Skip to content
43 reacties
28845 weergaves

Bekeken in de sauna

Een tijd geleden was ik met mijn moeder in de sauna. Dit was voor mij de eerste keer. Ik merkte dat ik bekeken werd door een man. Dit vond ik best spannend. Is dit vreemd? Hoe ervaren jullie dit?

17 jaar
4 jaren geleden

43 Reacties

  • als het mooi weer is ga ik met mijn vriendin naar de sauna hebben we afgesproken . en daar zou je ook op de ligweide kunnen zonnen lekker bloot en zonder lastig gevallen te worden . M22 doet het pijn om een piercing in je kleine schaamlip te laten zetten ??? groetjes

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @m 20 ik heb het ringetje in de bineste kleine schaamlip links . en ja rechts gaat er ook nog een komen . Nee het is niet zo dat het super zichtbaar is of dat je lippen open gaan staan ...ik hang er verder ook niks aan . en ja een ringetje is wel zichtbaar .

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @m 22: verassend, maar door een schaamlip een ringetje. Zoiets verwacht ik eerder door je voorhoofd dan. Jouw ringetje zit in een binnenste schaamlip? Is het ringetje ook zichtbaar als je niet opgewonden bent, en daardoor een beetje openstaat? Een piercinkje is feitelijk wel vrágen om bekeken te worden, toch?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • ik ga zelf geregeld naar de sauna . in het begin was het spannend uitkleden in een ruimte met vreemde . en dan in de sauna ... kijken en dat je netjes gaan zitten of liggen ... na een paar keer let ja daar minder op en lijkt het gewoon dat je daar in je blootje loopt of zit . ik heb een kaal spleetje ... en ja er word naar gekeken maar ik kijk zelf ook . ik heb kleine lipjes en een klein ringetje door een van de kleine lipjes . nu covid weer minder word ga ik binnenkort weer naar de sauna en als het moor weer is daar lekker buiten zonnen . maar naar de sauna gaan is geweldig .

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Beken worden is niks mis mee, ik scheer me niet voor niks toch? En kijken is altijd weer leuk. Bij vrouwen kijk en vergelijk ik borsten en zichtbaarheid van schaamlippen. Ben soms wat onzeker over mijn eigen, best heel zichtbare, binnenste lippen. Kijken leerde me dat ik beslist de enige niet ben. Piercings intiem heb ik zelf niet, maar ik kijk er echt wel naar. Bij mannen ook. En natuurlijk naar hun balzak en penis. Soms heel klein, soms flink aan de maat en een enkele keer een erectie, onder de douches veel vaker trouwens, echt wel mooi en geil om te zien. Ben al met al best tevreden met mijn lijf, ook al zijn mijn borsten met net cup B niet groot.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • lijkt me niet raar en je zal er nog lange tijd aan gedacht hebben...

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het kijken naar andere mensen in een sauna begint feitelijk al in de (ont)kleedruimte. Alleen al het daar mijn slip omlaag stropen, mijn dan blote billen tonend aan anderen, voelt al spannend, elke keer weer. Later in de sauna is dat eigenlijk minder, al is bv de whirlpool ook altijd spannend omdat daar mijn borsten zeg maar op het wateroppervlak liggen. Vaak krijg ik daar zichtbaar stijve tepels van.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Natuurlijk zien mannen niets liever dan jonge frissen tieten en kutten. Normaal toch dat die je bekijken in de sauna.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • pfffff.... als je niet bekeken wil worden moet te thuis tussen 4 muren blijven met de ramen dicht.
    Ik ga ook wel eens met mijn moeder naar de sauna en dan kijken we natuurlijk ook naar de mannen die voorbij paraderen. Natuurlijk ook naar hun geval. Mijn ouders zijn gescheiden en mijn moeder is nog net geen 40, die is nog niet uitgeblust. Vooral kijken naar de mannen met tattoos en piercings die lopen er ook echt voor. Of gaan recht tegenover je zitten met hun piemel open en bloot. Wij hebben dan echt lol en beoordelen die mannen op hun uiterlijk en hele overkomen. Zo van 'zou dit iets zijn' of 'die mag wel eens langs komen'. Maar dat blijft natuurlijk tussen ons en niemand heeft dat in de gaten.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Creapy? Hz dan @m18 aan t begin van deze posts? Ik vind t niet zo gek dat er ook oudere mannen naar je kijken. Als jij oud bent kijk jij mss naar boys van 17. Ik word ook mega vaak bekeken in se sauna, ook door oudere vrouwen en mannen. So what? Snap niet wat naar mis mee kan zijn.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Niks van aantrekken ik ben een jongen en zelfs ik wordt ook vaak bekeken

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan er niets aan doen, ik wordt altijd opgewonden van het kijken n aar blote vrouwen. En ja, geregeld een stijve daardoor, toch wel. Soms zelfs dat er een druppel voorgeil uit me lekt, daar schaam ik me dan wel voor. maar verder, ik zal niemand lastig, maar die erectie, die is er gewoon, en ja, die mag worden gezien.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben het meisje van hierboven. Tja vaak wordt vagina gezegd. Maar goed...ik heb dan veel schaamhaar op mijn vulva. Het liefst doe ik er niets aan. Maar ik knip mijn schaamhaar beetje bij, tegen mijn benen. Anders groeit het ook zo tegen mijn dijen aan zeg maar. Die vriendin waar ik vaker mee naar de sauna gaat. Laat nu een brede streep staan. En nog wel korter geknipt. Ikzelf scheer mijn oksels wel als ik naar de sauna ga. Maar voor de rest liever ook niet. Mijn vriend vind het wel prima en houd er van.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 23; ik weet niet of dit gebruikelijk is, maat de term wordt wel vaak verkeerd gebruikt. Het is ook niet goed om het verkeerde gebruik te benoemen als gebruikelijk. Daardoor spreek je foutief woordgebruik min of meer alleen maar goed. En dat is het niet, het is foutief woordgebruik. De vulva is het uitwendige deel van het vrouwelijke geslachtsorgaan. Dus wat je ziet als een meisje haar onderbroek laat zakken. Haar vagina echter krijg je pas te zien als ze haar schaamlippen spreidt en je naar binnen kijkt. Er is al genoeg taalverruwing; laten we de juiste woorden blijven gebruiken svp. Voor iedeteen, lees maar na; https://sense.info/nl/ontdek-je-lichaam/meisjeslichaam/vulva-en-vagina/vulva

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat mannen naar vrouwen kijken in de sauna is wel bekend. En vrouwen kijken toch zeker ook naar de blote mannen die daar zijn? Ik zie tenminste vaak hun ogen even mijn lichaam scannen. Ik blijf dan express in de positie staan zitten of liggen en doe net alsof ik niet door heb dat ik bekeken wordt. Heerlijk toch om elkaar naakt te kunnen bekijken.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Uiteraard, maar het is gebruikelijk dat het woord vagina wel vaker gebruikt wordt om de hele vulva aan te duiden (een 'pars pro toto').

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Een behaarde vagina kan helemaal niet, Tenzij je erg veel last hebt van ingegroeide haartjes. Waarschijnlijk bedoel je een behaarde vulva.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @Meisje van 19: Wat tof dat jij gewoon met je harige vagina naar de sauna durft! Net als jouw vriend ben ik dol op een harige vagina dus ik ben blij dat mijn vriendin niet scheert en ook niets bijwerkt. De bikinilijn bijwerken is bij haar niet nodig en haar schaamlippen scheert ze ook niet.

    Behalve dus als ze naar de sauna gaat. Eerder schoor ze het nog wel eens helemaal kaal als ze naar de sauna ging, tegenwoordig knipt ze het kort, ongeveer een centimeter lang, en scheert ze het vervolgens in een brede streep en scheert ze haar schaamlippen ook kaal. Haar streep is toch wel zo'n 4 centimeter breed. Ik zou liever hebben dat ze zich helemaal niet scheert, maar ja, zij voelt zich er prettiger bij als ze naar de sauna gaat. Ik ben al lang blij dat ze tegenwoordig een brede streep laat staan en niet meer helemaal kaal gaat. Hoe breed is de streep van jouw vriendin eigenlijk?

    En merk jij dat er in de sauna meer naar jou gekeken wordt omdat je een harige vagina hebt? Of maakt dat niet uit?

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • wat leuk, de reactie van meisje 19, met veel haar op haar doos. ergens wel jammer, dat jij je bikinilijn scheert wel nog. Kan me goed voorstellen dat je vriendin er sinds kort voor kiest haar schaamlippen kaal te houden (toch wel fijn met beffen als er geen hartjes vrijkomen) maar wel een mooie brede streep schaamhaar erboven. Houdt ze die kort van haarlengte. En, vraag aan meisje 19, je scheert je oksels ook niet? Ik vind dat zelf eigenlijk gewoon heel sexy, ongeschoren oksels, maar er zijn maar weinig meiden die dát durven tegenwoordig. Oh, zelf scheer ik wel mijn schaamlippen, ik laat in de sauna graag mijn best ver uitstekende binnenste lippen zien. Maar ik heb er dus een mooi bosje schaamhaar boven, een royale driehoek die ik overigens niet heel lang laat worden. Schaamhaar en sauna, een combinatie die er zijn mag ;-)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Liever kale kut! Zelf ook helemaal geschoren!

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten