Skip to content
8 reacties
1407 weergaves

Vriendin moeilijk klaarkomen

Mijn vriendin komt zeer moeilijk klaar. Ze voelt nauwelijks tot niks tijdens penetratie. Al een paar keer geprobeerd om haar klaar te heffen. Nog niet ingeslaagd. Wat is nou een goed standje waarin we seks kunnen hebben en ik haar clitoris kan stimuleren?

18 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Als het na alle goede tips hierboven nog steeds niet lukt, zou je kunnen proberen om een vibrator te gebruiken tijdens de seks. Hierover kan je het gesprek aangaan met je vriendin. Op deze manier kan je voor/tijdens de penetratie niet alleen met je vingers of je tong haar klit verwennen maar als er een vibrator tegenaan gehouden wordt kan dat nóg intenser zijn. Ook proberen je vriendin volledig op haar gemak te stellen en te zorgen dat ze écht in het moment zit. Duidelijk maken dat je niet van haar verwacht dat ze klaarkomt maar dat je het alleen heel fijn voor haar zou vinden. Als de druk voor haar hoog wordt om klaar te komen wordt de kans dat het lukt vaak kleiner

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Er zijn standjes waar je tegelijk penetreert en haar klitje met je vingers stimuleert. Zoals bijvoorbeeld wanneer ze op jou rijdt met haar rug naar jou toe. Of zijlings lepeltje-lepeltje. Zo lukt het altijd om haar te laten klaarkomen. Maar laat je vooral niet misleiden door die pornoclips. Vijftien seconden zoenen, twintig seconden beffen en dertig seconden stevig beuken. Zo werkt het niet. Vrijen is voor een jongen in de eerste plaats geduldig en hard werken. Maar de beloning is dan ook navenant.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe komt het dat ze nieks voelt? Had haar vorig vriendje een veel dikkere piemel als jij?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 19 hierboven,. juist.
    Neem je tijd en luister naar haar reacties.
    Beffen vinden ze ook fijn.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Neem de tijd en laat haar eerst goed opgewonden raken door overal zachtjes te strelen en een beetje te plagen (mijn ervaring is dat je de tepels heel erg in het voorspel moet betrekken door er zachtjes in te bijten en te strelen en niet meteen op haar kutje gaan richten).

    Probeer als je haar vingerd om met 1 of 2 vingers haar vagina in te gaan en haar g-spot te zoeken (voelt als een klein sponsje als je met je vinger een soort "haak"vormt.
    Geheid dat als je die gevonden hebt ze binnen no-time kronkelt van geilheid (kan zijn dat ze aangeeft dat ze ineens heel erg het gevoel heeft dat ze moet plassen, maar gewoon doorgaan, dat kan zijn dat ze vlak daarna heftig klaarkomt en misschien wel squirt).

    Zorgen dat ze goed nat is door opwinding en ze je smeekt om met je pik haar kutje in te gaan.

    Succes saampjes ;-)

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft ook n lange aanloop nodig. Ik heb geleerd om eerst met mijn vinger te masseren en daarna haar met mijn tong te verwennen. Als laatste gaat mijn pik er in. Dan is het binnen een paar bewegingen klaar.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Neem de tijd, meiden moeten wat meer 'op gang komen', in de stemming raken en dan zich helemaal op de seks kunnen richten zonder door van alles afgeleid te kunnen worden. En ja, mijn clitoris is, en dat is bij alle meiden zo, veel meer dan alleen dat knopje, is al met al ongeveer even groot als een pik. Alleen mijn clitknopje, de vrouwelijke eikel feitelijk, is kleiner dan jouw eikel. Veel plezier samen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • De meeste meiden komen van neuken niet klaar. Ik zou toch proberen haar vaker te beffen. Met een kussen onder haar billen tijdens het beffen kom je er makkelijker bij.

    23 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten