Skip to content
33 reacties
3706 weergaves

Eerste keer seks

Wanneer hebben jullie voor de eerste keer seks gehad? Ik heb het namelijk nog niet gedaan.

17 jaar
5 jaren geleden

33 Reacties

  • Vier weken geleden. Hij is ook 16 en ken hem van school. Waren eerst geen vrienden. Kregen iets meer contact en hij bleek toch heel leuk te zijn. Toen ging het heel snel. Niet gedacht dat ik op jongens zou vallen. Nu we gewoon alles doen wat jongens samen kunnen doen wil ik niet meer anders!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ook op m'n zestiende maar nu vind ik mezelf dom dat ik dat zo snel gedaan heb. Hij was ook een stuk ouder. Je bent dan zo nieuwsgierig, was ook wel fijn maar nu zou ik wachten tot het samenwonen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Op mn 16e verjaardag. Voor iedereen is het anders. Het licht er aan hou jij je bij iemand voelt. Dat je iemand vertrouwd.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom is dit onzin @j12 ?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • IK 14 hij 15

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een onzin

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik waren allebei net 15. Ik ben 8 dagen jonger. Wij kennen elkaar sinds groep 5 en waren gelijk vrienden. Toen we 14 waren hebben we elkaar een zoen gegeven en dat werd meer. Een week na mijn verjaardag hebben we het voor het eerst gedaan. Omdat hij groot geschapen is was het eerst wel oefenen. Het deed zeer maar wilde het heel graag. Nu past het gewoon goed en is het genieten.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor de jongen van 16j hierboven die zijn eerste keer seks had, hij zit misschien met de zelfde vragen als jij. Jullie hebben er beide zeer hard van genoten. Zowel hij als jij vonden het heel lekker, maar weten voor jullie zelf nog niet of je bi of homo bent. Tracht nog eens iets leuks te doen samen met die vriend tijdens de vakantie. Zeg hem dat je er hebt van genoten maar het ook wel raar vond daar het een eerste keer was met een jongen. Hou het gewoon onder jullie, als jullie samen nog wat willen doen is het goed en vinden jullie straks een meisje waar jullie willen mee verder gaan, dan is het ook goed en bewaren jullie het geheim.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • eerste keer sex op kamp met de scouts. nachtspel en ik ben met mn liefje een apart weggetje ingelopen. mijn vrienden wisten het en vroegen nadien hoe t was.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • eerste keer was toen we met school 'bezinningsdagen' hielden. we verbleven in een oud klooster. ik merkte al langer dat een klasgenoot me leuk vond. op een nacht kwam hij op mijn kamer en we babbelden enkele uren. hij moest naar toilet en toen hij terugkwam flurkte hij zich dicht tegen me aan. de rest volgde vanzelf: heel lekker! voor mij de eerste ervaring met een jongen. we knuffelden, zoenden, tongden en trokken elkaars kleren uit. heel de nacht dicht tegen elkaar gelegen en ook samen klaargekomen, spuitend geil. niet geneukt, maar dat hoefde ook niet voor mij. vreemd wel dat daags nadien hierover niks meer werd gezegd. tot op vandaag. ik ben wel niet ge-out en weet niet goed of ik nu bi ben of niet

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 14 en mn vriend 12. Die 1e keer vonden we mega waanzinnig. We waren verliefd... zijn we nog steeds... en waren die 1e keer heftig geil en hij sliep voor t eerst bij mij. We hadden al wel een vermoeden maar vlak voor die 1e keer vertelden we elkaar dat we gay waren en elkaar leuk vonden. Echt cool dat we nu al meer dat 2 jaar een relatie hebben. SeeYa.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 14 hij 16

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik 14 was met een vriend van voetbal, alles samen gedaan toen bij elkaar.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Net voordat ik 16 werd, met mn vriendin op reis naar Rome met school. We hebben t daar in het hotel gedaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • we waren alle bij 18 als we de eerste keer goed geneukt hebben , voordien was dat maar ne keer beffen en pijpen , das geen seks vinden wij . Nu doen we het zonder condoom , dat is een veel intenser gevoel ! (niet beginnen met speciale standjes zoals doggy is te on persoonlijk )

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik waren allebei 12. Ik ben 3 dagen jonger dan hem. Werden verliefd toen we 10 waren en zijn dus nog steeds bij elkaar.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ben begonnen op mijn 15 met mijn vriendje met wie ik nu al 6 jaar heb

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • M 17, het deed wel iets pijn maar het was ook super!!! Het was ook zijn eerste keer. Maar het ging gewoon vanzelf. Voor hij klaar ging komen trok hij zich terug en trok zich af. Het kwam op mijn buik. Ik heb natuurlijk niet tegen mijn moeder gezegd dat we het hadden gedaan maar wel dat we het er over hadden gehad. Kon gewoon zonder probleem aan de pil. Toen hebben we het nog een paar keer gedaan dat hij voor het zingen de kerk uit ging. Toen hij het voor het eerst afmaakte voelde ik me een beetje licht in mijn hoofd. Het tintelde. Hij had ook zoiets van yes eindelijk! Heb bijna 2 jaar met hem gehad. Toen hij naar een andere school ging groeiden we uit elkaar

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • J20
    Ik ben gewoon bezorgd omdat er tegenwoordig zulke rare dingen gebeuren zoals misbruik en verkrachting. Maar daar zal jij geen last van hebben hè.
    Dus bemoei je er niet mee

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • M17, dat het statistisch wat jong is geef ik toe. Maar je zit er wel erg op door te draven. Wat wil je horen ...? ''nee ik ben bruut verkracht, en we deden het onveilig, en het deed erg pijn".

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten