Skip to content
17 reacties
6250 weergaves

Pijpen meisjes echt graag?

Of doen ze het alleen maar om de jongens plezier te geven?

16 jaar
3 jaren geleden

17 Reacties

  • De meeste meisjes kunnen echt niet pijpen. Ik ben hetero, maar begon toen ik jong was met sex met jongens. Dat was zoveel fijner, dat ik me zo nu en dan ook nog door een van hen laat afzuigen. Hij doet het graag en hij is echt veel beter dan de vriendinnen die ik heb gehad.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor mijn eigen plezier doe ik het niet. Een man moet echt wel heel goed verzorgd zijn (en haren zeer kort geschoren hebben) als ik hem pijp.

    Als er een geurtje is of zijn schaamhaar is niet verzorgd, vergeet het dan maar!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat vind ik ook buitengewoon lekker en heel opwindend als mijn plasgaatje gestreeld wordt door een tong. Daar gestreeld worden door een natgemaakte vinger is soms voldoende om mij te doen klaarkomen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb tongpiercing meeste jongens vinden dat wel fijn, probeer ook wel mijn tong in plasgaatje te doen. Ik wil niet lul helemaal in mijn keel dan ga ik kokhalzen, alleen eikel pijp ik.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin pijpt mij graag. Heb ook tegen haar gezegd dat ze alleen moet doen als ze het zelf leuk vindt en niet alleen om mij een plezier te doen. Ze wil alleen niet dat ik in haar mond klaarkom. Verder vindt ze alles prima.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • hoe zit dat met een tongpiercing, is dat lekkerder.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Een enkele keer als ik m'n vriendje pijp en op mijn knieen voor hem zit en hij boven me staat, dan heb ik 1 hand om zn lul en met de andere hand kneed ik zachtjes zn ballen. En soms als ik merk dat hij bijna komt, dan steek ik 1 vinger tussen zn billen en recht in zn aars. Ik kan dan alles met hem doen wat ik maar wil, haha... Hij smelt dan helemaal en dan ben ik de baas.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind pijpen echt heel smerig. Maar mn vriend wil dat ik het doe. Ik doe hem graag een plezier want het is echt een lieve jongen en ik merk hoe lekker hij het vind. Maar ik moet altijd kokhalzen omdat hij dan per ongeluk te diep gaat. Of ik heb daarna weer haartjes in mn mond omdat hij zn piemel nooit scheert. En zn sperma is heel bitter, absoluut niet lekker. Maar toch gun ik hem dit. Zo werkt een relatie tenslotte

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb tot nu toe bij elke vriendin. Het probleem gehad dat haar mond er maar net omheen pas de. Dat vond ik wel opwindend. Maar het pijpen duurde nooit lang haha. Maar men huidige vriendin vind het leuk zegt ze haha dus ik kan nu een stuk langer genieten

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ondervonden dat de meesten het wel graag doen maar een schone piemel erg belangrijk vinden. Dus verzorg je gereedschap goed en dan zal je meisje het hoogstwaarschijnlijk graag willen doen.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 19, bedoel je dat je alleen pijpt tijdens je periode (dwz als je ongesteld bent)?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Doe ik niet alleen voor de jongen maar ook voor mijzelf. Is erg geil als hij maar een shone lul heeft, sperma is ook lekker om te proeven, vooral tongen met sperma nog in mond is erg geil ook voor de jongen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind pijpen zelf erg geil. Het gevoel dat mijn vriendje zich dan helemaal aan mij overgeeft maakt t helemaal af natuurlijk. En echt super lekker om sperma van een jongen te proeven en door te slikken. Maar veel van mijn vriendinnen vinden het helemaal niet lekker.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vindt dat echt verschillend, ik vindt niet dat een jongen moet dwingen zoals “head pushing” en dat soort rapetap... maar als een meisje het zelf wil zie ik er niks ergs in... ik raad wel aan om de jonge eerst te laten douchen!!! Gewoon voor hygiëne en voelt wat fijner voor je zelf. Dat i schoon is :) om het extra interessant te krijgen kan je ook samen douchen ;) is ook leuk!!! **LET OP, het kan ook gevaren hebben zoals soa’s**

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat verschilt per persoon uiteraard maar ook per moment en bij wie dus daar is niet één antwoord op. Van het heel leuk vinden tot het echt niet willen. Als je er ooit over twijfelt aan haar vragen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe dat alleen als zijn lul wel schoon is, en tijdens mijn periode, soms als voorspel, doe ik het graag, ik denk het wel.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • het is niet of....of.....
    Er zijn meisjes die het fijn vinden en meisjes die het niet fijn vinden. En onder de meisjes die het niet fijn vinden zijn er die het toch doen om hun vriendje te behagen en meisjes die het toch niet doen ook al worden hun vriendjes graag gepijpt....

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten