Skip to content
14 reacties
855 weergaves

ik heb geld gestolen van me broer voor een vibrator.

Hi ik ben een meisje van 14 jaar.

Ik heb zakgeld gekregen van me broer van 20 jaar om kleding te kopen omdat ik van me ouders geen zakgeld krijg .Ik wilde al een tijdje een vibrator dus heb ik wat geld gestolen van me broer om de vibrator te kopen maar nu heb ik er spijt van, want me broer is altijd super lief voor me. We zijn ook heel open tegen elkaar maar ik ben bang dat die nu heel erg boos op me is als hij er achter komt want we slapen samen op een kamer en we zijn zaterdag voor 1 week alleen thuis omdat onze ouders op vakantie gaan. Please kan iemand me helpen.

14 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik zou als ik jou was maar eerst kijken of dat entreekaartje niet duurder is dan die vibrator.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt me een prima kerel met een hart van 24-karaat goud. Een broer uit de duizend. Zelf spontaan bekennen was idd de beste optie. Maar nu je hier zo makkelijk mee wegkwam, mag je vooral niet in de verleiding komen om dit een tweede keer te doen. Overigens is dit een leuke verfrissende topic tussen de heavy stuff die je hier zo vaak leest.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Hij heeft al een nieuwe mobiel gekocht metten de dag naar dat die kapot ging. Maar ik heb tot nu toe deze week het huis opgeruimd en we hebben gezamenlijk gekookt. Hij wil niet is dat ik hem terug betaal, hij zei we gaan zaterdag naar een wildpark dan betaal je de intree en dan is het goed

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Spaar en geef het terug aan je broer maar zeg niet vóór wat

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • hi met de TS.

    Ja ik heb de vibrator al 4 dagen.
    Me broer is ook echt top en ik ga de week voor hem het huis schoon maken alleen, want onze ouders zijn vandaag op vakantie gegaan ze komen pas volgende week terug en ik ga hem wel terug betalen want zijn mobiel is vandaag stuk gegaan.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Of hebben jullie misschien nog wat leuks wat ik voor hem zou kunnen doen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Super dat je het hebt vertelt en je hebt een super broer. Ik zal iets leuks voor hem verzinnen en zeggen dat hij top is.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Dapper van je TS! En heel lief van je broer dat hij niet boos is en je een knuffel gaf.

    Top gozer!

    Veel plezier met je vibrator; heb je em al gekocht?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb me broer het verteld en gezegd dat het me spijt en dat ik het hem is terug betaal. Maar hij was niet echt boos hij was alleen teleurgesteld hij zei dat ik volgende keer gewoon kan vragen of ik nog iets meer geld kan hebben. hij zei ook nog dat ik hem niet hoef terug te betalen. Maar hij was wel blij dat ik het hem vertelde en gaaf me toen een knuffel.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Bekend wat je hebt gedaan en zegt dat je hem terug betaald zodra je een vakantiebaan hebt. Want liegen tegen hem hou je niet lang vol want hij kent je te goed.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • hey met de topic schrijver.

    Me broer en ik gaan totaal niet graag kamperen dus we blijven thuis.
    Me broer weet dat ik een vibrator wilde kopen. Hij gaat normaal altijd met me nieuwe kleding kopen als ik wat nodig heb maar nu kan hij het niet meer zo vaak omdat hij net 2 weken geleden is begonnen net nieuw werk in een metaal bedrijf want normaal werkte hij ergens anders in een metaal bedrijf op zaterdag. Dus daarom had ik van hem geld voor nieuwe kleren gekregen. Maar ik had dus dan nog wat geld gestolen van hem zo dat ik dan juist nog de vibrator kon kopen.

    Maar bedankt voor je hulp.
    Ik ga het hem gewoon vertellen en dan kijken hoe hij reageert.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Raar verhaal hoor. Je bent heel open tegenover elkaar, maar daar praat je dan niet over, En jullie slapen ook op één kamer en je ouders gaan een week op vakantie zonder jullie. Ik snap eigenlijk niet wat je probleem is. Als je zo close bent, dan kun je het hem toch gewoon vertellen. En hoe moet ik het samen op één kamer slapen en je ouders op vakantie in dit warrige verhaal dan plaatsen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik zou dat gewoon ter sprake brengen. gewoon dat je een vibrator wou kopen maar dat je geen geld hebt daarvoor. en dat het je te sterk werd en je verkeerd hebt gedaan om dat geld van iemand die je graag ziet hebt genomen. hij zal dit dan wel begrijpen, zeker als je je uitvoerig excuseert.
    misschien wordt t nog wel een diepgaand gesprek over sex enzo...

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou ik zou zegen, moed bij me kaar grijpen en vertellen want misschien komt hij er zelf wel achter. En misschien snapt hij het ook. Want je bent nu op zone leeftijd dat je dingen wilt uit proberen

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten