Skip to content
11 reacties
2245 weergaves

Trio met vriendin

Een tijdje geleden vroeg de beste vriendin van mijn vriendin wat ik van een trio vind. Ik zei dat ik het wel zag zitten als mijn vriendin dat ook zou willen, ze moest toen erg lachen maar wist niet waarom. Ik vind haar heel lekker en zag het zeker zitten om met haar en mn vriendin een trio te doen. Nu vroeg mijn vriendin gisteren wat ik er van zou vinden dat we een trio zouden doen maar met een andere jongen. Dat vind ik minder leuk eigenlijk en dan wil ze het nog doen met het ex vriendje van haar beste vriendin. Ze zei dat de reden waarom ze me dit vroeg is omdat ze gehoord heeft van haar beste vriendin dat hij een piemel heeft van 17cm en ze wil graag eens proberen hoe zo een grote piemel aanvoelt. Blijkbaar heeft ze een foto laten zien van mijn piemel aan haar vriendin en ze vinden dat ik een kleintje heb. Ik mocht er even over denken zei ze maar als ik het niet zag zitten om mee te doen, doet ze het met hem zonder mij. Wat zouden jullie doen?

19 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Lijkt me een leuke ervaring om samen met me vriendin en een ander meisje een trio te hebben. Een andere jongen zou ik minder vinden maar lijkt me wel spannend.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS je bent behoorlijk naïef. Het gaat haar alleen maar om een grote pik desnoods zonder jou. Als ze eenmaal heeft geproefd wil ze vaker. Je kunt het laten gebeuren als een watje of haar aan de kant zetten als je ballen hebt.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier, ik heb besloten om het toch te doen we gaan morgen afspreken. Ik dacht mss als we het deze keer met een de ex van haar vriendin doen, doen we het mss de volgende keer met haar vriendin zelf. Ben wel erg benieuwd, Ik laat julie weten hoe het is gegaan.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat ik mij afvraag M19 is of jij tot de moderators behoort? Ik denk het wel.   Van de redactie: nee hoor. Hoort ze niet

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Klinkt heel ongeloofwaardig. Dus ik zou niks doen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt het een beetje aan je zelf te danken omdat jij als eerste over een trio met n vriendin bent begonnen. Nu wil zij n trio met een jongen erbij, dat is hetzelfde. Als je het echt niet wil moet he dat zeggen en de relatie stoppen, dit is geen goede basis.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Stel een quatuor voor: jouw vriendin, haar vriendin, het ex lief van die vriendin. Niet aan te raden in coronatijden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat ik me afvraag is ofdat het jou er nu alleen om ging om je verhaal te doen, ofdat je echt zit te wachten op wat anderen vinden.... Ik denk het eerste.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik het goed begrijp, wil ze sowieso neuken met hem met of zonder jou? Ik zou dit niet accepteren en uitmaken als ze zonder jouw toestemming met die andere jongen neukt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Alsof 17 cm zo enorm is, pfft. Maar dat terzijde, een trio is altijd hot. Tuurlijk liever met 2 meiden en 1 guy dan andersom. Maar met 2 guys + 1 chick heb ik ook al gedaan. Dat heet een sandwich in het jargon. Voelt bij het begin beetje awkward maar daar ben je snel over. Toch ff deze zeg maar waarschuwing : je zal onvermijdelijk het verzoek krijgen of de 2 guys het ff samen willen doen terwijl de chick lekker kijkt en/of vingert. Hou daar rekening mee :-(

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wegrennen

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten