Skip to content
13 reacties
4193 weergaves

doggy

moet je rug hol of bol bij doggy? en is het verstandig im tijdens je eerste keer (niet als eerste standje) doggy te doen? en is het waar dat doggy pijn kan doen voor het meisje? Zo ja hoe kan insta het beste vermijden? en welke standjes zouden jullie aanraden voor de eerste keer? groetjes a

14 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Doggy is eigenlijk zoals de honden het doen. Ik vind andere posities eigenlijk veel fijner en intiemer, zoals de missionaris, van andere ken ik de naam niet zo goed... ik vind dat het juist erg lekker is om ook zegmaar maximaal emotioneel kontakt met elkaar te hebben. En dat je gezicht min of meer naar elkaar gekeerd zijn. Om lekker te kunnen zoenen en knuffelen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Doggy is een heel lekker standje. Mn vriendin en ik hebben zo ook vaak sex. Ik kom er altijd heel goed mee klaar. Voor de eerste keer is missionaris alleen makkelijker.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Vind alle standtjes lekker

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Het beste is van het op lepeltje lepeltje manier te doen of indd dat jij bovenop hem zit en dat jij het gecontroleerd kan doen. Groetjes D. Xx

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Lekker standtje. Kan zijn pik diep in gaan gewoon doen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Is lekker. Voel je zijn pik dieper in gaan

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij doggy heb ik altijd veel last dat er lucht bij haar naar binnen gaat met alle bijgeluiden van dien. Is dat te voorkomen met misschien een bolle of juist een holle rug?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Een bolle of holle rug : geen van beiden is persé slechter of beter qua gevoel. Noch voor jou, noch voor je vriend. Echter is het wel beter om je rug gewoon "recht" te houden aangezien bol en hol niet natuurlijke posities zijn en dit redelijk belastend is voor de rug als je vriend wat te wild in je "beukt". Je vangt dan namelijk alle schokken op met je bekken/heupen, welke het dan door geven aan de rug.

    Op voorwaarde dat je vriend het wat zachtjes aan doet kan je dus zeker beiden proberen en kijken wat hij (en jij) het lekkerste vind. Maar het maakt eigenlijk absoluut niet uit.

    Beste standje om te ontmaagden : er zijn hier al een aantal discussies over gehouden en eigenlijk is het antwoord simpel : dat is er niet. De ene heeft het liever in missionaris, de andere met het meisje bovenop en nog een ander zal liever nog een ander standje hebben. Ik zou zeggen probeer gewoon iets en als het niet wilt lukken dan kan je nog steeds iets anders proberen.

    Seks is meer dan "lul in kut". Het is testen, aftasten, dingen proberen, open zijn naar elkaar of het leuk is of net niet, ontdekken wat een ander leuk vind, ...

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • doggy style met holle rug is het beste ,je kan dieper stoten en er komen veel meer kutsappen vrij . is wel niet aan te raden voor ontmaagding zoals meisje 19 zegt .
    Wij waren nog alle bij nog niet ontmaagd , mijn vriendin is bovenop mij komen zitten en liet haar langzaam zakken op mijn pik zo kon ze zelf stoppen als het pijn deed .Ik heb mij totaal overgegeven zodat zij het tempo bepaalde om samen klaar te komen . Het was wel een hele ervaring , nie te vergelijken alsof ge afgetrokken wordt ! succes en houd het veilig . (ps voorvocht kan ook al zaad bevatten!)

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • danku voor de tips

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Doggystyle = op handen en knieën (en dat is dus iets anders als bovenop).
    Ik denk dat met een holle rug het dan makkelijker gaat. Je vulva richt zich dan naar de jongen toe die achter je knielt. Hij kan zn penis dan makkelijker inbrengen.
    Voor een eerste keer (dus bij je ontmaagding) raad ik geen doggy aan. Ik vind het een vrij onpersoonlijke houding waarbij je geen oogcontact kunt hebben met je partner. Gewoon missionaris is dan beter.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo heb ik het ook gedaan de eerste keer bovenop. En langzaam totdat het er helemaal in zat en erna wennen dat er iets groots in zit.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Het beste standje voor je ontmaagding is dat jij bovenop zit. Zo kan je rustig zijn penis in je laten gaan en stoppen als het pijn doet totdat hij helemaal in je zit. Daarna ga je rustig op en neer. Na een tijdje wissel je van standje. En doe het veilig.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten