Skip to content
27 reacties
4845 weergaves

Wanneer zonder condoom

Ik heb nu al een maandje seks met mijn vriendin, altijd met condoom en mijn vriendin slikt de pil. Het voelt toch veiliger om allebei te hebben. Het is echt superlekker, maar we willen nu ook zonder condoom gaan neuken. Hoeveel onveiliger is alleen de pil nemen?

16 jaar
3 jaren geleden

27 Reacties

  • Hangt af van welke merk soort pil je gebruikt, De bmi van je vriendin hoe meer bmi hoe kleiner de marge..Hoe de baarmoeder ontwikkeld is.Bloed druk en Hoofdpijn baarmoeder kramp,huid iritatie kunnen duiden,dat ze de pil niet goed verdraagt.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Een condoom breekt eigenlijk nooit, tenzij je natuurlijk een verkeerd glijmiddel gebruikt. Met een condoom moet je, als je uberberhaupt iets wil gebruiken, alleen echt glijmiddel gebruiken. Geen Vaseline, kokosolie, olijfolie, boter en dat soort middeltjes. Alle 'natuurlijke' vetten tasten het condoom aan zodat het heel gemakkelijk scheurt. Dat is dan ook de reden dat een gescheurd condoom zo nu en dan voorkomt. Dit is echt heel belangrijk. Die zegmaar natuurlijke middeltjes zijn prima bij onbeschermde seks, als je op de pil bent of een spiraaltje hebt. Maar bij condoomgebruik moet je dat wel steeds in gedachten houden, ook bij het voorspel, voordat je hem een condoom omdoet, ook bij het voorspel, als je wat glijmiddel wil gebruiken, dan alleen het echte glijmiddel gebruiken dat ook voor seks bedoeld en gemaakt is.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb een koperen spiraaltje en gebruik in de zomer maanden de pil of nuvaring om mijn menstruatie te regelen.Met mijn vaste sex bundie mag dan zonder condoom als hij getest is op soa.bij anderen met condoom knapt dat ding ben als nog beschermd tegen zwangerschap.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. We doen het nu al een tijdje zonder condoom, en dat is een van de beste dingen die me ooit is overkomen, naast uberhaupt een relatie krijgen met mijn vriendin. Het voelt zo natuurlijk, zo lekker en zo enorm vrij om seks te kunnen hebben zonder gedoe van een condoom en het altijd te kunnen doen als we willen. Het is gewoon super geil dat ik elke keer in mijn meisje mag klaarkomen. Echt jongens: ga zo snel mogelijk van een condoom af. En over vreemdgaan: tja wij doen dat niet, maar dat moet iedereen lekker zelf weten. En ik vind het wel goed dat jongen van 17 dan wel een condoom omdoet als die met een ander meisje seks heeft.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @J17 dit komt over alsof vreemdgaan de normaalste zaak van de wereld is? Vreemd gaan is nooit oké. Mensen die vreemd gaan zijn een schande voor de maatschappij. @TS met alleen de pil is prima. Zo deden ik en mijn ex dat ook meestal. Om even op de eerdere discussie te reageren. De jongen is niet verantwoordelijk voor het orgasme van zijn vriendin. Het is wel netjes als je er je best voor doet. Mijn ex en ik deden eigenlijk nooit aan voorspel en het kwam wel eens voor dat ik eerder klaar kwam. Dan bleef ik er vaak nog inzitten terwijl zij ging masturberen. Dan kan ze het mooi zelf regelen maar help ik wel en kan zij haar moment ook hebben. Want inderdaad het hoort pas klaar te zijn als je beide klaar bent gekomen tenzij het 1 van de 2 op dat moment echt niet lukt.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Hahaha als ik vreemd ga...

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou alle jongens willen aanraden met je vaste vriendin, of vriendje zo snel mogelijk zonder condoom te gaan neuken. Doe een soatest en je bent ready to go. En je vriendin moet natuurlijk de pil slikken of een spiraaltje hebben.
    Het heeft alleen maar voordelen: geen gedoe, veel goedkoper, veel lekkerder.
    Ik neuk met mijn vriendin nooit zonder condoom. Alleen als ik vreemd ga doe ik er wel eentje om.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je meisje anticonceptie slikt kun je echt zonder condoom vrijen en in haar klaar komen. Wij vertrouwen elkaar en hebben elkaar trouw beloofd. Mijn meisje gebruikt ook pil en wij doen dit al heel lang zo. Vaak begin ik met condoom omdat ik het dan veel langer kan uithouden om niet klaar te komen. Maar na een een poosje, vooral als zij is klaar gekomen doe ik hem af en neuk ik mezelf tot mijn hoogtepunt. Meestal in de missionarispositie. Wij vinden het heel fijn zo. Het is steeds heel bijzonder om klaar te mogen komen in je meisje. Ik vind het een voorrecht en zij vind het ook heel bijzonder, mijn zaad te ontvangen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @J19
    Als jij mijn vriend was dan had ik allang je pik eraf gebeten/ geknipt ;)
    Ik zou dat dus echt niet pikken.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 19, heb je überhaupt ooit seks gehad, want ik ben vrij zeker van dat je dat niet doet. Soms tijdens een vluggertje ofzo is het niet zo erg maar als het elke keer gebeurd dan is dat niet goed

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • J19 Als je dat bij mij doet, dan was het maar eenmalig en ik zal iedereen waarschuwen voor jouw egoistische sexbeleving. Schaam je

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou jongen van 19, bij ons is de seks pas afgelopen als we allebei zijn klaargekomen. Ik wil ook altijd dat mijn vriendin klaarkomt, het is toch ook mooi om haar te zien genieten. En ik vind beffen ook geil om te doen

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @j19, dus wanneer jij klaar bent, draai je je om en je gaat pitten en je vriendin moet zichzelf maar klaar maken? Jeez man, ik schaam me diep in jouw plaats. Sorry hoor maar je bent een schande voor het mannelijk geslacht. Meiden die dit leest : zo zijn wij heus niet hoor. Niet te geloven wat je hier soms leest...

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben ik niet met je eens jongen 21. Wij kunnen toch ook prima zelf een orgasme opwekken door te rukken? Zo kan een meisje zichzelf vingeren voor een orgasme als het tijdens het neuken niet lukt. Ik heb toch echt in de eerste plaats seks omdat ik hetzelf lekker vind. En als ik klaar ben gekomen is het gewoon klaar. Het meisje mag zich daarna natuurlijk zelf nog verwennen. Maar ik ga slapen. En on topic: ja zonder condoom is altijd lekkerder!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Maar j21, als je allebei getest bent kan je daarna toch geen soa meer krijgen? Tenzij je toch met andere mensen seks hebt?
    Ik heb met mijn vriendin afgesproken dat we dat voor nu toch niet hebben en dat we alleen met elkaar seks hebben.

    Ja natuurlijk zorg ik er ook voor dat mijn vriendin met vingeren en beffen klaarkomt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Een soa kun je ook na een test prima oplopen. En wij, mannen en jongens, zouden er gewoon voor moeten zorgen dat een vrouw of meisje een orgasme krijgt voordat wij klaarkomen. Dat lukt niet door te gaan neuken, en zelfs als je met je eikel haar clit verwent zal jij als jongen wellicht eerder dan haar klaarkomen. Dan spuit je haar clit vol sperma maar heeft zij geen orgasme gehad. Dus, ga voor het betere lik- en handwerk, laat haar grandioos klaarkomen en daarna kom jij klaar. Natuurlijk kun je haar in die tweede ronde voluit neuken dan. Genieten doe je samen, toch?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. We hebben ons laten testen en hebben gelukkig geen soa. Gisteren hebben we voor het eerst zonder condoom geneukt. Dat was echt super lekker, maar ik kwam al na iets van tien stoten in mijn vriendin klaar. Gelukkig was ik vrij snel weer stijf zodat we vrij snel erna nog goed hebben kunnen neuken.

    Dus jongen: laat je testen. Zonder condoom neuken wil je ook :)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is heel anders zonder condoom. Veel lekkerder. Maar soms is het bij mij zo super lekker dat ik bijna onmiddellijk klaarkom als ik bij haar binnenglij, en dat is dan minder leuk, zowel voor haar als voor mij.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Thanks voor de reacties! We gaan een soatest doen en durven het dan wel aan. Mijn vriendin slikt ook trouw de pil.
    Ik ben echt super benieuwd of het lekkerder is om zonder condoom te neuken. Ik kan niet wachten :)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • doe een soa test (jullie beide) en dan zou het prima moeten zijn

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten