Skip to content
11 reacties
9976 weergaves

Hoe ging je eerste keer? (Ervaring)

Hoihoi ik heb dus onlangs een vriend en we verlangen allebei om seks te hebben dus ik denk dat dat ook binnenkort gaat gebeuren. Het wordt ook de eerste keer voor ons beide. Hoe verliep jouw eerste keer? Hoe begon het en hoe voelde het? Met condoom en/of pil of iets anders? Eventueel wat tips?

17 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Het is bijna een jaar geleden en ik ben aan de pil, dus condoom hoefde niet. het was een gepruts om erin te komen van zijn kant, maar het lukte en binnen een halve minuut stroomde de witte lava uit zijn geval. Maar omdat we bij vrienden waren, moesten we zachtjes doen. maar de lava stroomde uit mij op het beddengoed. Er zat ook wat bloed bij. Poetsen, poetsen , poetsen om alles schoon te krijgen. Tot nu toe heb ik niets gehoord van hem, maar ik geneer mij steeds weer bij de gedachte. Ik kon er minder van genieten dan dat ik mijzelf vinger.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik van de zomer ontmaagd op de camping met een meisje die even oud was, we waren toen 12. Eerst in het zwembad elkaar de hele tijd aankijken en soms beetje elkaar kietelen. Dat hebben we zo paar dagen gedaan totdat ze vroeg kom mee. Toen gingen we naar kleedhokje waar ze toen haar badpak uitdeed en ze mijn hand pakte en die op haar tiet deed. Ik deed mijn zwembroek uit een ze deed een hand ook mijn stijve en begin me te trekken. Iets later kwam ik klaar en zijn toen terug gegaan naar het zwembad. Dag later vroeg ze of ik bij haar in de tent wou boven slapen dat mocht van mijn ouders ook. Die nacht hebben we eerst veel geknuffeld en gezoend. Na een tijdje elkaar uitgekleed en ben ik op haar gaan liggen. Toen pakte ze mijn piemel en deed die in haar kutje. Mega lekker als je dat voor het eerst voel ik kan ook snel klaar. Gelukkige mochten we de test van de dagen bij elkaar slapen en hebben het elke avond gedaan ging steeds beter. Echt heerlijk om te doen wat een gevoel om je pik

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerste keer bij mij waren we een beetje aan t flikflooien en ze zei dat ze er klaar voor was, ze ging liggen op haar bed en ik zakte een beetje in om haar te vullen, (geen condoom want het bleek zo te zijn dat er geen soa kan ontstaan uit het niets en om zwanger raken maakte ze zich geen zorgen, zolang ik maar niet klaarkwam, gelukkig niet klaargekomen) ik gleed de eerste keer moeizaam erin want ze was 13 (ik 12) dus het deed pijn, na 2 of 3 keer vol erin op een langzaam tempo ging het, was wel akward want eerst wilde ze op me zitten maar toen waren we 15 minuten aan t proberen en hij ging er niet in, ik dacht het zo van 'is dit het, ik voel niks' nog keertje proberen en toen ging het wel goed, 2 uurtjes later wilde we weer alleen toen werden we betrapt door haar pa, nog een keertje gedaan op vakantie voor het uitging, was wel erg lekker maar schaamde me wel kapot toen we betrapt werden (we waren overigens al klaar toen hij binnen kwam, we stopte en mijn vriendin hoorde iemand de trap op komen, ik hoorde het niet maar ze stopte, ik deed mijn onderbroek aan en mijn vriendin ook en toen kwam hij ineens binnen lopen, mijn vriendin schrok zich rot, wel lachen als je er zo op terugkijkt, ik ben nu goed bevriend met haar en die vader is een trainer van me en kan ik altijd mee lachen, goede vent wel, mooi toch om zo iets te zien :)

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Voorspel is ontzettend belangrijk en mag zo lang als je wilt duren. Glijmiddel is ook prettig. Probeer er samen een gesprek over te hebben. Maak het bespreekbaar dat je van de spanning emotioneel of lacherig kan worden, en dat je vriend zijn penis slap kan worden door de spanning. Als je het toch te moeilijk vind kan je altijd alsnog nee zeggen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey! Mijn eerste keer verliep redelijk pijnlijk, ook al was ik volledig ontspannen en hadden we voorspel gedaan. Ik was toen net geen 18 jaar oud, vriendje 21. Ik zit zelf aan de pil en we gebruikten condoom. De condoom zorgde er wel voor dat mijn vriendje redelijk snel slap werd omdat hij bijna niets voelde. Toen zijn we er mee gestopt en hebben we toen heel veel geknuffeld. De keren nadien gingen véél beter (ook over geschakeld naar ultra dunne condooms), alhoewel de eerste penetratie van elke vrijpartij steeds weer wennen is en heel langzaam moet gaan (ik bepaal zelf het tempo). Het doet nu nog steeds altijd een beetje pijn in het begin, maar van zodra hij er 1 keer volledig in zit, doet het daarna geen pijn meer. Ontspannen zijn en het zelf ook willen zijn wel erg belangrijk.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Zorg dat je geen stress hebt van zwanger worden.koop wat glijmiddel vagisan en massage olie.Kijk wat flimpjes van kamasutra en vooral geniet er van.Wees niet bezig met het klaarkomen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • De eerste keer ging het moeilijk. We waren aan het flikfooien, allebei naakt en ik lag op mijn rug naast haar. Ze streelde mijn stijve piemel, ik sabbelde aan haar tepels. Dat hadden we al enkele keren gedaan. Maar nu kwam ze bovenop mij zitten met haar knieën naast mijn bovenlichaam en ze gleed met haar kutje.heen en weer over mijn piemel. Plots kwam ik klaar. Ik schaamde mij dood maar ze zei dat het niet erg was en ik heb haar gebeft tot zij ook klaargekomen was. Na een tijdje werd ik weer stijf, ik deed een condoom om en ze hielp mij bij het binnenglijden in haar kutje. Ik ben na tien seconden klaargekomen. Ik schaamde mij nog meer. Enkele dagen later hebben we nog eens geprobeerd en het ging beter. Maar eigenlijk was die eerste keer niet leuk.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • mijn eerste keer ging super goed ik leerde mijn lief kennen op 12 jaar een jaar later gingen we elke week samen zwemmen altijd apart in een kotje toen we 2 jaar samen waren zei ze tijdens het zwemmen we zijn 2 jaar samen ik heb goesting zullen we samen in een kotje gaan ik neem toch de pil oke zei ik wij na de kotjes gingen zitten het bankje en kuiste mekaar ze nam mijn lul uit mijn zwembroek en begon me te trekken en daarna pijpen ik trok haar bikini broekje uit en begon haar te lekken ze draaide zich om en zei steek hem er in ik stak hem er dus vanachter eerst in daarna zei ze komaan ik ben nat steek hem er vanvoor er in ik stak hem en floepte er metteen in super lekker opeens zei ik ik ga komen ze zei laat maar spuiten en ja hoor ik kwam lekker klaar was super lekker

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendje kwam bij mij thuis, ik was alleen thuis, ik was 15, hij 18. Eerst strelen, likken en zuigen. Allebei helemaal naakt. Hij kneep lekker in mijn kontje, super fijn. Daarna begon het echte werk, hij kwam in me en dat was geweldig, super fijn. Hij kwam gelukkig niet meteen klaar dus lang kunnen vrijen. Ik wist niet echt welk standje fijn was dus stelde hij doggy style voor, dat was echt lekker. We hebben ook even cowgirl gedaan. Dan ligt hij op zijn rug en ga ik op zijn piemel zitten. Toen had ik meer de controle. Hij had zijn handen vrij om lekker aan mij te voelen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Zalig ! Bij hem gegaan, hij was alleen thuis. Eerst op de bank, rustig zoenen, strelen, enkele kledingstukken uitgetrokken. Daarna al zoenen naar z’n kamer gegaan. De rest van de kledij uitgedaan, zachtjes , verder zoenen, strelen, likken, zuigen. En dan het ogenblik dat hij binnenkwam in mij . Zalig en heerlijk geneukt ! En klaargekomen Hij was 19 ik net 15. Nadien nog veel overgedaan

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • heyy

    Mijn eerste keer seks verliep niet zo goed. Het was voor mij heel pijnlijk. Ik was nochtans ontspannen en nat, maar toch deed het veel pijn en moesten we stoppen. Na een keer of 3 deed het geen pijn meer:) Bereid je er op voor dat een jongen bij de eerste keren seks meestal snel klaar komt en je er niet zoveel aan zal hebben ;) maar oefening baart kunst! mijn eerste keer was zonder condoom, maar ik neem wel de pil. Veel succes xx

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten