Skip to content
12 reacties
2393 weergaves

Trio

Mijn vriendje en ik willen binnenkort een triotje gaan doen met zijn beste vriend. Dat lijkt ons heel geil. Ik vroeg me alleen af wat handig is. Ik heb een spiraaltje in. Mijn vriendje kan me dus altijd neuken zonder problemen, maar is dat handig met die andere jongen? Kan hij gewoon in me klaarkomen, of moet hij een condoom om? En hoe zit het met mijn vriendje? Moet hij ook een condoom om?

16 jaar
5 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik doe ook aan trio alleen safe samen met mijn vriend de enige die zonder doet bij mijn is mijn vriend

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben al sinds de lagere school bevriend met 2 jongens. Toen we begonnen te puberen gingen we ook experimenteren wat seks werd. Zij ook samen. Het is misschien saai maar wij hebben alle 3 nog nooit behoefte gehad aan een ander. Dus doen we het zonder. Vind ook super om hun samen te zien.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Beide jongens met condoom, hoef je nergens over in te zitten en dan kunnen de jongens elkaar ook neuken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @ander meisje 19; lezen is niet je sterkste kant, denk ik zo......

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is wel gewoon vrijer en geiler zonder condooms. Dus als ze allebei getest zijn dan kunnen jullie doen wat jullie willen. Mijn trio ervaring met 2 jongens was echt het einde, dus geniet ervan

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @meisje van 19: dat klopt. We hebben een open relatie, dus we gaan ook weleens met anderen naar bed. Hij doet t dan altijd met condoom maar voor de zekerheid elke zoveel tijd even een soatest. Daar is niks mis mee toch? We vinden t lekker en leren ook nieuwe standjes   Van de redactie: alleen kan je HIV niet genezen hè... Evenals herpes. Dus eens in de zoveel tijd testen komt een beetje laat als daar HIV uit komt..

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jouw vriendje en zijn vriend onlanks een soa-test hebben laten doen, betekent dat dat ze dus wisselende seksuele contacten hebben. Anders zouden ze wel zeker zijn over hun gezondheid. Wist jij dat van jouw vriend, dat hij ook 'buiten de deur' erop lis neukt met anderen? Ben wijs en bescherm jezelf!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe ook aan trio mijn vriend hou ervan ik ook wel safe

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Dank jullie voor de tips. Mijn vriendje en z’n vriend hebben pas nog een soatest gedaan en die was goed. Het idee was dat we alles gaan doen met elkaar. Dus dat ik met die andere jongen ook pijp en hij me neukt. En het lijkt me geil om te zien dat die twee jongens seks met elkaar hebben, dat gaan ze ook doen. Maar dat kan dan toch allemaal zonder condooms als we getest zijn?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat weet jij van de wisselende contacten die jouw vriend en zijn vriend hebben? Waarschijnlijk onvoldoende. Dat betekent dat je altijd besmet kunt worden met een SOA. Dus wat moet je dan doen? Verzin het zelf maar eens....

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik neuken altijd zonder een condoom . Maar wat wil je gaan doen met die jongen, blijf je hem pijpen of laat jij hem jouw ook nemen? Ik heb ook wel eens trio gedaan, 2 meiden met een jongen en 2 jongens met mijn, ik heb met condooms gedaan, ik weet niet of die andere jongen een soa had! Mijn lekkerste trio was met twee meiden .

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Je vriendje zou ik gewoon laten doen wat hij altijd doet, ik ga ervan uit dat jullie beide een soa test hebben gedaan. Zijn vriend zou ik wel een condoom om laten doen, ook tijdens pijpen. Vanwege soa gevaar, maar ook omdat een spiraaltje niet 100% beschermd. Mocht je dan zwanger worden, dan weet je in elk geval van wie.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten