Skip to content
21 reacties
9096 weergaves

Naakt slapen bij vrienden. Wat vinden jullie

Hallo. Ik wou weten wat jullie er van vinden. Ik vraag het omdat iemand van mijn vrienden groepje het heel apart vind. De stelling is, naakt slapen als je bij een vriend logeert. Ik vind het kunnen dat je bij je vriend/in naakt slaapt, als je het maar vraagt als het mag van de gene. En geen gekke dingen uithaald. Zonder te vragen moet je het niet doen, vind ik een beetje respectloos. Sorry voor de type fouten en de slecht zins opbouwing, ik heb namenlijk erg last van dislectsie als zal zo goed mogenlijk type. Groetjes

16 jaar
6 jaren geleden

21 Reacties

  • Hoi! Ik slaap naakt bij mijn vrienden. Vaak slapen we in de vakantie bij elkaar (met z’n 4en) en dan gaan we onze onderbroek uit doen en nog wat ouwehoeren en daarna slapen. Ze hebben ook een douche met 2 douchekoppen En dan gaan we vaak met z’n allen douchen. Wij vinden het gewoon normaal in het groepje

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik slaap altijd met een pyjama

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook zo vaak met vrienden naakt geslapen niet erg dus een x vroeg een vriend of ik hem wou aftrekken omdat hij gijl was toen zij ik maar jij ook bij mij later de avond eindigden we op seks met een vriend en een vriendin die kwam er ook bij dus een trio’s

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik slaap overal naakt, of alleen met een t-shirt als het koud is. Geen enkele vriend heeft er ooit iets over gezegd, en heeft dan vaak ook naakt geslapen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik slaap bij vrienden en vriendin naakt en thuis slaap ik ook naakt ik was een keer bij een vriend aan slapen die was giel die slaapt ook naakt en die vroeg om aftrekken om dat giel was zie ik oké ook een keer bij vriendin gebeurt

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik slaap ook altijd naakt. Waar ik ook ben.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • G moet kunnen man, waarom niet? Het zijn je vrienden.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe zoals de vrienden doen als ik bij hen blijf logeren. Thuis slaap ik meestal naakt, ook als er vrienden bij zijn, maar ik doe een pyjama aan als het koud is.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik slaap altijd naakt bij me vrienden!!!
    echte vrienden vinden dat niet erg.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet niet beter dan dat ik naakt slaap. Bij 1 vriendje blijf ik soms slapen en dan zijn wij ook naakt. Ik ken hem al vanaf de basisschool.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Tuurlijk kan het, ik slaap bij een vriend ook altijd bloot, en hij ook!!

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind dat dat wel moet kunnen. als ik bij mijn vriend thuis slaap dan slapen we ook in 1 bed en naakt of alleen een slipje. Niemand doet daar ooit moeilijk over. Ze snappen echt wel dat we 's nachts
    geen schaapjes aan het telen zijn.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij vriendinnen slaap ik wel naakt, zij ook meestal. Net wat je gewend bent ookkn

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik slaap al mijn leven lang naakt. Ik ben naturist en ik heb niet eens een pyama. Bijna al mijn vrienden en vriendinnen weten dat. Als ik bij iemand slaap waar ik nooit eerder ben geweest vraag ik wel of naakt slapen oke is. Dat is wel zo netjes. Als het niet oke zou zijn zou ik in mijn boxer slapen. Maar dat is nog geen één keer gebeurd.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 20: misschien omdat ge al wat ouder zijt? Wij (jongens van het zwemteam twaalf tot 16 jaar) vinden het best wel plezant om in ons blootje samen te zijn. Als we zwemkamp of weekend hebben slapen we dan ook altijd in ons blootje. Is gewoon plezant omdat we vrienden zijn.

    Thuis slaap ik in mijn blootje maar mijn beste vriend deed dat niet. Toen ik eens bij hem ging logeren en hij al in pyjama was vroeg ik hem of hij dat niet eens wou proberen om in zijn blootje te slapen omdat dat zo plezant is. Hij wou dat we en slaapt nu ook in zijn blootje. Toen mijn broertje en ik eens bij onze neef op de kamer moesten slapen die een paar jaar ouder is als ons, en die in pyjama slaapt, hebben wij ook een pyjama aan gedaan omdat onze neef dat maar niks vond als we in ons blootje zouden slapen want we hadden hem dat gevraagd of dat mocht van hem, omdat we op zijn kamer waren.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mannen hoeven elkaar niet naakt te zien. Dat is niet nodig. Waarom zou je het willen al je hetero bent ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik slaap wel naakt maar niet bij vrienden

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik slaap altijd en overal naakt.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik slaap altijd naakt, ik heb niet eens een pyjama   Mijn vrienden weten het uiteraard en als ik eens ergens blijf slapen doe ik dat dus gewoon naakt en vraag het niet.   Vaak slaap ik dan op een luchtbed in een slaapzak een vriend heeft een tweede bed en eigenlijk nooit met zijn tweeën in een bed.   Bij mijn vriendin ben ik eigenlijk nog niet blijven slapen omdat haar ouders (denken wij) het niet goed vinden als we met zijn tweeën in een bed kruipen en bij mij thuis is er geen twee persoons- bed over, maar als dat wel zo zou zijn slaap ik ook dan naakt.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen @21 dankje voor je reactie. Ik zeg zelf altijd waarom ik type fouten maak omdat je al zij dat er mensen zijn die er een drama van maken, en ik zit hier al 2 jaar op deze forum. Door jullie hulp heb ik meer schijt aan wat mensen zeggen over me type fouten, ik kan er nou eenmaal niet super veel aan doen ik doe me best om zoveel mogenlijk te verbeteren. Maarja daar de tegen gelukkig ben ik niet de enigste die met het slapen zo is. Ik doe ook altijd als een vriend logeert en hij in ze pyma ondergoed of naakt slaapt dan doe ik mee. Ik zelf heb er geen moeite mee om te zien te worden als ik in me blootje bent. Dus doe gewoon mee en ik zelf vraag ook altijd hoe slaap jij thuis om dege zoveel mogenlijk thuis te laten voelen.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten