Skip to content
10 reacties
730 weergaves

vriend kan me niet laten komen

Heeii Ik heb nu 3 maanden een relatie met een hele lieve leuke jongen. Ik vind hem echt super leuk Hij kan me ook heel geil maken maar hij kan me niet laten klaarkomen omdat ik daar sws al moeite mee hebb. dus nu fake ik het. Ik durf het hem ook nii te vertellen omdat het dan sws uit gaat ik voel me er superrr schuldig over wat moet ik doen??!!

16 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Maar hoe kan die jongen nou weten of hij het wel of niet goed doet wanneer jij orgasmes faked? Tuurlijk denkt hij dan dat jullie geweldige seks hebben. Je zet hem hiermee op het verkeerde spoor.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Fake komen daarom de aanhalingstekens

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J19 “komen”

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @ Ts , je zegt dat je vriend je niet kan laten klaarkomen , en nu zeg je dat hij zo trots is als hij je laat komen ? Wat moet ik hiervan denken ??

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien moet je niet zeggen dat je niet kan komen, maar leid je zijn hand en zeg je wat je wel lekker vind onder het mom van: oh nu ben je nóg beter!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • dankjulliwel voor de lieve reacties, ik durf het hem alleen egt niet te vertellen... hij is altijd zo trots als hij me laat “komen” en ik wil hem echt niet kwijt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou als ik jou was hem jou laten vingeren en/of beffen bij je clitje en als je hij met je pik in je gaat dat je dan hem (of jezelf)streelt bijv. borsten

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je moet hem laten weten wat jij lekker vindt. Pak z'n hand en leidt hem naar de plekjes waar je het meest gevoelig bent en doen het zo voor. Je moet elkaar altijd leren kennen

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Tóch, vertel hem wat er speelt. Reageert hij goed, dan hou je hem. En anders is ie jou niet waard, hoe pijnlijk ook

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • gwn zeggen dat je ook eens wil klaarkomen, dat begrijpt hij vast wel

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten