Skip to content
7 reacties
1050 weergaves

Wat vinden meisjes en jongens aantrekkelijk aan een jongen.

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van jongens en waar jullie warm van worden. Ik belg 19 1m78 17,6 benee en kaal en rond de 80Kg. Ik ben ook benieuwd wat jullie al dan wel of niet dragen tijdens het slapen.

19 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • Nederlander 1,81 56kg beneden 16,5

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is aantrekkelijk als een jongen veel lacht ;) Je aan kijkt als je in gesprek bent. Hierdoor krijg je gevoel dat je een betere connectie hebt. Ik vind het nu het winter is ook erg aantrekkelijk als jongens een koltrui dragen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind in jongens dingen die ik bij een meisje niet vind. Ja, I know, das lekker vaag, maar kan het ook niet echt veel beter omschrijven. Ik heb met jongens vaak een betere klik en buiten dat heb ik ook echt gevoelens van verliefdheid voor sommige jongens. Als ik door de stad fiets en je vraagt me wie ik allemaal tegen ben gekomen, kan ik je precies vertellen welke -in mijn ogen dan- leuke jongens ik tegen ben gekomen en wat ze aan hadden. Als je me vraagt of ik dat leuke meisje met lange blonde haren ook heb gezien, is de kans groot dat ik me haar niet kan herinneren. Hoe dat werkt, idk. Ik vind jongens met cool haar wel aantrekkelijk en verder als ze gewoon een leuke uitstraling hebben. Ze hoeven er dus niet per sé uit te zien als een model, maar het gaat vooral om hun uitstraling. Het is meer een gevoel, een soort klik. Ik val meestal wel op sportieve jongens, maar dat komt ook wel, omdat ik die ook vaker tegenkom, omdat ik zelf best veel sport. Verder weet ik ff niks meer.
    Oh ja, als je nog getallen wilt horen: ben van NL, net 17, iets van 180 cm en ongeveer 53 kilo, sportief, slank, slap 13-14 cm en stijf 15-16 cm, van onder kaal en op mn hoofd wel cool haar haha. En ik slaap al jaren lekker in mn blootje, hele jaar rond

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • nederlander, 1.87m, slap 8 cm, stijf 21cm

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Nederlander 1.65 38kg. Slap 8cm stijf 9.5cm kaal heb dus nog helemaal geen groei boven m’n piemel en slaap het hele jaar poedeltje naakt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben Nederlands, 16 jaar, 1,83cm 18cm en heb schaamhaar, weeg 80kg

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ook een Belg, 16 jaar 1m70. 12-13cm en kaal beneden en rond de 75 kg. In de zomer slaap ik in onderbroek, in de winter in pyjama

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten