Skip to content
14 reacties
2362 weergaves

Klaar voor seks enzo :)

Heyy ik ben dus al wel klaar voor seks, maar heel veel vinden dit te jong. En ik weet eigk ook niet hoe ik een jongen kan krijgen. (Ik ben op zoek naar een serieuze relatie). Ik heb nog nooit een relatie gehad... Hebben jullie tips? Of wil iemand contact? En hoe krijgen we dan contact? Via een ander forum?

14 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Ja ik heb laatste tijd erg veel zin in seks.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heyy TS hier :) Ik heb nu sinds 2 december een relatie en hij wil miss een beetje te overhaast zijn, maar ik vind hem best wel leuk. Bedankt voor alle steun

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zoek ook een relatie

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J13 nog steeds? Want ik ook

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zoek ook een relatie

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat ik even niet begrijp is hoe je "klaar voor seks" kunt zijn terwijl je nog niemand hebt waar je die seks mee zou willen hebben. Ik denk dat je als je samen bent samen naar die seks toe groeit en er dan ook pas klaar voor bent. Ik weet niet wat je tot nu toe met jezelf hebt gedaan maar ik denk dat dat je vooral nieuwsgierig heeft gemaakt. Niet erg, dat hebben de meeste meiden op die leeftijd. Maar je bent nog jong, als ik jou was zou ik wachten tot je iemand vindt waarmee je het samen wilt en kunt beleven. Niet iemand dus alleen voor seks, want de kans is groot dat het dan een grote teleurstelling wordt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J16 ja doe het ook meerdere keren en denk er eigk wel overal aan, maar ben je maagd?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • m14 ja ik doe het zelfs vaker op een dag uit verveling. ik denk ook heel veel in de klas aan seks heb jij dit ook?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • J16 ja same doe het elke dag eigk wel :))

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • hey, meisje 14, ik heb het zelfde probleem daardoor masturbeer ik veel omdat ik denk dat ik klaar ben voor seks en een relatie. masturberen helpt echt!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • J19 ik ben 1.65 ofzo maar hz? Je bent echt 5 jaar ouder ????

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou klein beginnen. Niet meteen met seks van start gaan. Maar eerst een jongen zien die je leuk lijkt. Jij kijkt hem aan en je trekt zijn aandacht. Als jij voor hem ook aantrekkelijk bent dan kijkt hij terug. Meerdere keren, je zal het wel merken. Het wordt dan een spel van verleiden en laten verleiden, flirten, vlinders in je buik voelen wanneer hij naar je kijkt. Ongeduldig wachten tot je een lief kattebelletje of berichtje ontvangt. De warmte die je voelt wanneer blijkt dat het wederzijds is. Voelen hoe je vochtig wordt wanneer je in bed aan hem ligt te denken. Een echte klotedag die niet eens als een klotedag aanvoelt, omdat je denkt aan hem. Het is geen weer om een hond door te jagen, maar toch kan je niet wachten om naar school te vertrekken, gewoon om hem terug te zien. En dan eerste keer samen een wandelingetje doen, eerste keer iets gaan drinken, eens samen naar de film. En dan de eerste kus. Dat is elke keer zò leuk, en elke keer maakt je hart een sprongetje van blijdschap bij de volgende kleine stap. Geloof me, als je meteen gaat neuken dan loop je dit allemaal mis. Seks: okee, maar eerst van de kleine dingen genieten. Dan kan je daarna zoveel neuken als je wil. Ondertussen, als je echt nood hebt aan seksuele vibes kan je gerust jezelf verwennen en tot ongekende hoogtepunten brengen. Daar staat geen leeftijd op, hier ben je nooit te jong voor. ♥

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Jij kunt je gevoelens met je moeder delen, maak het wel goed bespreekbaar, kijk wat zij aan jouw adviseert? Mak dan pas je keuzes! Geen overhaaste beslissingen nemen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo meisje 14jr. is inderdaad jong. Ik begrijp best dat je heel graag wilt. Je moet wel eerst een leuke jongen ontmoeten en wat beter leren kennen. De eerste keren valt nogal tegen. Ik ben 1.98m, lichamelijke grootte verschil, condoom eromheen krijgen, je moet zelf op je gemak voelen en daarbij die ander ook op gemak stellen. Hoe lang ben jij ?

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten