Skip to content
8 reacties
765 weergaves

Heftiger klaarkomen?

Hoii, Ik masturbeer nu al best lang en het begint steeds wat minder speciaal te worden enzo. Ik heb het gevoel dat het klaarkomen veel minder heftig is dan eerst. Weten jullie misschien een manier dat ik veel of heel heftig kan klaarkomen? Ik wil zegmaar echt heel veel gevoel voelen. Alvast bedankt

16 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • J14: Je kan ook fantaseren dat iemand je aan het aftrekken is als je het met je linkerhand doet.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J16: dat heb ik ook al eens geprobeerd en het voelt inderdaad anders, maar het lukte me niet om klaar te komen omdat ik dat zelfde zachte gevoel met links niet kon krijgen. Maar oefening baart kunst dus misschien nog eens proberen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Meestal doe ik het aftrekken met mijn rechterhand maar als ik het met de linkerhand is het precies of iemand anders mij aan het aftrekken is. Het is dan ook een veel heftiger gevoel.

    Misschien zou je het ook eens kunnen proberen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dan hebben wij jongens het toch gemakkelijker als ik dat zo lees. Als ik heel heftig wil klaarkomen dan neem ik er de tijd voor, dus heel langzaam en zachtjes aftrekken en met de andere hand zachtjes mijn lichaam strelen en dat gerust soms een uur, maar als ik dan klaarkom is het wel echt heel erg fel en moet ik even blijven liggen om te bekomen. Misschien moet je dat eens proberen? Maar dan niet met aftrekken natuurlijk ...

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je het elke keer op dezelfde manier doet wordt het inderdaad saai en minder speciaal. Streel je alleen je clitoris of vinger je ook? Je kan het misschien met een voorwerp proberen zoals een elektrische tandenborstel of het handvat van je haarborstel. Of als je het geld ervoor hebt een dildo of vibrator. Een fantasie helpt ook om extra opgewonden te worden. Ik kijk soms naar porna, dat is wat vrouwvriendelijker dan porno. Vroeger reed ik vaak op een kussen met mijn vagina, nu af en toe eens. Je kan ook een ander standje proberen als je masturbeert. Zoals op je knieen, benen in de lucht tegen de muur. Kijk of je wat aan mijn tips hebt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier, @meisje17 hoe bedoel je andere manier?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien is het tijd voor een speeltje of misschien op andere plaatsen je kunt ook op internet zoeken naar (huishoudelijke) dingen die je kunt gebruiken. Veel succes

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Je zou op een andere manier kunnen gaan masturberen. Probeer gewoon wat anders.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten