Skip to content
8 reacties
1546 weergaves

Jongen blijft slapen

Hallo, Ik heb een vraagje doen jullie ouders ook zo moeilijk als een jongen, ( voor de jongens een meisje) blijft slapen? Mijn ouders maken hier echt een drama van, maar hij komt slapen maar er komen nog 4 vriendinnen. Mijn ouders denken da wij seks gaan hebben ofzo maar dat is totaal niet waar...... hoe gingen of gaan jullie ouders hier mee om?

13 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Dat is een pyama party, made in heaven.
    Eerst n beetje kletsen en een spannend spel om je geheimen mee te vertellen iets van truth or dare.
    Stoeien knuffelen, maakt niet uit, van het 1 komt het ander.
    Tuurlijk wordt dat feest.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Tsja 4 meisjes en 1 jongen dan zou ik ook denken...

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij blijven wel vaker meisjes slapen en is geen probleem. Maar we hebben ook geen sex hoor.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn ouders zouden zeker geen probleem er mee hebben als er meerdere vrienden en meisjes zouden komen slapen bv op onze grote zolder. Maar dat mijn vriendin bij mij mag slapen is nog maar sinds kort. Ook mijn ouders hadden daar moeite mee. Natuurlijk vanwege de seks die je dan hebt. Maar bij mijn vriendin zijn haar ouders veel vrijer ik mag bij haar blijven slapen vanaf dat ze 16 werd. Mijn ouders vonden dat maar niks maar we deden het wel. En hadden natuurlijk al snel seks met elkaar. Mijn vriendin was toen al op de pil en nu heeft ze een spiraaltje om niet zwanger te worden. Gelukkig mag het bij mij thuis nu ook. Ja ouders moeten er erg aan wennen dat hun zoon/ dochter seksueel actief word... Hou moed! Als je ouder wordt gaat het gemakkelijker.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • zo zijn ouders mij ouders denken niet dat ik seks met een jongen of zo krijg maar me ouders zeggen dat meestal jongen zin in heben om meer dingen te doen die niet mogen snap je wel maar als er 4 vriendinen komen is het toch goed

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij thuis is er jammer genoeg nog niemand blijven slapen maar ik ben wel al twee keer bij mijn beste vriend thuis blijven slapen. Zijn ouders vonden dat goed toen hij dat aan hun vroeg omdat ik het was, maar ik denk ook niet dat als hij een meisje gevraagd zou hebben dat zijn ouders er mee akkoord gegaan zouden zijn. We hebben natuurlijk heel veel lol gehad en hebben samen en elkaar zitten aftrekken en zijn ouders wisten dat wel denken we, want zijn vader maakte er aan de ontbijttafel nog een grapje over. Als iemand bij iemand blijft slapen is dat toch altijd om wat samen te spelen en al zeker voor de andere eens in zijn blootje te zien en goed te vergelijken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Euh ... ja ! Maar ik denk, dat ze dat dan niet zo erg vinden. En dat is het ook niet. Maar als een van jullie terwijl slaapt, dan is het al een ander paar mouwen !

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • hangt ervan af wat je bedoelt met sex hebben. mijn ouders maken er geen probleem van als vrienden blijven slapen. ze doen iets moeilijker als t vriendinnen zijn. maar dan nog: zeker als we op één kamer slapen gaan ze ervan uit dat er niet veel kan gebeuren. dat is meestal zo, maar toch gebeurt het dat in de nacht er wat gestreeld wordt of gezoend. is dat dan sex?




    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten