Skip to content
61 reacties
5364 weergaves

Wat vinden jullie aantrekkelijk bij meisjes?

wat vinden jullie aantrekkelijk bij meisjes?

14 jaar
5 jaren geleden

61 Reacties

  • Als meisje's eerlijk, spotief, positief(niet vaak boos/humeurig), en als je fijn met haar kunt praten dannvind ik het een droomvrouw. Uiterlijk is niet heel erg belangerijk

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik snap nu niet dat alle jongens hier grote borsten en kond schrijven want uiterlijk is toch niet alles innerlijk is veel beter. Zolang je haar innerlijk goed vind is dat goed maar haar uiterlijk zegt ook niets over het innerlijk.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisjes die de tijd nemen voor je. Ik vraag dat als vriendin en als het meer is accepteer ik dat graag. Wie ben je echt? wat vind je fijn en wat juist niet? Romantiek en strelen en knuffelen...geen platte seks. Meisjes "lezen" meisjes en doen daar hun best voor. een jongen zou ook zo moeten zijn: je echt in iemand verdiepen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon lekker jezelf zijn meid, dat is uiteindelijk het allerleukst. Niemand kan het ‘perfecte’ plaatje vol houden. Dus als je een relatie start als jezelf is dat voor jou en je relatie het beste. Op welk potje past een dekseltje je hoeft je voor niemand aan te passen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Innerlijk en een bepaald soort lach die ik. Niet kan uitleggen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Dikke tieten!!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb zelf een paar lekkere meisjes in de klas zitten. ze hebben allemaal niet heel grote borsten, en ook een lekker, niet al te grote kont. hun gezichten zijn ook mooi, en ik denk dat hun vagina's ook wel goed zullen zijn. en ze moeten niet groter dan mij zijn. ik ben ongeveer 1,70 meter land.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • slank figuurtje
    platte buik
    lekker kontje
    borsten mogen klein zijn
    als het tot seks komt ook kaal kutje

    GEEN hoge taillebroek (tzijn zware tijden voor me idd)
    GEEN al te zichtbare tattoos (tgaan zware tijden voor me worden idd)
    GEEN ponny's
    navelpiercing is wel okee
    kval op meisje-meisje dus geen alternatief gedoe
    val ook niet op afrokapsel sorry

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • 1) grote borsten
    2) mooi snoetje
    3) slanke lijn
    4) geen pericings of tattoos want da's marginaal

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik val op meisjes met een mooie lach, dat is het belangrijkste. Mooie ogen is ook fijn. Ik vind een neuspiercing wel mooi en ze mag zich best wel uitdagend kleden, zolang het maar niet sletterig is. borsten maken mij niet zo veel uit, zolang ze maar niet al te groot zijn (cup a/b/c is goed). Een mooie kont is niet het belangrijkste maar is natuurlijk wel fijn. Het liefst geschoren kutje/benen/oksels. Haar/huidskleur maakt mij niet heel veel uit. Ze moet lief en grappig zijn en het is ook leuk als we af en toe klef kunnen doen in het openbaar. het liefst geen tot weinig make-up. Roken is echt een afknapper

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Een enkele of hooguit een paar 'nette' tattoos, een of meerdere intieme piercings vind ik geil staan. Geschoren kutlippen en anus. Grote dikke en volrode iets uitstekende, uithángende beter gezegd, binnenste kutlippen en graag een niet te klein clitje. Een verzorgd bosje, driehoekje of streepje, schaamhaar. De maat borsten maakt me niet uit, wél graag donkere tepels en sowieso geen ingedeukte tepels maar juist vrij grote, die ook wel een steviger aanraking kunnen hebben. Kortom, geen al te jong meisje maar echt een vrouw.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Kleine puntige borstel en tegels die recht vooruit priemen en een hele volle bos op haar heuvel en om de schaamlippen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het gaat me meer om hun persoonlijkheid en of ik ze leuk vindt maar wat ik aantrekkelijk vindt: Slank, kleine borsten, weinig haar op kut, bruine ogen, mooie gladde huid. Afknapper: Heel veel make-up nagellak mag wel.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Billen, borsten, benen, zwarte haren, korte broek met panty’s of een Mayo, panty’s voeten en natuurlijk geurtjes van meisjes!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Wauw wat een mooie reactie van jou en wat lijkt die op die van mij, ook al is die iets korter. Strelend de herfst tegemoet!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Donkere meiden zijn zo sexy. En ik laat ze ook graag zien en voelen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik hou van donkere meisjes, ja meisjes, die stiekem hun borsten tonen en mijn borsten stiekem voelen. niet 1 meisje maar steeds weer anderen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Cameltoe in bikini

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Mooi haar, steil of krullen maakt nie uit. Schaamhaar wat zij fijn vind. Gewoon een aardige meid, niet te stoer doenerig yk. Borsten en billen maken niet uit hoe, klein of groot, doet niks aan de opvoeding toch? Verder gewoon aardig, lief, wel leuk in zo'n zomerjurkje. In de winter oversized truien ;)

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 14 en 15 rustig! :/

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten