongen zeer welkom. En snel graag dan. 20.00 vanavond ga ik haar doen.

14 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • Oh dus zo helpen we mensen ?We branden ze de grond in?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Pure opschepperij om inderdaad op het net te gaan zeggen wanneer je gaat neuken.
    Als mijn vriendje dit zou doen zou ik hem flink op zijn donder geven en mag hij dan niks met mij doen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • meisje16 jij bent vast de TS van 14 die op wil scheppen wat hij gedaan heeft met zijn "vriendin"

    het ziet er allemaal uit als een leuk fantasieverhaal

    droom lekker verder

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk dat de meeste jongens dit behoorlijk grof vinden. Wie plaatst er nou vooraf datum en uur v/d ontmaagding van zijn vriendin op het net? En een meisje "doen", lijkt wel de loodgieter die even een klus komt klaren. En welk "natuurtalent" moet de avond voordien nog tips vragen aan andere jongens? Haha, heb ik weer even lekker met mijn belerend vingertje mogen zwaaien. Sorry knul. Als jullie maar gelukkig zijn. Meen ik echt.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 20 jaar : 100% agree!!!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Hij mag dan best een natuurtalent zijn maar hij is geen gentleman. BAM.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben je soms jaloers jongen van 19 jaar.? Hij is 14 jaar en gaat een meisje doen!! Is neuken hoor. Zie het verschil niet wat netter is om te zeggen. En zeg jij pieletje en krijg niet omhoog.?? Puber jongens hebben juist heel vaak een spontane stijve komt door hoge levels testosteron. Oudere mannen 50+ krijgen hem vaak niet meer omhoog. Of niet goed hard impotentie. Viagra helpt. En ik ben 13 jaar mijn pik is 15 cm stijf dus waarom denk je dat die jongen van 14 jaar een pieletje een kleintje heeft..

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben het meisje wat mijn lieve mooie lange vriend (1M82) van 14 jaar me teder gefixt had. Is mischien populaire straattaal maar hij bedoelt gewoon ontmaagden Donderdag 20.00 en we hebben gesext rot 21.30 ongeveer! Ik was helemaal bevredigt door mijn vriendje. . Hij is best erg goed in bed hoor! Zijn piemeltje? Die is als een volwassen man 19 cm en een dikke eikel.Dus we hebben het over een mannen penis begrepen!! En hij is nu een man geworden geen kleutertje. Pff Ik heb echt door het neuken een orgasme gehad. Dus dan weet je dat hij een natuur talent gewoon is. Dat moest ik effe kwijt. BAM!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • de taal die je gebuikt zegt me eigenlijk al genoeg:

    je voelt je heel mans om een meisje "te gaan doen" ; puntje bij paaltje gebeurt er niets en krijg je je pieletje niet eens omhoog.

    je "fixt" een meisje niet en wat moet ik in hemelsnaam verstaan onder " chill ontmaagden" ?

    als je zegt dat je een meisje gaat "doen" klinkt het bij mij meer als een one nightstand, niet als je vriendin.

    TS blijf nog even lekker een paar jaar met de Lego spelen en ga op je 18de ofzo eens op zoek naar een leuk meisje waar je iets mee op kan bouwen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo het is blijkbaar gebeurt? Je lul naar binnen steken en voor de eerste keer langzaam penetreren, is een appart gevoel hoor, succes,

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten