Skip to content
13 reacties
1331 weergaves

Praten jullie wel eens met vrienden

over intieme dingen die je doet of gedaan hebt met meisjes?

Ik doe dat soms met mijn beste vriend.

16 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • Wat is dat nou weer een achterhaald wereldbeeld. Meisjes mogen net zo goed als jongens 'rondneuken' en kan je dan echt geen slet noemen! Iedereen moet zelf weten wat hij doet. Jongens die dan 'stoer' zouden zijn en meisjes 'slet'. Dat kan echt niet!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Als een van ons sex heeft gehad of is gepijpt naar het stappen of iets anders word er inderdaad wel een hele hoop verteld tegen heel de groep (ook waar gewoon genoeg meiden in zitten) en me beste vrienden ook details. Dus alle jongens uit de groep weten ook veel van alle avonturen van de meiden want die lullen idd ook gewoon alles door wat ze die avond hebben meegemaakt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J.19; voel je vooral ook niet aangesproken dan. Ik ben hier toch niet alleen met jou in gesprek? En inderdaad heb ik daar een duidelijke mening over. Dat 'shamen' van meisjes moet maar eens ophouden (al realiseer ik me dat dat een illusie is). Als een jongen zn pik overal en veelvuldig in stopt wordt dat door jongens onder elkaar vaak als stoer gezien. Maar een meisje wordt dan nagewezen en uitgemaakt voor hoer enzo.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je stelde het als een vraag. Maar het is duidelijk dat je dus al een mening hebt. En alles wat daar niet op aansluit klopt volgens jou niet. Maar ik vertel je hoe ik en mijn vrienden er over praten. En als een andere jongen dat misschien een keer niet gedaan heeft is dat niet mijn verantwoordelijkheid

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou, jongen 19, het slaat heus wel ergens op want op middelbare scholen bv worden meisjes soms heus wel nagewezen. En dat komt dan doordat de jongens over hun avontuurtjes met haar zijn beginnen te vertellen onder vrienden. Dus zo onschuldig is dat allemaal niet.
    Maar ik beweer hier natuurlijk niet dat iedereen zo is. Ik hoop alleen dat jongens aan het denken worden gezet en niet uitvoerig moeten opscheppen over hun intieme ervaringen naar hun vriendengroep. Zekers niet als dat meisje bij die hele groep bekend is (bv van school).

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee meisje 19. Ik noem nooit een naam. Natuurlijk wordt er opgeschept en soms misschien een beetje overdreven. Maar dat gaat meer over wat je zelf deed dan over wat het meisje deed. Meestal slaat het ook helemaal nergens op (bijvoorbeeld: ik spoot zo hard in haar mond dat ze er zelfs zo zwanger van is geworden. Of: ik heb dr zo goed genomen dat ze 3 dagen niet kon zitten). Terwijl als ik seks heb dan doe ik heus normaal en lief tegen dat meisje. Ben blij dat ik seks met haar mag hebben. Dat jij gelijk begint over dat we iemand zouden beschadigen en het niet integer zou zijn slaat dus nergens op. En daarnaast, ik weet van mn ex dat meiden onderling ook flink kunnen roddelen over piemelgrote enzo.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik wist natuurlijk al lang dat vooral pubers trots zijn op hun veroveringen en daar dan over praten met vrienden. Voorak ook om stoer te doen. Maar vertellen jullie dan elkaar ook welk meisje het was? Ik bedoel, noem je haar naam? En heb je het dan ook over details, bv hoe ze naakt eruit ziet en dan mn haar intieme delen? Wat je met haar allemaal hebt gedaan en hie ze reageerde? Wat ze bij jou heeft gedaan, bv gepijot enzo? Overdrijven jullie in die verhalen dan ook wel eens om het groter te maken dan het was? En beseffen jullie dan niet dat je zo bezig bent haar 'een naam' te geven? Haar reputatie te beschadigen? En vinden jullie dat wel oke en integer?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Klopt wel hoor. Vaste vriendinnen niet, maar meiden die ik scoor voor one night stands zijn wel een soort 'prooi'

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @M19

    Als ik iets intiems doe met een meisje beschouw ik haar niet als een prooi. We hebben het samen leuk: zij en ik.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Yes, zo'n beetje alle jongens doen dat (als ze dan seks hebben gehad of iets dergelijks). M19, over het algemeen zien jongens de meisjes waarmee ze seks hebben gehad inderdaad als hun prooi. Ze zijn er trots op, en scheppen nog vaak bovenop. Jongens praten veel met elkaar over seks, maar over onzekerheden en meerdere details praten jongens meestal alleen met hun beste vrienden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja hoor

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja in de vriendengroep altijd opscheppen als je weer geneukt hebt of gezogen bent enzo. En ik heb 1 vriend met wie ik echt meer de details bespreek. Ook als ik of hij onzeker over iets is ofzo. Echt vertrouwelijk dus zeg maar

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • en dat voel je niet als een verraad aan haar ?? Vreemd. Is zij dan ineens een prooi die je veroverd hebt en ben je trots op je verovering ?

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten