Skip to content
14 reacties
2199 weergaves

Verwarrende gevoelens

Ik ben dus 19, en val normaal altijd op jongens. Alleen heb ik nu al 2 jaar geen vriendje meer. Toen het uit ging hoefde het van mij even niet, en daarna kwam corona. Nu ben ik afgelopen week na het spelen met een tennisvriendin mee naar huis gegaan om nog wat te kletsen en te drinken. Op een gegeven moment ging het ook over seks en jongens en om het kort te houden, toen heeft ze me gebeft. Het voelde lekker en ik heb dan ook niet geprotesteerd. Nu ben ik verward. Ik moet er niet aan denken een relatie met haar of een ander meisje te hebben, maar ze deed het zo lekker dat ik wel zou willen dat ze het vaker bij me deed. Komende week zie ik haar weer op de tennis. Wat moet ik doen of zeggen?

19 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Hier ts. J22, waar de grens ligt bepaalt iedereen natuurlijk zelf. En die extra dimensie die jij noemt herken ik ook wel. Het meisje is nu al enige tijd mijn seksvriendin en ik geniet er mateloos van op een totaal andere manier seks te hebben dan met een jongen, maar het is een aanvulling, geen vervanging. Het zal niet eeuwig duren, maar voor nu is het gewoon heerlijk om mee te maken.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Tja, waar ligt de grens, ik weet het niet maar een soortgelijke actie met een vriend van mij heeft wel mijn leven een extra dimensie gegeven.

    Nooit gedacht na en naast meerdere vriendinnen, dat ik het pijpen van jongens zo lekker vind. Begon een paar jaar geleden na het stappen en wat aangeschoten met een vriend in bed beland tot nu het verlangen regelmatig jongens te moeten pijpen en neuken. Wil er absoluut geen relatie mee hebben, wel met meisjes, en voel mij ook geen bi.

    Verder bemerk ik dat meer jongens dit willen en dat ik geen probleem heb dit geregeld te kunnen doen, terwijl geen van alle zeggen overtuigd gay te zijn, herkent iemand dit en zo ja, hoe gaat dit bij jou?

    Maar beste TS, jou topic is al wat ouder, hoe staat het er nu voor?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Lekker genieten ervan en misschien dat je haar ook gaat bevredigen, dit soort dingen zijn goed voor je gezondheid. En je leeft langer zonder stress. Gewoon doen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Snap dat het verwarrend voelt. Maar, dat vriendinnen elkaar leren hoe je genieten kunt, door elkaar te beffen, niks mis mee toch? Je wordt er niet lesbisch van, leert hoe beffen echt het lekkerste gedaan kan worden en dat heeft als je een relatie krijgt met een jongen echt voordelen. Oh, aarzel ook niet om haar klaar te laten komen terwijl jij haar beft...

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier ts. Afgelopen week heb ik weer tegen haar moeten tennissen en ze heeft me alle hoeken van de baan laten zien. Normaal is ze al beter dan ik, maar nu ik met het gebeurde in mijn hoofd zat leek mijn spel helemaal nergens op. Dat viel natuurlijk op dus moest ik al mijn moed verzamelen om met haar in gesprek te gaan. Ze weet dus nu dat ik geen relatie wil, maar ook dat ik het lekker vond. Haar reactie was dat ze dat eigenlijk al wist, maar ook dat ze het best wel vaker bij me wil doen als ik dat ook wil. Hoewel ik het best nog wel eng vind heb ik nu toch dit weekend een afspraak bij haar thuis.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • "beide 16" doelt wellicht op de twee jongens van 16 die als eerste reageerden op de topic.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je vond het lekker!
    Om sex te hebben hoef je geen verkering te hebben.
    Misschien ben je bi. Als het lekker is gewoon doen, verkering hoeft niet.
    Maak plezier en kijk wat er van komt88

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, lekker van genieten, gevoelens niet negeren. Wat ik ff niet snap, je geeft aan 19 te zijn, maar in je laatste reactie zeg je: “ beide 16”, wat is het nu?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Meiden en beffen. Dat zijn tegengestelde meningen. Of het is not done of ze vinden het heerlijk. Ik vind het heerlijk om te doen en krijg al een harde van het idee.
    Niets mis mee als meiden dat samen doen ook als ze niet lesbisch zijn. Wel eerlijk tegen elkaar zijn en haar zeggen dat je niet lesbisch bent.en er alleen van geniet om zo klaar te komen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kan het ook zien als fwb ( Friends whit benefits)

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Te hier. J20, verkering is voor mij toch veel meer een compleet plaatje. Dat gaat niet alleen om seks. Ik ken haar alleen van de tennis, verder zien we elkaar eigenlijk nooit. Beide j16, lekker was het zeker, maar ik vind het heel ongemakkelijk om van de week weer tegenover haar op de tennisbaan te staan met aan de ene kant de gedachte dat ze misschien iets met me wil terwijl ik dat niet wil, en aan de andere kant het verlangen dat ze het nog eens bij me doet. Terwijl ik verder niets voor haar voel en seks en relatie voor mij bij elkaar horen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mooi toch, zolang je erachter staat en duidelijk bent naar jou vriendin, wat je limiet is enz. Volgens mij is er dan verder niet aan de hand. En wat je geaardheid betreft, het betekend verder niet zo veel denk ik. Zowel, dan kom je er daarna wel achter.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon zeggen dat je het leuk vond en dat je haar ook wil plezier geven.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon met haar verkering nemen

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten