Skip to content
10 reacties
764 weergaves

Snap

Gisteren heeft iemand me toegevoegd op snap we hadden eerst een gewoon gesprek maar later begon het in de seksuele richting te gaan daarna stuurde ze een gewone foto en snel daarna eentje van Der kont en borsten. Ze is 16 en geeft alles gedaan zonder er dat ik er naar vroeg nu wil ze dat ik er een terug stuur. Heeft iemand dit ook al gehad wat moet ik doen???

14 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Gewoon verwijderen, blokkeren

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Zoals vele hier al gezegt hebben. Wees onherkenbaar dit is niet alleen je gezicht maar ook je omgeving en opvallende kenmerken (moedervlekken,tattoos(alhoelwe je die wss nog niet hebt)). En inderdaad zorg ervoor dat je vrijwel zeker bent dat je weet wie er aan de andere kant van de lijn zit. Als je Die 2 dingen aan houd wens ik je veel geil online plezier

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb het ook gedaan een keer en daarna gingen we facetime en allebei dirty talk en aftrekken en zei natuurlijk vingeren het kan goed uitpakken maar zal er voorzichtig mee zijn

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • M20 ik kijk zeker goed uit ik vind het alleen geil dat een man zich aan mij kan opgeilen. Ik laat zeker m’n gezicht NIET zien en alleen met een witte muur als achtergrond, of m’n bed

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat de anderen al zeggen: je weet niet zeker of de foto's echt van de persoon zijn die de berichten stuurt. Het kan ook iemand zijn die doet alsof hij/zij een meisje van 16 is. Sowieso is het altijd riskant om seksueel getinte beelden van jezelf te sturen op internet, dus doe het liever niet. Als je het toch wilt doen, zorg dan in ieder geval dat je niet herkenbaar bent, dus o.a. niet met je gezicht op de foto. En het bezit van seksuele beelden van minderjarigen is, zoals jongen 17 zegt, inderdaad verboden, want zulke beelden tellen als kinderporno.

    @jongen 12 Wees voorzichtig met die man. Het kan goed dat het voor jou niet verkeerd voelt om met hem contact te hebben, maar als hij opgewonden raakt van jou en seksuele beelden van jou wil zien, dan is hij waarschijnlijk een pedofiel. Een volwassen man hoort niet online naar naaktbeelden van minderjarigen te kijken.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 12, What the fuck?!

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dat wel eens gedaan, sommige zetten je meteen onder druk om iets uit te trekken en sommige willen idd eerst praten enzo. Gewoon zeggen dat je het “nog” niet wil doen gewoon eerst elkaar beter leren kennen. Ik snap al een tijdje met een oudere man hij is homo, hij komt altijd geweldig klaar als hij me naakt ziet

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het niet doen. Wie weet zijn het fotos die niet van haar zijn.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je er niet om hebt gevraagd en er geen zin in hebt, gewoon niet doen. Blokken die meid.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • sla die fotos niet op dan ben je strafbaar.
    voor de rest is het leuk om te doen.

    gr ik

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten