Skip to content
5 reacties
1378 weergaves

Seks niet fijn

Ik heb laatst voor t eerst seks gehad met mijn vriendje maar ik vond het eigenlijk niet fijn. Ik vond het ook niet fijn hoe hij deed enzo, wat moet ik doen? Ik ben echt heel onzeker nu. Ligt dit nu aan mij?

17 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • (niet TS) Bij seks ben je met twee, dus jij mag er ook van genieten. Misschien kan je eens zelf controle nemen en bovenop hem gaan zitten of liggen. Je kan dan zelf zijn pik voorzichtig in je vagina laten glijden en voelen wat voor jou okee is. Maak de bewegingen die voor jou lekker aanvoelen en jou geen pijn of ongemak geven. Onderzoek hoe diep/snel je kan gaan en zeg hem dan ook op welke wijze het voor jou lekker is. Dan weet hij dat hij niet diep/ruw enz moet neuken. Je moet aangeven wat je wil en niet alles aan hem overlaten. Als je hem alleen laat doen wat hij lekker vindt kom je mogelijks niet aan je trekken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb het er over met hem en de eersre keer gaat nooit helemaal goed/fijn

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt sex samen en dan mag jij er ook van genieten. Was hij ruw of egoïstisch bezig? Ging hij te snel over tot penetratie zonder dat jij genoeg opgewonden was? Als jij er niet over praat met hem, zal de sex nooit beter worden. Heeft hij veel ervaring met sex gehad, dan zal hij het misschien begrijpen. Hij kan ook zenuwachtig zijn omdat het jullie eerste keer was. Dus ga met hem in gesprek over jou wensen en ideeën wat jij verwacht in bed.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Lieve meid, je hoeft niet zo onzeker te zijn hoor. Het ligt beslist niet alleen aan jou. Je moet gwn weten dat voor de meeste mensen de 1e keer een grote desillusie was. Er wordt van die 1e keer veel te veel verwacht. Het moet romantisch zijn en onvergetelijk, etc. Nou, de eerste keer is gwn onwennig. Je bent onzeker en je weet beiden niet goed wat te doen of wat de ander fijn vindt. Of je partner is alleen met zichzelf bezig en houdt geen rekening met jou.... Het doet pijn, Enz. enz.... Seks moet je beslist leren. Praat er samen over. Zeg ook tijdens de seks wat je fijn vindt en wat niet. Luister naar elkaar. Neem er samen de tijd voor. Het komt vast wel goed.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ken nog wat meisjes die het de eerste keren niet fijn vonden want het was allemaal een beetje vreemd. Een vriendin (niet mijn liefje) zei me dat ze nogal ontgoocheld was de eerste keren want ze dacht dat ze met de eerste seks in de zevende hemel zou terechtkomen en eigenlijk was dat niet zo. Maar als je hem vertelt wat je wil dat hij met je doet dan kan dat de volgende keer leuker worden denk ik.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten