Skip to content
15 reacties
5412 weergaves

Wil ik hem wel pijpen?

Beste mensen,

Dit topic maak ik aan om even te kunnen uitschrijven wat de situatie is en ook omdat ik benieuwd ben naar jullie ervaringen en meningen over mijn situatie.
Ik zal even bij het begin beginnen. Ik ben een 19-jarig meisje en ik heb nu 2 maanden een vriend. Daarvoor hebben we z'n 1,5 maand gedate. Dus we gaan nu 3,5 maanden intensief met elkaar om en daarvoor waren we ook al goede kennissen van elkaar. Daarvoor heb nog nooit een vriend gehad of überhaupt ooit gezoend. Mijn vriend heeft wel enkele meisjes gezoend, maar nooit echt verder gegaan dan dat. Ik vind dit heel fijn, omdat we op deze manier samen het seksuele gedeelte van een relatie ontdekken.
Ik had alleen nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Ik dacht dat het maanden zou duren voordat je überhaupt elkaar naakt zou zien, maar dit is bij ons al vrij snel gegaan. Nu vind ik dat absoluut niet erg. Ik heb alleen voor mezelf het principe (wat misschien anders zal zijn voor jullie) dat ik maar met één persoon seks wil hebben. Degene waar ik seks mee heb moet dus echt de ware zijn. Natuurlijk zie ik een toekomst voor me met mijn huidige vriend, maar ik ben me er ook van bewust dat we nog maar 2 maanden een relatie hebben.
Het is een hartstikke lieve jongen en hij is zich er ook van bewust dat hij misschien vaak meer wil dan dat ik wil. Dit was in het begin in ieder geval zo (bv vragen of het oké was dat hij aan mijn borsten zat). Sindsdien zijn we niet verder gegaan dan aftrekken en vingeren. Nu merkte ik vorige week, toen we samen op zijn bed lagen, dat hij me elke keer iets naar beneden drukte. Ik had dus wel het gevoel dat hij wilde dat ik met mijn mond naar zijn pik zou gaan. Ik kon dit gevoel niet echt goed bevestigen, dus ik heb het toen maar gelaten en niks gedaan. Maar afgelopen week was ik weer bij hem thuis en toen gebeurde het weer. Alleen in een wat extreme mate. Ik wist gewoon niet zo goed wat ik moest doen en ik wist eigenlijk ook niet goed of ik het wel wilde, dus heb ik het weer gelaten. Ik weet dus eigenlijk wel dat hij wil dat ik hem pijp, of in ieder geval hem oraal bevredig.
Nu hoe ik me hierover voel:
Ik vind het eigenlijk, gek om te zeggen, ergens wel een geil idee. Ik wil het dus wel doen, omdat ik het ook fijn vind om hem te zien genieten. Hij heeft mij (nog) niet oraal bevredigt (wat van mij eigenlijk ook niet hoeft) maar hij vind het wel belangrijk dat ik het ook fijn heb. Hij vingert bijvoorbeeld wel en vind het dan ook belangrijk dat ik het lekker vind en dat ik klaarkom. Ik wil dus ook wel iets terug doen.
En nu hetgeen dat me tegenhoudt:
Ten eerste zou ik niet weten hoe ik dat moet doen. Er komen vragen in mij op zoals: wat als hij in mijn mond komt? of wat als hij het niet lekker vind? of hoe ga ik in één keer van zijn lippen naar zijn pik?
Daarbij vraag ik me af of ik het niet te snel vind. Als we ons hele leven bij elkaar zouden blijven, moeten we het wel spannend kunnen houden en is het dan slim om na 2 maanden al zo ver te gaan?

Dus wat nu het geval is: ik weet niet zo goed wat me nu tegenhoudt om het niet te doen. Ik heb ook een beetje het idee dat ik de oorzaak zoek in het feit dat ik me er niet prettig bij voel, terwijl het misschien meer is dat het gewoon een drempel is waar ik overheen moet. Ik vind het gewoon best eng ofzo om in één keer naar beneden te gaan, wat als het heel knullig is?

Hebben jullie hier misschien ook ervaring mee of zijn er mensen met advies?

19 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • Wtf dat er mensen zijn die het uitmaken als je (nog) niet wilt pijpen Als je het niet wilt geef dan (duidelijk) je grenzen aan, hij moet dit accepteren

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom praat je er niet over met je vriend?! Jullie zijn toch samen, niet dan?! Communicatie is het allerbelangrijkste in een relatie! Dat jij liever de forum raadpleegt i.p.v. het met je vriend te bespreken, vind ik niet kunnen. Zeg gewoon hoe dat je je voelt en bespreek het gewoon met hem. Moeilijk is het niet, en opeten zal hij je zeker niet doen. XD En als hij het uitmaakt omdat jij hem niet wilt pijpen, dan doet hij je zelfs een plezier. Want dan betekent het dat hij enkel uit was op seks.

    Als mijn lief morgen tegen mij zou zeggen van "schat ik vind pijpen maar niets" dan zou ik als jongen het gewoon respecteren. Er zijn toch andere manieren om een jongen te verwennen. ;)

    In ieder geval, succes!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou het niet doen, voor een jongen is pijpen wel een groot genot maar als je het niet wilt gewoon niet doen. Als hij het uitmaakt dan weet je dat hij je gebruikt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J17, ik ben blij dat ik niet jouw vriendin ben. Geef jij om een meisje of alleen om de seks die je met haar kunt hebben? En geef je haar ook wat terug dan of moet ze tevreden zijn met wat jij wilt?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Tjonge, als niet willen pijpen al een reden is om het uit te maken...

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Als m’n vriendin me niet zou pijpen zou ik het uitmaken. Een meisje moet een jongen wel goed seksueel verwennen. Ik kan echt niet zonder pijpen. Anders zou ik wel een andere vriendin zoeken. Dus ik snap wel dat je vriendje wil dat je hem pijpt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet lullig bedoeld maar als me vriendin me nooit zou pijpen, idk maar dan zou ik dat toch af en toe door andere laten doen. Pijpen is te chill voor jongens dat wil je niet missen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als hij wilt dat jij hem pijpt, moet hij jou ook wel beffen natuurlijk. Zorg dat het daar vanonder een beetje schoon is hé

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb een vaste relatie met een lieve jongen, ik hou erg veel van hem en wil hem graag laten genieten . ik pijp hem graag hij geniet hier intens van , ik doe het graag , het geeft mij een fijn gevoel , zo bijzonder en intiem.
    mijn vriendje beft mij ook en dat is hemels genieten . orale seks vinden wij het lekkerste wat er !!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je twijfelt moet je het niet doen. Niet alle meiden houden van pijpen. Mijn ex deed het, mijn vriendin heeft het wel een paar keer gedaan maar vindt het niet fijn, dus eigenlijk pijpt ze me nooit meer. Het is echt geen verplichting om te pijpen in een relatie, en het is ook helemaal niet gek als je het niet doet.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is natuurlijk niet niks wat je van een meid verlangt. De gemiddelde stijve is toch al gauw 16 cm. Om dat in je mond te nemen, nou ga er maar aan staan. We begrijpen die pijpangst helemaal. De meeste jongens vinden het al geweldig als er aan gelikt wordt als aan een ijsje. Dan zijn we allang superblij.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • GEwoon vragen: wil je dat ik je volgende keer pijp? En als je dat niet wilt, dan zeg je het gewoon hé. Hij heeft je trouwens zelf ook nog niet gebeft.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 19, je stelt hier de vraag of je hem wilt pijpen. Die kunnen wij natuurlijk niet voor je beantwoorden, maar je lijkt zo vol twijfels te zitten dat ik haast zou zeggen (nog) niet doen. Je legt de lat voor jezelf wel erg hoog. Alleen seks willen met de ware. Want wat nu de ware lijkt te zijn blijft dat misschien niet voor altijd. Helaas heb ik zelf die ervaring. Maar je bent nog maar 2 maanden samen, je hebt nog alle tijd en als hij om je geeft geeft hij je die ook. Bovendien mag hij je nooit dwingen op wat voor manier ook. Als hij iets wil kan hij er ook met je over praten. Dan mijn eigen ervaring: ik ben nooit een groot liefhebber geweest van pijpen, maar als mijn ex me gek genoeg maakte wilde ik het wel doen. We spraken wel af dat hij het aangaf als hij dacht te komen, dan kon ik los laten. Maar door grote opwinding heb ik dat ook wel eens niet gedaan zodat hij in mijn mond kwam. Het was lang niet zo erg en vies als ik dacht. Daarna mocht hij vaker in mijn mond komen want dat vond hij erg lekker. Maar dat is alleen mijn ervaring, dat kan voor iedereen anders zijn. Doe dus nog geen dingen waar je nog niet helemaal achter staat.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ik hou ook niet van pijpen.
    Heb dit gewoon aan mijn vriend verteld en hij heeft dit geaccepteerd, anders heeft hij pech laat mij niet dwingen.
    Gewoon eerlijk zijn tegen je vriend.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisjes houden niet zo van pijpen. Jouw vriend pakt het ook een beetje fout aan. Geen enkel meisje wil met haar hoofd richting penis geduwd worden wanneer ze daar zelf nog niet aan toe is. Dat ervaren ze als dwingend en een beetje bedreigend. Overigens is het aan jouw vriend om jou als eerste het plezier van orale seks te laten ontdekken. Beffen dus voor er sprake kan zijn van pijpen.
    Ideaal om pijpvrees te overwinnen is pijpen met condoom. Liefst een condoom met lekker (fruit)-smaakje. Dubbel voordeel: je hoeft niet bang te zijn dat hij onverwacht in jouw keel klaarkomt en het proeft gewoon of je een lolly geniet.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten