Skip to content
7 reacties
1523 weergaves

Jongen in de klas

Hoi. Ik wil ff jullie mening hierover weten.. Bij mij in de klas zit er een jongen en die stalkt de helft van de meisjes op school. Hij vraagt met een fake account nudes enzo. En dan wisselt hij ze ook nog uit met andere jongens. Hij vindt het ook stoer omdat allemaal te hebben. En nu komt het... Hij heeft een vriendin. En ik vind dat dat echt niet kan eig. Hij liegt tegen zn vriendin want dat durft hij natuurlijk net aan haar te vertellen. Mss heeft hij ook nudes van haar, dat weet ik natuurlijk niet. Maar wat vinden jullie hier van? Van zo'n mensen krijg ik echt schijt. Jullie ook? En in school, als iets hem niet zint gaat hij altijd klagen bij de leerkracht en komt zn moeder zich ook mee bemoeien. Echt hatelijk. Tijdens de lessen praktijk chanteert hij andere jongen zodat zij zijn werkstukken maken. En met de stage vorig schooljaar werd gezegd dat we dit schooljaar niet op dezelfde plek mochten terug gaan en hij beweert van wel. En als dat niet mag (wat ook zo hoort te zijn) weet ik nu al dat zn moeder de leerkracht komt afdreigen. Ik zou graag weten wat jullie hiervan vinden...

17 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Tuurlijk jongen 20.... Eigen rechter spelen en "de dader opwachten met een groepje jongens" voor een "goed gesprek met doorslaande argumenten". Met de nadruk op doorslaande. Dan krijg je al snel dat de 1 zegt.... ik denk dat die jongen...... De volgende zegt..... die jongen doet..... en bij de derde is de jongen een dader. Zo zijn er al heel veel onschuldige slachtoffers gevallen.

    Aan TS. Hoe weet jij of de jongen die jij noemt meisjes stalkt? Het is nogal wat wat die jongen zou doen. Ik zou erg voorzichtig zijn met wat jij over deze jongen naar buiten brengt. Als jij bewijs hebt of als er meerdere getuigen zijn van wat de jongen doet, de slachtoffers bijvoorbeeld, dan heb je een punt. Maar ik heb zo het idee dat dit jou eigen haat is tegenover deze jongen. Dan moet je zeker op gaan passen want dan kan alles wat jij over deze jongen naar buiten brengt tegen jou gebruikt worden. Als blijkt dat jou aannames ook nog niet eens kloppen dan ben jij de stalker en niet de jongen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ach, al dat overleg-gedoe levert niets op. Op mijn oude school regelden we dit soort problemen zelf. Na school opwachten met een groepje jongens voor een 'goed gesprek' met desnoods 'doorslaande argumenten'.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Toch moet er vanuit school actie worden ondernomen, dat mogen jullie eisen. Eén persoon kan en mag niet zo dominant zijn!!!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier. De klasleraar van vorig jaar durfde al niks meer te doen tegen hem omdat die al gezeik gekregen had van die moffel zn ouders. En heel de klas haat die guy maar veel doen niks omdat hij hun niks doet. Het zijn altijd dezelfde waar die tegen zit de zeiken en de klagen. Maar ik ga mss eens voorstellen aan een paar van de klas om eens met de klasleraar van dit jaar te praten. Mss haalt het iets uit. Vorig jaar had ik alleen tegen de klasleraar gepraat erover...

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Iedereen moet zich veilig kunnen voelen op school en daar werkt deze klasgenoot zeker niet aan mee.het is dus een school probleem, mentor, vertrouwenspersoon of directie inschakelen. Liefst met steun van zoveel mogelijk klasgenoten! Succes en laat weten hoe het gegaan is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • zo een mensen zijn echt de ergste. Maar ik vrees dat je er niets aan kan doen, zeker niet in je eentje. Zijn er meerdere mensen die er hetzelfde over denken als jij? Misschien kun jullie dan samen met een docent in gesprek gaan. Dat hebben mijn klas en ik ook eens gedaan over een heel irritante jongen die constant een grote bek had tegen zowel leerlingen als docenten en zelfs de directeur.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Deze problemen opschrijven en inleveren bij directie en je mentor.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten