Skip to content
19 reacties
2705 weergaves

Jongen gepijpt en geneukt worden

Ik ben een jongen 17 jaar ik ben geen homo want ik heb al relaties gehad met meisjes. Ik heb zo al een paar keer een jongen gepijpt tot hij klazrkwam in mijn mond en dat vond hij heerlijk maar hij heeft ook een relatie met een meisje maar hij heeft ook al mij eens geneukt. Ik val totaal niet op hem. Is dit normaal. ps ik was toen 16 jaar

17 jaar
5 jaren geleden

19 Reacties

  • Aan meisje 21: ik ben daarnet wakker geworden van een natte droom en die droom ging over deze discussie. Jammer genoeg zijn de lakens plekkerig geworden want voor ik besefte wat er aan de hand was was het te laat.
    Jongens hoeven echt geen homo te zijn om elkaar te pijpen. ik vind het plezant om mijn beste vriend op die manier soms te laten klaarkomen en ook plezant als mijn beste vriend mij op die manier laat klaarkomen. Alletwee leuk in ons blootje. Elkaar tegelijk pijpen is echt het allerbeste.
    Maar we zijn voor de meisjes en echt niet geinteresseerd om met elkaar te trouwen of om de rest van ons leven bij elkaar te blijven of zo. Het is gewoon leuk om te doen omdat we de aller maar dan ook echt allerbeste vrienden zijn en daardoor zijn we echt niet homo. Als ge een glas cola drinkt zijt ge toch ook niet colaverslaafd?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @ 'meisje' 21

    Ik was blijkbaar niet duidelijk genoeg bij de aanvang van mijn vorige reactie. Voor mij is het vrij duidelijk, dat jij jezelf uitgeeft voor meisje, maar in werkelijkheid een homojongen bent, die hier preekt voor de eigen kerk. Doe voor mijn part je betoog, maar kom er dan ook voor uit. I.p.v. jongens omwille van hun experimenteergedrag weg te zetten als homo. En dan maar jammeren, wanneer er weer eens een 'echte' homojongen in elkaar geslagen wordt !

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @ 'jongen' 18 jr.;

    Dat hij zegt dat hij niet op jongens valt betekent beslist nog niet dat dat ook niet zo is. Je treft vreemde conclusies als je naar de feiten kijkt van zn daden.
    "twijfelen aan mijn geaardheid heb ik ook nooit gedaan"; dagelijks komen er nog mannen van middelbare leeftijd die jaren getrouwd zijn (geweest) en ook kinderen hebben en al die jaren zichzelf en hun omgeving hebben voorgehouden volledig hetero te zijn, er achter dat ze vooral ook zichzelf al die jaren voor de gek hebben gehouden. Ze beseffen dan eindelijk dat ze toch (meer) op mannen vallen, scheiden dan alsnog en durven eindelijk toe te geven aan hun seksuele voorkeur. Schaamte en druk vanuit geloof en de maatschappij waren dan al die jaren boosdoener.

    Zoals ik in mn eerste reactie al heb geschreven; ik veroordeel niemand. Iedereen is wat mij betreft vrij om eigen keuzes te maken en te leven zoals hij/zij dat zelf wil.
    Waar ik alleen wel over val is dat mensen zich zo vaak afzetten tegen homo's; "nee hoor, zo ben ik beslist niet en zo wil ik niet zijn", terwijl men als jongen wel regelmatig een andere jongen pijpt. Hoe harder de ontkenning, hoe meer (vaak) te verbergen.
    Doe lekker voort en leef in je eigen waarheid.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @ 'meisje' 21 (omdat ik denk dat jij een jongen bent) ; antwoorden met 'jongen' 18 is belachelijk.

    TS zegt, dat hij niet op die jongen valt, hetgeen betekent dat hij er geen relatie mee wil. Die jongen liet dat ook toe en genoot ervan, hoewel hij een relatie heeft met een meisje. Zijn dat dan meteen homo 's die nog in de kast zitten ? Je moet àlles lezen en niet enkel wat jou goed uitkomt.

    Ik spreek tevens uit ervaring. Toen ik zelf 14 was, vond ik een van mijn vriendjes sexy zonder echt op hem te vallen. 0p een bepaald moment zijn er tussen ons ook zaken gebeurd. Ik vond het opwindend, maar ik heb het nooit in vraag gesteld. En twijfelen aan mijn geaardheid heb ik ook nooit gedaan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • TS zegt: "Ik ben geen homo want ik heb al relaties gehad met meisjes"

    Ja, dat maakte ik mezelf ook wijs toen ik 16 was. Zonder gekheid, doe waar je zin in en focus je niet teveel op het wel of niet homo zijn.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @ 'jongen' 18 jr.;
    Het is een feitelijke constatering dat hij ZEGT dat hij geen homo is. Daarmee is zn geaardheid dus nog niet aangetoond. Misschien zit hij voor zichzelf nog wel in de ontkennende fase. Hij zou niet de eerste zijn.
    Feit is wel dat hij zelf zegt dat hij iemand al meerdere keren heeft gepijpt. Klaarblijkelijk is de eerste keer dan toch goed bevallen. Anders ga je daar toch niet mee door. Of vind jij van wel?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Niks mis mee, heb het ook wel is met jongens gedaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @ 'meisje' 21     Als TS zegt dat hij geen homo is, dan is dat een feitelijke constatering. Dat zal hij van zichzelf wel weten. En wat betekent hier ' eerlijk ' ? Als TS zich op dat vlak af en toe een guilty pleasure permitteert, zolang hij geen vaste relatie heeft, wat is daar dan verkeerd aan ? Waarom zou hij zich daarvoor moeten verantwoorden ?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • "Hier Ts: meisje 21 gwn omdat we dat wilden ervaren."

    Maar aan dat 'experiment' ging dan toch beslist wel een behoefte / verlangen vooraf. En nu je die ervaring hebt opgedaan, hoe staat het dan nu? Je weet nu wat het is, dus hoef je dat niet meer te ontdekken. Zeker als je nu nog doorgaat daarmee, dan speelt er een ander motief dan 'zo eens willen ervaren'. Je hebt hem al een paar keer gepijpt schrijf je. Dat zul je dus dan wel leuk / lekker vinden, denk ik dan zo. Let wel; ik veroordeel niemand. Als jij dat fijn vindt, moet je dat ook gewoon blijven doen. Alleen, ben dan wel eerlijk naar jezelf en anderen. En schrijf dan ook niet gelijk al in je eerste zin; 'ik ben geen homo'. Want daarmee zet je homo's negatief weg.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Hier TS leuk om te weten dat er nog jongens zijn.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Mij beste vriend en ik rukken al sinds ons 14de af en toe samen, We begonnen met rukken en dan elkaar eens uitdagen om te pijpen enzo. Ondertussen gaan we soms eens met elkaar naar bed terwijl we allebei ook een meisje hebben. We vinden het gewoon leuk om dat te doen. Vind ik niks mis mee, wat experimenteren maakt alles leuker.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • In het openbaar zou ik zoiets wel echt niet doen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hier Ts: bedankt goed om te weten jongen 14 Jongen 16 ok goed om te weten bedankt hopelijk mag je het ervaren.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hier Ts: Jongen 16 Ja das waar het is wel spannend zeker in het openbaar dat de kans er s dat je bertrapt word hopelijk blijf je het doen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hier Ts: meisje 21 gwn omdat we dat wilden ervaren.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Lekker toch gewoon doen, ik ben ook bi en doe het dus met jongens en meisjes. Met jongens vind ik het altijd wel spannend moet ik zeggen. Heb met beiden alles kwa sex wel gedaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is normaal, je bent waarschijnlijk bi-sexual
    Ben ik ook en ik droom ervan om een jongen te pijpen, lucky you :D

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk wel dat er best veel jongens zijn die met elkaar experimenteren. Mijn beste vriend en ik trekken elkaar wel al eens vaker af en elkaar pijpen hebben we ook al gedaan. Neuken niet en dat gaan we ook niet doen. Alletwee zijn we voor de meisjes maar we hebben alletwee nog geen meisje maar er is wel een meisje dat persé mij als vriendje wilt hebben. Maar ik haar niet omdat zij eigenlijk te graag de jongere meisjes uit het zwemteam kleineert en dat is niet schoon van haar.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom dan?

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten