Skip to content
16 reacties
640 weergaves

NANI?!

Wat doe ik verkeerd? Ik heb nog nooit een vriendin of iets gehad en niemand is überhaupt ooit geïnteresseerd in mij geweest, ik heb gemiddeld lang bruin haar, blauwe ogen, ik heb drie jaar op teakwondo gezeten en heb hierdoor een halve sixpack. (Niet dat dat ook maar überhaupt iets uit maakt) ik ben erg geduldig en sympathiek, ik heb een gaming collectie van de NES tot de switch, ik ben een trouwe coaster enthousiast en ik heb ook een Efteling abonnement, (als ik ooit met iemand uit zou gaan zou dat 100% de Efteling zijn) en ik hou ook echt niet van die kut rap muziek maar meer van dat soort muziek zoals southern nights en mr blue sky. Dus NANI TF doe ik verkeerd als ik vragen mag??!!!

13 jaar
6 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik wel wat antwoord geven maar dat deed je zelf al.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Denk dat je je echt geen zorgen hoeft te maken, dat komt allemaal nog wel want je bent echt nog jong. Als ik je nog tips mag geven, games is voor een meisje absoluut geen meerwaarde denk ik en probeer je op een manier te onderscheiden van de andere jongens. Je moet niet altijd de hipste taal gebruiken of meedoen met de rest, doe gewoon zoals je bent en dan zullen er wel meisjes zijn die ervoor vallen. Ga op zoek naar je eigen identiteit, dat is waar meisjes echt op vallen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben 15 en heb nog nooit een vriendin gehad, maar ga ook weinig met meisjes om.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • WIE ZEGT DAT IK LIEFDE VOOR MANGA HEB?!

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Oh en TS, ik heb echt precies de zelfde interesses als jou (behalve je voorliefde voor Manga). Wss ben je gewoon niet interessant voor meisjes, teminste dat is mijn ervaring en kom op, we zijn nog te jong om te zeuren omdat we single zijn. Maar enigszins begrijp ik je. En ja, onze interesses nerdie in de ogen van andere, want wie zou er nu een Nintendo gaming collectie opbouwen en coasters en shit. Maar dat is hoe ik het zie, maar als meisjes je aardig vinden en het leuk vinden om met je te praten is dat ook leuk!

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • J16,Nani! is een memefragment, teminste dat is wat ik weet

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn neef zit ook op taekwondo.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is echt niet erg als je nu nog geen relatie hebt gehad. Je hebt nog jaren voor je om iemand te vinden, en veel van de verkeringen die mensen op jouw leeftijd krijgen, zijn niet langdurig. Er zijn genoeg mensen die pas op latere leeftijd iemand gevonden hebben. Dus maak je geen zorgen.

    En je lijkt me geen vervelend persoon, in ieder geval. Mr Blue Sky is inderdaad een tof nummer. :-)

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bent nog te jong om nu al te wanhopen. Kijk niet te veel naar andere jongens die zogenaamd succesvol zijn op dat vlak. En denk vooral niet, dat je iets verkeerd doet. Het is ook niet omdat je verlegen bent, dat je geen vriendin hebt. Je zal nog wel ondervinden, dat er meisjes zijn die daarop vallen en het juist een uitdaging vinden, om jou uit je schulp te krijgen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisje 14, ik ben juist heel verlegen

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • NANI is manga taal. Als je echt zo praat zal je moelijk een vriendin vinden. Manga's zijn meestal goor en sadistisch en erg vrouwonvriendelijk.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Misschien meer normaal praten en niet te veel opscheppen

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 16 nee man, ik ben totaal geen weeb?? en ik maak ook geen Japanse referenties

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Weebachtig? What the hell is dat nou weer? Oke, zoek ik ook wel weer op. Ik ga me stilaan te oud voelen hier...

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ehm, hoewel het natuurlijk helemaal van jezelf afhangt en de omgeving waarin je je bevindt, zou ik je wel afraden om minder vaak Japanse woorden en references te gebruiken, komt enigzins Weebachtig over. Niet dat dat erg is, maar het kan nieuwe mensen die je nog niet kennen enigzins afschrikken. (Ik ga hier puur uit van comment, misschien praat je totaal niet zo irl.)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Sorry man, maar wat is NANI? Heb zelf ff gezocht. Nani is of 1. Japans voor "wat?" of 2. een Griekse meisjesnaam of 3. een Portugese voetballer. Maar jij bedoelt duidelijk nog iets anders. Maar wat dan?

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten