Skip to content
2 reacties
633 weergaves

Daten

Ik heb een klein probleempje. Ik ben bi en wil een account aanmaken bij Jong&out, omdat ik graag wil daten en experimenteren met mensen van mijn leeftijd. Maar daarvoor moet je een foto opsturen van je ID om zeker te zijn dat er geen pedofielen opzitten of dat je een valse leeftijd opschrijft. Ik weet zelf niet of ik dit moet doen, omdat dit wel veel is om direct je ID op te sturen. Die site lijkt me wel betrouwbaar, maar zelf ken ik er niet zo veel van. Nog een vraagje, indien jullie zeggen dat ik dit een betrouwbare site is, moet je ook een profielfoto hebben. Maar dit is een site voor holebi’s en transgenders en ik ben bang dat iemand me zal herkennen en dit aan andere mensen gaat zeggen. En daar ben ik echt als de dood voor. Kunnen jullie mij helpen?

12 jaar
3 jaren geleden

2 Reacties

  • Ik een foto van mijn schoolpas gestuurt. Het is wel het veiligste.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • TS, Ik hoop dat er iemand reageert die ervaring heeft met Jongenout zodat je ervaring uit de eerste hand hebt.
    Om te beginnen, heb je gelezen wat er op de pagina "veiligheid" van jongenout.nl staat?

    "Ons webteam kijkt alleen naar je naam, foto en geboortedatum, zodat je account geactiveerd kan worden. Je foto wordt automatisch vernietigd en kunnen we niet meer terugvinden."

    Daarnaast, de berichten die jij daar plaatst zijn alleen maar te zien voor leden van Jongenout en die zijn net als jij. Dat een vervelende jongen uit jouw klas het ziet daar hoef je niet zo bang voor te zijn denk ik.

    Als je verder nog twijfels hebt dan kun je altijd een mail sturen naar info@jongenout.nl en daar je vragen stellen. Er staat ook een link op die pagina waar je kan zien hoe ze met je privacy omgaan.

    Volgens mij is Jongenout wel veilig en bedenk, je kan je niet je hele leven blijven verstoppen, eens moet je uit de kast komen. Dus wees eens moedig, en waag het er op. Wie weet vind je daar leuke vrienden.

    Ik hoop dus dat je reacties krijgt van iemand die daar al zit (maar die heeft Forum niet meer nodig).

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten