Skip to content
10 reacties
1544 weergaves

Hoe vaak heb jij seks?

Natuurlijk is het door de leeftijdsverschillen en andere omstandigheden tussen mensen op deze site moeilijk te vergelijken, maar hoe regelmatig hebben jullie seks? Ik heb dire maanden met mijn huidige vriendje en we slapen bijna elke nacht bij elkaar. Sinds we wat hebben zijn er bijna nooit meer dan twee nachten voorbijgegaan voor we opnieuw seks hadden (zelfs als ik ongesteld ben). Gemiddeld minstens drie keer per week dus. Is dat niet aan de hoge kant? Pas op: ik klaag er niet over, het is veel leuker dan elke avond tv kijken. Ik ben alleen benieuwd of ik dat kan volhouden.

16 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • ik zie mijn vriendje ongeveer 3 á 4 keer per week vanwege best wel grote afstand. we doen het niet elke keer als we elkaar zien, maar als we bij elkaar blijven slapen zijn we de hele nacht zoet. (:

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wow, wat doen jullie t lekker veel! Ik weet nog in het begin in me relatie was het elke keer als we elkaar zagen, dus dat was dan zo'n 5 keer per week, maar na 2 jaar doen we het zo'n 2 keer per week. En we zien elkaar dan zo'n 4 keer per week. Dan slapen we ook meestal wel bij elkaar, maar hebben niet elke keer seks.

    Ik voel me nu echt seksloos vergeleken bij jullie.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb elke dag 1x seks, met mijn eigen hand ;-)

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • ligt eraan, in het begin echt elke dag en zo vaak mogelijk, maar naar 2 jaar is het ongeveer 2 tot 3 keer in de week... verschilt ook waar je bent thuis of bv op vakantie.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo vaak mogelijk ghehe. Inmiddels zit mijn vriendje doordeweeks intern in het leger en dus zie ik hem alleen in de weekenden, helaas. We slapen dan altijd wel het hele weekend samen en dan hebben we eigenlijk altijd 's avonds 2 of 3 keer seks en 's ochtends ook 1 of 2 keer. En ja, soms tussendoor ook als we in de mood zijn of we hebben een leuke gelegenheid. Dusja.

    Ach, iedereen moet doen wat ze zelf lekker vinden, ik vind dat er niet zoiets bestaat als veel/weinig seks, zolang het voor jezelf vaak genoeg is ;)

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is wel wat grof wat deievriendin zei.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik nog een vriendje had deden we het meestal voor het slapen en als we op stonden. Dus 2x per dag. Als we elkaar alleen overdag zagen ook wel 1x. Eigenlijk best veel :') Was wel gigantisch te merken toen dat uit ging... Heb 2 weken lang de meest vreemde seks gesprekken gehad met alles en iedereen. Mijn vriendin ging zelfs door de klas gillen ZE HEEFT EEN BEURT NODIG! :') Typisch iets wat jongens goed onthouden... :')

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe het eigenlijk wel elke keer als mijn vriendje en ik bij elkaar zijn. Vaak zijn we van vrijdagmiddag/avond tot zondagavond bij elkaar. Dan is het 2 tot 4 x dat we het doen. Dat is dan echt neuken dat hij in me klaarkomt.

    In onze vakantie hebben we het wel elke dag 1/2x gedaan.
    Ik heb geen idee of t veel is.
    Ik zou er gewoon van genieten haha en wel zien hoe het loopt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • TS, mooi dat je elke dag bij je vriendje kunt slapen. Slaap alleen in het weekend bij mijn vriendin en we hebben we nu 1 a 2 keer week seks. In de vakantie kunnen we elkaar vaker zien dus dan gaat het gemiddelde wel wat omhoog. ;-)

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik zie mijn vriendin meestal 3 dagen per week en we doen het ook 3 tot 4 keer per week. Deze 2 weken wonen we een soort van samen (mijn ouders zijn op vakantie) en deze week kan ik al 11 keer zeggen haha.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten