Skip to content
11 reacties
2575 weergaves

Waarom komt mijn vriendje zo snel klaar? ??

Ik heb een paar maanden met m’n vriendje. We hebben bij de seks altijd veel voorspel, zo’n 15 minuten. Hij komt alleen bij neuken altijd in 2 minuten in me klaar. In het begin was het niet zo erg want het voorspel en de orale seks waren heel goed, maar ik wil ook gewoon goed geneukt worden en dat lukt zo niet. We neuken als we seks hebben vaak drie keer achter elkaar. Maar als die is klaargekomen blijft z’n pik vaak hard en komt die na 2 minuten gewoon nog een keer. Ik heb het een keertje gezegd en toen reageerde hij helemaal niet goed. Help, wat moet ik doen?

17 jaar
5 jaren geleden

11 Reacties

  • Vlak voor het klaarkomen even in z'n ballen kloppen. Dan komt hij zeker een kwartier niet klaar hoor

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • genieten is het zeker als het wat langer duurt hihi

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Van het voorspel met orale seks en vervolgens neuken zoals je omschrijft raakt een jongen zo opgewonden dat het heel begrijpelijk is dat hij snel klaar komt. Een gelukkige bijkomstigheid is dan wel weer dat zijn pik vrijwel direct weer hard of stijf wordt waardoor jullie tot 3 keer door kunnen gaan. Meisje 14, Een half uur achter elkaar nodig hebben is een inspanning, maar bovenal een half uur lang genieten.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat wisselt wel per jongen vind ik , ik heb met jongens ( leeftijd 14 tot 18 zeg maar ) gedaan die binnen paar minuten "het" klaar waren , pas geleden met een jongen ( was wat ouder dan m'n eerdere ervaringen , misschien was dat het verschil ? ) en hij had een half uur achter elkaar nodig om klaar te komen. Hij was toen ook echt kapot haha.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • @M18 Als ik lang van voorspel geniet moet ik ook een condoom aandoen want anders gebeurt het dat ik na tweemaal stoten klaarkom. En ik mag het condoom na lang voorspel ook niet door het meisje laten omdoen want terwijl ze daarmee bezig is kom ik reeds klaar.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Heel gek misschien maar het zou kunnen dat juist het voorspel hem al zo opwindt dat hij er al bijna is. Mijn ex vriend had dat ook. Hoe langer het voorspel hoe korter de seks. Ook tot zijn eigen teleurstelling hoor. Misschien daarmee wat variëren? De ene keer meer voorspel en daar van genieten, de andere keer vol voor de seks zelf gaan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben het eens met J12

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien zoals wij rukken vlak voor je komt even stoppen en dan weer doorgaan, en dat een paar keer. Misschien dat dat helpt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Alweer een bewijs dat porno onrealistische verwachtingen schept. Geen enkele jongen/man kan een halfuur neuken zonder klaar te komen. Maar jouw vriend besteedt veel tijd aan jullie voorspel en hij kan ook nog tot 3 keer doorgaan met neuken. Dan heb je het getroffen met hem en snap ik -net als meisje19- jouw probleem niet. This is as good as it gets.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • "maar ik wil ook gewoon goed geneukt worden en dat lukt zo niet"
    "We neuken als we seks hebben vaak drie keer achter elkaar. Maar als die is klaargekomen blijft z’n pik vaak hard en komt die na 2 minuten gewoon nog een keer"
    Wat is dan je probleem?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Je zou kunnen vragen dat hij een condoom aantrekt (als ik een condoom draag dan kom ik altijd veel later klaar), en het schijnt dat er zelfs condooms zijn met een verdovend product aan de binnenkant zodat hij wat minder gevoelig is. Je zou misschien kunnen vragen dat hij in je binnenkomt terwijl jullie in lepeltje-lepeltje houding liggen. En dan vooral heel weinig bewegen zodat hij niet al te veel geprikkeld wordt.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten