Skip to content
14 reacties
3232 weergaves

Masturberen corona

Hey ik ben een jongen van 17 en ik verveel me echt dood de laatste tijd. Ik trek me echt elke dag af de laatste tijd en soms wel meer dan dat. Ik ben ook echt veel geil lijkt het. Misschien komt het omdat ik geen seks meer heb of eerder omdat ik gewoon niks te doen heb? Ik studeer wel gewoon een hbo studie maar door online is dit zo weinig dat ik maar ga trekken. Hebben jullie dit ook of ben ik de enige?

17 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik ook doe het de laatste tijd ook zo vaak

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Het zal misschien aan mij liggen maar wat maakt het uit dat je nu meer masturbeert. Zolang je er van geniet gewoon lekker mee doorgaan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik herken je verhaal helemaal ik had het ook en nu alles weer beetje op gang komt in het leven minder haha. Maar er is niks ergs aan toch om het vaker dan normaal te doen .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Goed te zien Ts dat je weer een soort van invulling van je tijd gevonden hebt die je wat plezier in je leven geeft. Het leven is niet altijd gemakkelijk als je jong bent, voor sommigen zelfs extra moeilijk, en speciaal nu, nu je eigenlijk niet eens echt jong kan zijn. Het is fijn om dan vrienden te hebben.

    Gelukkig dat het weer beter wordt en de lente er aan lijkt te komen, dat geeft wat meer mogelijkheden voor leuke dingen. Buiten zijn is gezond voor lichaam en geest.
    Dat jij leest is heel goed. Je maakt kennis met andere werelden, hoe andere mensen leven, voelen en met elkaar omgaan. Je Nederlands gaat er ook op vooruit. Het maakt je leven rijker. Je ziet en begrijpt meer.

    Het doet mij plezier al die dingen te lezen. Als je nu straks weer naar school mag en het gevoel krijgt dat je weer aan je toekomst kan werken dan is het helemaal oke. Dan krijgt het leven weer meer zin. Leuk dat je dat allemaal even meldt!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier, @jongen22, de laatste tijd ben ik elke dag aan het voetballen met vrienden en ik lees ook elke avond een boek dus het gaat al goed. Blijf ook af en toe wel slapen met vrienden. Als de lessen later weer beginnen zal dat minder zijn maar in het weekend zal ik nog steeds met vrienden zijn, zeker nu het weer wat beter is om weer buiten te zijn.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Elke dag nu, zelfs soms 2x

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik speel ook veel meer met mezelf hoor

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste Ts, Jij wil graag weten of anderen zich ook zo vervelen dat ze maar met hun piemel gaan zitten spelen. Ik denk dat je het antwoord zelf ook wel kan geven, ja iedere jongen in jouw situatie doet dat.
    Blijkbaar ben je op dit moment single, maar heb je niemand om gewoon eens een paar gezellige uurtjes mee door te brengen?
    Bij mij aan de overkant is een skatebaan en afgelopen zondag barstte het daar van de jongeren die het heel gezellig hadden en zich niets van de anderhalve meter regel aantrokken. Eigenlijk zijn daar altijd jongeren te vinden, daarnet ook.

    Sluit je niet op in je kamer, ga naar buiten. Ga naar de stad wilde ik zeggen, maar dat heeft helaas geen zin op dit moment, tenzij je naar de Albert Heijn wil. Maar parken, het strand, dat soort dingen zijn altijd open. Ga naar buiten en ga eens lekker in de zon zitten met een vriend/vriendin en zitten klagen over de ellende van vandaag. Ga een stukje fietsen of wordt je daar te moe van?

    Je zegt dat je een HBO studie volgt. Blijkbaar ben je slim want pas 17 en dan al op het HBO, vandaar dat je zo weinig aan je studie hoeft te doen? Probeer eens een vaste dagindeling te maken, zoals 's morgens studeren, 's middags ontspanning en dan liefst de deur uit, en 's avonds een filmpje kijken gezellig met de rest van de familie of met een aardig iemand. Of een boek lezen, maar boeken lezen is jammer genoeg niet de meest populaire hobby in jouw leeftijdsklasse.
    Een beetje structuur in je leven, dat is wat je nu het meest mist.

    Probeer verder gewoon contact te hebben met vrienden of wat vrienden zouden kunnen zijn. Heb je geen klasgenoten die je misschien een beetje mist? Misschien missen ze jou ook wel.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog andere jongens of meiden die dit ook hebben? Gr TS

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @j17, Ik ben TS en ik heb geen vriendin, ik had wel seks voor Corona maar dat waren geen liefjes.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik masturbeerde vroeger heel onregelmatig, zo tweemaal of driemaal per week, en een week soms niet en heel soms tweemaal per dag. Maar nu doe ik het toch iedere dag en enkele keren tweemaal per dag.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @j17, k peins da ts geen liefje heeft. Anders had hem toch seks? En dan denk k da zijn liefje ook sws zijn knuffelcontact was??

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent niet de enige hoor ik heb er ook veel last van doe het soms zelfs een paar x per dag. Ik probeer het zelf ook wel een beetje te minderen en gewoon iets actiefs te gaan doen bijv. Met vrienden afspreken, rondje lopen of fietsen zoiets. Je bent in ieder geval niet alleen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk niet dat ge de enige zijt: veel is weg gevallen door corona en thuis zitten, tsja, dan trekken we uit verveling al eens wat dikwijlser af hé :-) . Wij (broertje en ik) kunnen gelukkig altijd op de boerderij terecht om wat te werken. De dieren (en de boer) zijn daar heel blij mee. Plus we kunnen nu alletwee met wel bijna iedere machine rijden en werken. Misschien dat ge zoiets moet zoeken? een jobke dat nog heel erg leuk is om te doen ook? En als knuffelcontact uw liefje kiezen, zodat ge wel terug sex kunt hebben?

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten