Skip to content
6 reacties
1624 weergaves

Te vroeg klaarkomen

Je ziet in films vaak dat het raar is ofzo als je als jongen snel klaarkomt tijdens de seks. Maar waarom is dat eigenlijk? Het feit dat je snel klaarkomt komt lijkt mij doordat je de seks heel fijn vond, dat is dan toch juist goed? Je kunt het als een compliment voor het meisje zien, lijkt me. Of zit ik er helemaal naast?

15 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik herken het. Als mijn vriend klaar is wil hij slapen en ik zit nog vol adrenaline. Ik ben wel eens naar een vriendin gegaan en we hebben samen genoten van elkaar. Mijn vriendin snapt mij beter en we voelen elkaar goed aan. Misschien moet jij ook een aan zoiets denken? Je hoeft er niet lesbisch voor te zijn....ben ik ook niet.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het ook wel een compliment als een jongen snel klaarkomt bij me. Het hangt er wel vanaf of het dan afgelopen is of dat ie nog verder gaat met beffen of dat ie kort daarna weer opnieuw kan. Maar de meeste jongens die snel klaarkomen kunnen dat wel daarom heb ik die ook liever. Het geeft ook minder druk als het ooit sneller moet door weinig tijd maar wel even zin of als hij zin heeft maar ik niet.

    Gelukkig komt mijn vriend meestal ook binnen een paar minuten klaar, hangt er wel vanaf hoe vaak we het doen en wanneer het voor het laatst was. Het snelste was echt iets van twintig seconden of nog minder maar toen hadden we ook wel al langer niks gedaan en had ik hem al een tijdje opgegeild vooraf.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Als het sap eruit is, is het voor ons idd over en out!!

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Film is film, fake, ga je eigen gevoel na en laat beide partners ervan (zo lang mogelijk) genieten!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou, voor de meeste jongens is de seks bijna gelijk al voorbij als ze zijn klaargekomwn. De libido is dan weg en zo ook hun erectie. Terwijl meiden juist behoefte hebben aan langdurige intimiteit. Dus wat is dan het probleem, denk je??

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisjes willen juist lang seks, anders komen ze zelf niet klaar. Dus als je gaat neuken en je komt al in een minuut heeft een meisje weinig aan de seks gehad. Je kan dus beter lang voorspel hebben.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten