Skip to content
10 reacties
1991 weergaves

waar heb jij weleens sex gehad?

hoi ik was eens even benieuwd waar jullie al eens sex hebben gehad,   ik zal beginnen met mijn verhaal. we waren onderweg naar huis. en we hadden wat gedronken ik en mijn vriend. En ik kreeg plots zin en we begonnen te kussen en te knuffelen... en jha ik had een rokje aan. Het was in een smal steegje/wegje. En daar hadden we toen sex. Ik wel dit wel meer doen, ik vond het wel spannend. En we hebben het ook al in een wc gedaan het was een aparte, niet zo een met 8 hokjes... dus niemand kon ons zien/horen. Dat is het laatste wat je wil! en dit was met het zelfde vriendje. We zijn al 2 jaar samen dus alles was veilig ik neem netjes de pil.   Maar nu ben ik benieuwd naar jullie verhaal laat het even weten.      

18 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • 3 jaar geleden met een meisje samen in een leeg klaslokaal we deden deur op slot en ramen bedekt en zaten doggy style uit te voeren.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • In een kleedhokje. We konden ons niet inhouden. Was wel spannend omdat er mensen in de hokjes naast ons kwamen

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ik was in de tuin aan het zwemmen met mijn vriendin voor de rest was er niemand thuis ze is 14 jaar we waren aan het zwemmen en opeens trok ze mijn zwembroek uit en begon ze met mijn lul te spelen ze zei komaan trek mijn bikiini uit ik deed wat ze zei daar hebben we het gedaan super lekker

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe het ook in bad met mijn vriendje. Naakt, maar ook soms met ons voetbaltenue. Leuk.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben homo met dit weer doe ik het met mjn vriendje in bad

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Op vakantie een leuk meisje tegengekomen en savonds toen we naar bed gingen hadden we afgesproken dat zij naar mijn huisje zou komen en is ze via het raam naar binnen gegaan.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Omkleedhokjes van zwembad, open lucht, in de duinen, toiletten, trein, auto, in een stationgebouw in het midden van de nacht (treinen gingen er de komende 3u toch niet voorbij rijden), ...

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • na het zwemmen in het zwemhokje was super lekker

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Met een jongen in een omkleedhokje op surfkamp was de eerste keer en we werden betrapt door zijn beste vriend....

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb is met me vriendin in een pashok, in een verlaten gebouw, in een park in de bosjes en in eenkleedkamer van een zwembad hadden we sex. We waren allebei geil en ze neemt ook de pil we hebben al 4 jaar.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten