Skip to content
4 reacties
754 weergaves

Verliefd

Hey, ik denk dat ik verliefd ben op een meisje van school. We zitten niet bij elkaar in de klas en ze is een jaar jonger. Nu met corona zie ik haar minder, maar we hebben nog nooit echt contact gehad. We zijn ook ver familie van elkaar, als ik het goed voor heb waren mijn overgroot oma en haar overgroot opa broer en zus. In principe is het al geen incest meer want er zitten genoeg generaties tussen. We volgen elkaar ook op insta. Ik weet helaas haar snapnaam niet en of ze überhaupt wel snap heeft (als ik haar volledige naam intyp op snap kom ik haar niet tegen). Facebook heeft ze in ieder geval niet. Haar moeder is ook onze huisarts. Iemand tips?
Groetjes J

17 jaar
3 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik zou niet beginnen met een openingszin, ik zou zeggen eerst wat contact en dan de gesprekken wat intiemer maken en kijken hoe het gaat dus dat je voorstelt om elkaar een voor een vragen te stellen over van alles en nog wat dan als het erop aankomt met relaties (als je daarover aan het praten bent) kan je heel subtiel erdoor komen door lieve dingen te zeggen maar doe het niet te gehaast, het moet lijken of het niet de reden was dat je wilde praten en dat het ineens erbij kwam kijken, en je moet maar aan haar reactie zien wat het word, ik hoop dat ik je een beetje heb geholpen Gr. J13 (dezelfde als die andere van 13, thats me)

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier, merci voor de reacties! Ma k denk niet da ze op me. Ze liket mn posts helaas nooit.... Allé, t kan toch zijn dat er op me is. Da weet k niet. En wat is de beste manier om haar iets te sturen?? Een paar jaar geleden deed k da ook met iemand anders ma daar had ik dan nog een klein beetje contact mee op het zwemmen......

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Yo man, Heb ik ook gehad, mijn tip is wacht nooit te lang wat het kan elk moment te laat zijn, ik was te laat want ze vond me niet meer leuk toen ik haar vroeg, zorg er wel voor dat je begint met een beetje contact en misschien een weekje of een halve aankijken hoe het gaat, ik hoop voor je dat ze je wil maat, laat het me effe weten wat er gebeurt Gr, j 13

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is mooi voor je om verliefd te zijn op een meisje van school en ook nog via jullie beiden overgrootouders ver familie van elkaar te zijn. Ik hoop dat de lockdown maatregelen snel versoepelt kunnen worden zodat je haar weer op school kan ontmoeten. Het met je huisarts bespreken zou ik zelf wat lastig vinden omdat zij haar moeder is. Maar aan de andere kant als je het durft kan haar moeder (zeker als zij jou een aardige jongen vindt) misschien ook wel een handje helpen. Ook kan je een keer langs haar huis wandelen en gewoon spontaan aanbellen? Of haar een keer een lief chatbericht sturen via Instagram? Ik zou het fijn voor je vinden als de liefde wederzijds is en er iets moois tussen jullie mag ontstaan. Heel veel succes!

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten