Skip to content
8 reacties
898 weergaves

Collega met een vriendin

Heyyy, Ik werk op een activieteiten gebeuren voor kinderen tot 16 jaar en daar heb ik een Collega genaamd J. J is 27 en we kunnen het goed met elkaar vinden (gezond plagen etc) we hebben gelijke dingen meegemaakt en houden eigenlijk ook wel beidde van katten kwaad en regeltjes breken. Omdat we vaak laat klaar zijn, en het dus al donker is als we terug fietsen, fietst hij een stukje mee. Omdat we elkaar altijd ook plagen, is een beetje flirten er ook wel bij gekomen (niet dat t iets voorstelt maar gewoon voor de grap) verder maakt J ook altijd opmerkingen over mijn uiterlijk en als we shirts wisselen (wat iedereen in dezelfde kamer doet min of meer) geeft hij ook altijd flirterige complimentjes. Na dit een paar weken hebben gehad fietste we wederom weer een stukje samen, we hadden nagedronken dus waren beidde wel een beetje tipsy. We gingen nog even prsten en roken en voor dat ik t wist zaten we te zoenen en elkaar lichtelijk te bestasten. Maar hij heef tg dus een vriendin...... ik heb gelijk gezegd dat het een domme keuze was geweest en dat we teveel hadden gedronken en hij gaf hetzelfde toe. Maar de dag daarna gebeurde het weer en ik voelde me schuldig tegenover zijn vriendin dus ik stopte er echt mee en hij stemde in. Dit was een maand geleden. Nu fietste we gister weer samen wederom met te veel om en je raad t al, het gebeurde weer. Ik weet nou niet echt wat ik moet doen want ik wil geen relaties verpestten maar hij zoekt me wel continue op, en ik kan moeilijk nee zeggen omdat ik hem eigenlijk best wel leuk vind en al een paar maanden continue aan hem denk. Ik probeer hem ook aan zijn relatie te houden en geef altijd relatie advies zodat zijn vrij gebroken relatie nog goed gaat komen want het is noet dat ik met hem wil en eigenlijk vind ik dat hij bij zijn vriendin moet blijven. Iemand enig idee wat te doen? Kusjes M.

18 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Inderdaad! Gewoon met elkaar praten over de situatie en er alles aan doen om verstandig te zijn. Ze zeggen wel eens dat 'n jongen of man achter zijn lul aan loopt, of met zijn lul denkt... Als meiden zijn wij toch wel verstandiger? Of lopen wij achter datzelfde ding aan? Nee toch?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • En? Hoe gaat t nu tussen jullie?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien kan je vragen aan hem of het niet beter is om het uit te maken

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Tp starter: Ik zou niet een relatie met hem willen gewoon omdat ik niet een type ben voor relaties. Maar ik vind wel dat als je ene gesloten relatie hebt dat je voor diegene moet gaan en ik vind t best zielig voor zijn vriendin. Ik weet overigs dat hij in t verleden vaker is vreemdgegaan en dat hij momenteel echt alleen met mij vreemdgaat (we praten veel en hij weet hoe ik erin sta dus hij verteld me echt alles dat weet ik wel zeker) Aan de ene kant wil ik graag verder met hem maar aan de andere kant het gaat voor ons allebei alleen fun en sex betekenen en ookal is zijn relatie niet al de best dat betekend natuurlijk meer en ik wil daar geen blokkade in zijn. Ik vind dat we moeten stoppen en dat hij in zijn relatie alles goed moet proberen te zetten. Maar t is best lastig om hem te ontlopen zeker omdat we elkaar al een aantal jaar kennen en we collegas zijn.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Foutje! Ik bedoelde dat HIJ op seksueel gebied niet te vertrouwen is.... (Ik schreef JIJ.. sorry, is foutje)

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor mij is het vrijwel zeker dat jullie met elkaar in bed belanden als jullie zo doorgaan. Eigenlijk ben ik verbaasd dat jullie zover nog niet gegaan zijn... Weet wel dat jij in principe op seks gebied niet te vertrouwen is en dat 'n relatie met hem een en al onzekerheid gaat zijn. Zo gemakkelijk dat hij niet met jou zoent en vrijt doet hij dat met andere meisjes waar hij de kans mee krijgt. Wil je dat?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien moet je niet meer met hem praten want je bent duidelijk verliefd

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Zijn wel meer jongens met twee of meer liefjes. Flirten is fun. Als dat nou ook al niet meer mag? Zolang jullie geen echte seks hebben is er niets aan de hand, denk ik. Maar het siert je dat je bezorgd bent om zijn vriendin en hun relatie. Niet iedereen is zo eerlijk als jij.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten