Skip to content
21 reacties
8327 weergaves

In je blijven

Bij de seks vind ik het heel fijn wanneer een jongen nadat hij is klaargekomen zo lang mogelijk in mij blijft, maar de jongens met wie ik het heb gedaan vinden dat juist raar en trekken hem er direct uit. Ik vind het juist fijn om nog even samen te zijn. Zijn alle jongens hierin hetzelfde? En hoe kan ik toch een jongen zo ver krijgen dat hij niet gelijk weg gaat?

17 jaar
3 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik zou ook het liefst wel de hele nacht nog in m'n vriendin blijven, maar dat lukt gewoon niet. Als hij slap wordt floept m'n pik er vanzelf uit.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik hou ook het liefst een jongen zo lang mogelijk in me. Niet elke jongen lukt dat, maar het ideaalst is altijd als we in elkaar in slaap vallen. Heerlijk!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is zo verschillend van man tot man. Je hebt er die na enkele minuten klaarkomen, uit de vagina gaan en meteen hun kleren aantrekken. Dat is quasi altijd een ontgoocheling!

    Je hebt ook mannen die hun tijd nemen en achteraf nog lekker keuvelen of zelfs na ejaculatie nog even vingeren of beffen. Als je zo'n man vast hebt, vraagt dat naar herhaling ;)


    Dus jongens... Verwen je meisje!!!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga wel eruit maar daarna bef ik haar wel

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik laat de mijne liefst nog wat zitten nadat ik klaar kom. Ik weet dat veel meisjes hem graag voelen slap worden.
    Het zelfde met het feit dat ik nog graag wat blijf liggen tegen het meisje aan.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het ook echt geil als een jongen zo lang mogelijk in me blijft, zodat ik hem slap voel worden. Wat ik meestal doe is m'n benen dan strak om zijn heupen om hem zo vast te houden. Als hij dan terugtrekt zeg ik 'nee, blijven zitten' en dan luisteren ze wel hoor. Zeker als je dan begint te zoenen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje18. Wat je daar suggereert dat bestaat ook echt. Tantritische seks of kortweg Tantra. Komt uit de Oosterse spiritualiteit. Penis inbrengen in vagina en volkomen onbeweeglijk op elkaar liggen gedurende uren en zelfs dagen en nachten onafgebroken aan een stuk. Dat zou gigantische stromen van kosmische seksualiteit op gang brengen tussen man en vrouw. En die massale opbouw van seksuele energie zou dan uiteindelijk uitbarsten in een soort van vulcanologisch orgasme. Het zou dicht in de buurt komen van de Oerknal.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • M.18; jongens kunnen zich toch niet beheersen. Die moeten spuiten...

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik val op meisjes, dus beetje lastig om hierover mee te praten.

    Maar als jongen, kan je niet beter in een meisje blijven zonder klaarkomen? Niet liggen wippen tot je komt, maar gewoon erin gaan en dan stil blijven liggen genieten? Dan blijft hij stijf staan toch, of niet? En pas helemaal op het einde na een paar uur even wippen en spuiten, zodat je niet de hele dag erna met "blauwe ballen" blijft zitten? Ik weet niet of het werkt, ik vraag het maar?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik blijf ook altijd zo lang mogelijk in m'n vriendin, tot ik vanzelf slap wordt en er uit glij. In de vagina gaat dat best snel, maar bij anaal wordt ze soms zo strak weer, dat m'n pík vanzelf blijft zitten. Dan blijven we soms zo liggen en vinger ik haar tot ze voor een tweede keer klaar komt.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • In haar blijven na het klaarkomen is zalig. We neuken zonder condoom, en ik elkaar blijven is zó teder. Ja, mijn pik wordt kleiner, maar als ik op haar lig en haar kut voel samentrekken, nou ja, dat voel je maar een beetje, dan blijf ik lekker in haar. Op gegeven moment glijden we samen opzij, soms in slaap. Bij het wakker worden is het vaak wel een beetje een natte zooi. Soms leggen we daarom al een handdoek, dubbelgevouwen, onder haar billen. Maar, in haar ogen kijken na het klaarkomen, mmm. En ja, samen klaarkomen is moeilijk toch wel, dus bef ik haar en ik krijg dan al veel voorgeil. Eenmaal in haar kom ik best gauw klaar wel.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit raakt de kern van het verschil in seksuele beleving tussen vrouwen en mannen. De man is gericht op de ejaculatie, de zaadlizing. Zodra dat is gebeurd is de noodzaak van de seks voorbij. Dat is biologisch zo bepaald. Dat zit in hun genen. Alles in het belang van de voortplanting. De seksbeleving van een vrouw heeft veel minder met de voortplanting te maken. Een evt bevruchting staat daar los van. Seks heeft voor een vrouw een hele andere betekenis. Dat heeft veel meer met intimiteit te maken. Voor een vrouw mag de seks daarom vaak langer duren dan de behoefte van de man gaat. Want voor hem houdt het bijna gelijk op na het klaarkomen. De penis na een zaadlozing in de vrouw laten is daarom moeizaam. De eigen behoefte van een man daarvoor is er nauwelijksben biologisch ook bijna niet mogelijk omdat de erectie snel wegebt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het ook erg lekker dat hij nadat hij mij geneukt heeft en is klaargekomen nog in mij blijft zo dat hij klaar is voor een 2de ronde.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou wel graag met mijn penis in haar willen blijven nadat ik ben klaargekomen en zo in slaap willen vallen. Maar dat is mij nog niet gelukt.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik en mijn vriend hebben het wel eens gedaan zo, dat hij in me bleef na de seks en zo zijn we samen lepeltje lepeltje in slaap gevallen. Toen hij wakker werd zat hij er nog steeds in en hebben we het nog een keer gedaan. Misschien gaat het anaal makkelijker dan in de vagina?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Die van mij is ook best snel slap na het klaarkomen dus dan is in haar blijven wel lastig.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Na de lozing wordt die van mijn vriend zo snel klein, dat hij onmogelijk lang in mij kan blijven. Voor ik het weet ligt hij te snurken. Voor mij is er soms niets aan. Ik deed het liever met een vriendin van mij, die meisjes snapt en weet hoe het bij ons werkt. Stiekem doen wij dat nog wel eens want zij herkent hetzelfde probleem.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat voelt toch een beetje raar om dan zo te blijven liggen wanneer de actie voorbij is... Voor mij is het net of ik in de bioscoop blijf zitten hoewel er al een tijdje 'The End' op het scherm staat.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het ook heel lekker om met mijn pik in een meisje te blijven na ik ben klaargekomen. Met mijn huidige vriendin blijf ik zo lang mogelijk in haar kutje en vallen we weleens zo in slaap.
    Van sommige vrienden hoor ik dat ze erg gevoelig zijn en daarom hu pik na het klaarkomen uit het kutje van hun vriendin, of kontje van hun vriendje halen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij proberen het meestal zo te doen dat mijn vriendin eerst komt en ik er tegenaan blijf en vlak daarna klaarkom. Liefst gelijk natuurlijk en dat lukt vaak omdat zij schokt en knelt met haar spieren. Daarna wordt hij bij mij vrij snel weer slap en klein en heb ik een dingetje wat er makkelijk uitflopt. Mogelijk heeft jouw partner hetzelfde. Als ik eerst kom blijft er dus weinig over en kan ik haar beter beffen.
    Letterlijk lullig dus, ik kan pas een tijdje daarna weer stijf worden.

    Sorry redactie, anders kan ik het niet uitleggen.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten