Skip to content
13 reacties
2914 weergaves

Relatie met bi jongen

Ik heb ruim een jaar een relatie met een hele leuke jongen van 21 jaar. Hij is erg knap en ik ben onwijs verliefd op hem. We hebben samen erg goede seks, maar hij is bi en hij wil nu ook seks met zijn eigen geslacht. Vanaf het begin van onze relatie wist ik dat hij bi was. Een half jaar geleden ben ik een keer vreemd gegaan en dat weet hij. Dus echt verbieden kan ik niet, maar wat moet ik afspreken... mag het vaker dan één keer, welke handelingen, moet ik erbij zijn, etc. Hebben jullie advies of tips?

20 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • Hier TS weer. Hij vond het erg fijn en uiteindelijk voelde het voor mij ook goed dat hij dit heeft kunnen ontdekken. Date duurde niet heel lang, dik uur was hij weg. Het was bij die andere jongen op studentenkamer. Eerst hebben ze wat gedronken en toen hebben zich uitgekleed, het bleef bij zoenen, trekken en zuigen. Hij wou wel geneukt worden maar kon zich niet goed ontspannen en die gozer had blijkbaar een enorm apparaat. Toen hij weer bij mij thuis was hebben we ook erg goede seks gehad. Dat was voor mij erg fijn en geruststellend dat hij mij nog ziet staan. Het leek ze beiden wel leuk om trio te doen. Ik ben wel benieuwd geworden naar zijn enorm grote pik, dus misschien dat we dat binnenkort keer gaan doen. Dan kom ik ook toe aan zijn behoeften en beleef ik er ook plezier aan.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Tot dat je vriendje toch gewoon seks mag hebben met die jongen! Heel goed dat je daarin mee bent gegaan. Hoe vond hij het?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier TS weer. Vanavond gaat mijn vriend voor het eerst seks hebben met een jongen. Die andere jongen weet ondertussen ook dat hij bi is en een relatie heeft. Mijn vriend wil dan ook experimenteren met neuken. Ik vind dat nog steeds niet heel tof maja... die jongen is top en heeft een erg grote pik gezien de foto's die ze hebben uitgewisseld. Dus als ze gaan neuken zal het hem wel flink zeer doen, hehe...

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS: ik kan me voorstellen dat je het een raar idee vindt als je vriendje seks gaat hebben met een jongen. Maar de kans is heel groot dat hij het inderdaad uitmaakt of het stiekem gaat doen als je het niet zou doen. Ik zou er zelf niet aan moeten denken dat ik geen seks kan hebben met jongens. Dan zou ik het zeker uitmaken met mijn vriendin.
    Ik ben dus gewoon heel eerlijk met m'n vriendin erover en dat werkt heel goed. Af en toe hebben we een trio. Dat en m'n verhalen vindt m'n vriendin heel geil.
    En reken er maar op dat je vriendje zeker wil en gaat neuken met een jongen. Zo werkt de natuur nu eenmal bij bi en gay boys ;)

    Hij gaat hele nieuwe ervaringen opdoen. Daar wordt jullie seks nog beter van. Wat vind je trouwens er prima aan dat je vriendje wel in de mond van een andere jongen klaar kan komen maar dat je een kontje gek vindt?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier TS weer. @M17 ik ben juist bang als ik het niet toe sta dat ik hem verlies. Hij heeft komende week een afspraak met een jongen. Hij heeft foto laten zien. Op zich wel knappe gast. Ik vind het wel een raar idee dat hij dan met die jongen seks gaat hebben. Ze appen nu een beetje. Hij heeft nog niet gezegd dat hij vriendin heeft. Ik vind wel belangrijk dat hij daar eerlijk over is.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou echt bang zijn dat hij verlieft wordt op de jongen en dan het uitmaakt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier TS weer. Thnx voor de reacties. Goed om te horen dat we niet uniek zijn qua seks en bi relatie. Ik blijf het wel lastig vinden dat hij seks gaat hebben met een jongen, maar ik gun het hem wel. We hebben gisteren afgesproken dat hij via datingapp opzoek gaat naar een jongen. Als er een match is kijken we wat we precies gaan afspreken. Waarschijnlijk spreekt hij dan zonder mij af en mag hij alleen zoenen, trekken en zuigen. Neuken vind ik nog een stap te ver. Daar moet ik eerst nog goed over nadenken, misschien wil ik er dan bij zijn... Maar ook dat lijkt me erg raar, vandaar dat hij de eerste keer maar alleen afspreekt.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @j18: ik heb zo'n 1 a 2 keer per maand seks met andere jongens in de meeste gevallen is mijn vriendin erbij en maken we er een trio of kwartet van. Maar ze vindt het ook gewoon leuk om te zien hoe ik een jongen pijp en wordt geneukt. Pijpen doen we ook zonder en neuken met verder laten we ons beide regelmatig testen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou een trio voorstellen, een jongen erbij.
    Jij wat anders en hij wat anders en toch samen.
    Hebben wij ook gedaan en je komt bijde aan je trekken

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zelf ben polysexueel biromentic, en mijn ex (meisje) was ook bi. Zij mocht van mij gerust iets doen met iemand anders, zolang ze het mij meer eerlijk vertelde. Want ik vind dat ik haar niet kan geven was een meisje haar kan geven.
    Maar goede afspraken is belangrijk.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @j21: ja wij hebben ongeveer dezelfde afspraken. We hebben geen maximum en ik heb ook best veel seks met jongens. Ik zit ook gewoon op datingapps voor gays. We zijn heel open over de seks en vertellen het vaak wat we hebben gedaan. We hebben in principe ook de afspraak dat als ik een jongen neuk dan een condoom om doe. Bij pijpen hoeft dat niet. Hoe vaak doe jij het met jongens?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben ook bi en mijn vriendin ook wij hebben zelfde afspraak afspraak dat we seks mogen hebben met hetzelfde geslacht maar niet met ander geslacht alleen behalve als we trio of kwartet hebben. Daarnaast hebben we de regel dat we er eerlijk over moeten zijn indien erna gevraagd word.

    @ j18: Hebben jullie buiten dat het mag ook andere afspraken? (zoals het zeggen als gebeurd en hoe vaak etc)

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben ook bi en dan wil je inderdaad ook weleens sex met een jongen. Ik heb met mijn vriendin afgesproken dat ik wel met jongens, maar niet met meisjes seks mag hebben. Dat vind ze prima, maar dat moet jij ook goedvinden. En seks is in mijn geval alles he, inclusief pijpen en neuken.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten