Skip to content
12 reacties
3515 weergaves

Hoe kleed je een jongen uit?

Ik wilde met mn vriendje verder gaan dan zoenen, maar hoe kleed je hem uit als je op bed ligt? Het shirt of zn hoodie lukt me nog wel. Maar de jeans met zn riem wordt wat lastiger.

14 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Behalve de boxer of slip. Die graag met de tanden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Met de handen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Vraag of hij z’n heupen ff wil optillen! En klaar is Kees

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 20. Nu begrijp ik het (dankzij jou) wat goedbedoelende mensen vroeger tegen mij zeiden als zij zeiden dat ik voorzichtig met jongens moest zijn. Achteraf gezien ben ik nooit ruw met een jongen omgegaan, zodat de gebeurtenissen, waar jij het over hebt, gelukkig niet hebben kunnen plaatsvinden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja idd @M19. Te ruw nou ook weer niet. Want een omgeknakte stijve is onbeschrijfelijk pijnlijk.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon z'n broek uittrekken maar wel oppassen als ie een stijve heeft want dan kan die blijven hangen, ouchhhh! Hihi

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had het hier over met een paar vrienden en we zijn het er unaniem over eens. Uitgekleed worden hebben we graag snel en zonder getreuzel. Mag best wat ruw zijn. Eigenlijk willen we allemaal het liefst dat de kleren van ons lijf gerukt worden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit vind ik echt heerlijk om te doen bij mijn vriendje. Hij is anderhalf jaar jonger dan ik. Ik ben zo gelukkig met hem en ik word altijd heel blij van hem als ik hem zie of als ik aan hem denk. Ik ben gewoon verslaafd aan hem. Als hij bij mij is, dan kan ik bijna niet van hem afblijven, zoveel houd ik van hem. Hij vindt dat grappig en wij vermaken ons prima. Wij hebben veel lol en lachen veel. Ook elkaar wat uitdagen, een beetje stoeien, dat soort dingen, maar mijn vriendje wint altijd van mij. Vooral als hij met zijn mooie ogen mij aankijkt en als hij glimlacht en ik zie dat mooie jongensgezicht met die mooie mond en die prachtige witte tanden, dan smelt ik helemaal en geef ik mij aan hem over. Mooie jongens zijn zo verleidelijk. Wij hebben al 7 jaar verkering en hij is het mooiste wat mij in mijn leven is overkomen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • meisje 15; neem volgende keer een schaar mee......

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik krijg de riem van mijn vriendje zijn broek echt nooooooit soepeltjes los. Komt ook dat hij altijd een brede om heeft die net door de riemlusjes gaat. En als dat wel een keertje lukt heeft hij toevallig weer 'de broek' aan met een stuk of 5 knopen die echt onmogelijk los gaan. Ja nee, echt sexy is dat niet, maar seks is leuk, blijven lachen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ga op zn bovenbenen zitten. Je kan dan al plagend, makkelijk zn riem losmaken en ook zn broekknoop losmaken en rits openritsen. Daarna schuif je naar achter en trek je de broek over zn billen. Ik denk niet dat hij zal tegenwerken....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Gen zorgen over maken, hij doet het graag zelf, voor jou, en je kunt zijn slip ook zélf doen, aangeven dat je dat graag doet ;-)

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten