Skip to content
6 reacties
3007 weergaves

Sex

hoi hoi
ik weet niet of ik de enige ben maar ik wil echt ontmaagd worden.. spijtig genoeg ziet niemand mij staan en nu met corona al zeker niet...

15 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Eyy ik heb eig hetzelfde probleem je bent niet de enige en niet alleen meisjes hebben het gevoel dat niemand je mag zitten

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje ts, wil je meer over gaan vertellen, waarom denk je dat jouw niemand zie zitten, wat doe je fout? Een buurmeisje dacht namelijk het zelfde over. Niemand moet mij! Ik heb nog met haar gesproken over. Doe dagelijks een andere kleiding aan, ga douchen elke dag, doe lichte make-up op, draag geen saaie training pak dagelijks! Een parfum bij, laat geen vet meer in je haar smeren, dat maakt je extra vies was je haren minstens 3 maal in de week. Een ga zo maar door. Samen gingen we naar de stad en een beetje leuke kleren gekocht, jurkjes, rokjes broeken leuke schoenen panty’s enkel sokken, gimpys , ze zag er geweldig uit, met een paar dagen zag ik een jongen voor het eerst bij haar aanbellen. Ze is nu 16.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Lieve meisje van 15.
    Je schrijft dat niemand je ziet staan. Dit geeft mij het gevoel dat je twijfelt aan je eigenwaarde. Je hoeft niet ontmaagd te zijn om erbij te horen, om eigenwaarde te hebben. Integendeel, je eigenwaarde krijgt een behoorlijke deuk wanneer je neukt met een knul die niet van je houdt, je als een vod behandelt en zijn lul alleen voor zijn eigen plezier in je poenie ramt. Zelfs al ontmaagdt hij je ermee. Niet doen dus!
    Wat je wel kan doen is de best mogelijke versie van jezelf worden. Werk aan je zelfzekerheid. Wees niet bang om jezelf in vraag te stellen en te bezinnen over hoe je in het leven staat. Lees een goed boek hierover en verzorg je lichaam zo goed als je kan. Dan ben jij straks, als de coronamaskers van onze gezichten verdwijnen, ineens een meisje dat ze wèl zullen zien staan. En dan komt er op een dag een jongen naar je toe die jou heel graag ziet. Voor wie jij de ware bent en die de ware is voor jou. Die jongen is het waard om je maagdelijkheid aan te schenken. Zoals iemand anders schrijft, ontmaagd worden is geen doel op zich. Het is iets dat gebeurt als je voor de eerste keer gaat vrijen met een jongen, waarbij de liefde tussen jullie wederzijds is. Voor minder zou ik in jouw plaats niet gaan.

    Jij bent zoveel meer waard dan een snelle betekenisloze wip!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb dit ook lang gedacht maar heb nu sinds een maand een vriend en ben dr blij mee ik snap je gevoel iemand je je vast pakt en een knuffel geeft als je het nodig hebt

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik snap precies wat je bedoeld ik heb dit probleem ook ik ben ook heel nieuwsgierig hoe het is om sex te hebben

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Jouw tijd komt wel en ik denk dat jij je niet wilt laten ontmaagden door Jan en alleman. Waarom wil je dat? Heb je zoveel behoefte aan seks? Ontmaagden moet niet een doel zijn. Als dit in een jongensapp gooit ben je binnen het uur ontmaagd. Maakt niet uit hoe je eruit ziet.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten