Skip to content
7 reacties
1084 weergaves

Type bed of ondergoed?

Toen ik nog minderjarig was, kreeg ik vaak gezeik en serieuze meningen te horen dat als een jongen (zoals ik) een hoogslaper als bed, of "ballenknijpers" als heeft, een mietje of homo is die nooit een meisje in bed zal krijgen, en helemaal geen vriendin.

Ik vind dit gewoon hilarisch dom en oppervlakkig, ik hoor dit soort dingen nog steeds wel eens te horen.

Als ik er over nadenk, snap ik het niet waarom iemand daar zoveel waarde aan zou hechten. Ik heb een hoogslaper omdat ik anders nog minder ruimte in me kamer heb, en die is al niet zo groot. En zogenaamde "ballenknijpers" vind ik gewoon fijn als ondergoed omdat ze luchten en niet strak zitten naar mijn gevoel, tenzij ik een stijve heb. Boxers droeg ik ook maar die zijn niet lekker naar mijn gevoel, ze voelen te warm aan vind ik zelf en bedekken me onderbenen, en dat doet me broek al. Mijn vader heeft ze ook gewoon en die scoorde gewoon een vrouw die ruim 15 jaar jonger is (mijn moeder).

Maar goed dat is mijn reden waarom ik geen boxers draag, maar eerder een soort slip. En ook waarom ik een hoogslaper heb.

Voor de rest heb ik het gevoel dat zulke jongeren mij gewoon onzeker proberen te maken met oppervlakkige onzin en denk ik voor de rest dat het de meeste meiden helemaal niks boeit, het enige nadeel is dat ik of zij makkelijker met het hoofd tegen 't plafond stoot als we daadwerkelijk seksuele handelingen verrichten. Tenzij het plafond hoger is lol. In ieder geval, dat doet er niet toe.

Wat denken jullie jongens en meisjes hierover? Is het accuraat wat ik gezegd heb? Wat vinden jullie zelf? Doet het ertoe? Hebben jullie meiden ook daadwerkelijk een voorkeur? Want dat mag ook besproken worden ;)

20 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Hallo meisje van 20 jaar, TS weer hier! Leuk om te horen dat niet iedereen zo denkt als bepaalde mensen die altijd maar de kudde volgen. Ik wist wel dat er ook andere meiden waren die er zo over denken! Op de middelbare zaten er vooral jongens in de klas bij mij en sommige zeiden ook al dat het onzin is, aangezien iemand die echt om je geeft niet naar zulke oppervlakkige dingen kijkt, dus met mij komt het wel goed vind ik zelf.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ging het goed?

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey
    Hoogslaper heb ikbog nooit iets over gehoord (heb 'm zelf vroeger tot n jaar of 12 gehad)
    Ik draag zelf tegenwoordig slips (naast vingin0 boxers) slips heb ik van sportswa?r van de z??man wil ze graag nog eens met zachte randen proberen
    Ook heb ik deze zomer een zwemboxer gekocht en heb die 2 keer aan gehad werd een beetje "raar" over gedaan jammer genoeg moet d'r zelf ook nog een beetje aan wennen (moet nog een beetje over t schaamtegevoel heen zien te komen)
    M'n moeder deed eerst ook een beetje raar over die slips maar 2 weken later kocht ze er 2 in een grotere maat nu moet ik d'r nog even laten "wennen" aan slips met zachte randen ;)
    Heeft iemand tips hoe ik dat aan haar voor kan stellen als ik ze gekocht heb

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Waar maak jij je druk om, laat de wereld toch de wereld en leef je eigen leven, veel liefs!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey jongen van 23, dankjewel voor je reactie. Ik ben nu niet echt op zoek naar een vriendin maar ik vind het gewoon bijna hilarisch waarom dat er zou toedoen. Het is gewoon zo oppervlakkig dat het triest en grappig is. Gewoon heel stom ook lol!!

    Mooi uitgelegd trouwens, jij ook veel succes!! En mezelf zal ik altijd blijven, ik doe toch niemand opzettelijk kwaad. :)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriend woont op kamers en heeft ook een hoogslaper (een tweepersoons) omdat zijn kamer gewoon klein is. Ik begrijp niet waarom dat raar zou zijn hoor. En als ik bij hem slaap is het ook gewoon knus.
    Hij draagt ook slips omdat hij dat fijner vindt zitten, prima toch? De naam ballenknijper slaat trouwens nergens op, want ze zitten volgens hem net zo strak om je kruis als "de norm" strakke boxers.
    Ik draag zelf bijvoorbeeld ook geen strings omdat ik dat niet fijn vind.

    Laat je niet leiden door wat anderen zeggen of vinden, en wees gewoon je zelf!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, Veel mensen willen zich graag conformeren aan de meerderheid omdat ze bang zijn om er niet bij te horen. Dat vinden ze het ergste wat ze kan overkomen. Als er nu iemand is die daar niet aan mee doet, zoals jij, dan worden ze onzeker en gaan ze zich afvragen of ze het misschien verkeerd zien. Ze proberen jou dan weer terug te krijgen in de kudde, dan is de wereld weer veilig.

    Jij maakt je eigen keuzes die passen bij jouw voorkeuren en behoeften. Daar krijg je dan dus kritiek op van mensen met een beperkte blik. Het is goed dat jij wat meer persoonlijkheid hebt en je daar niets van aantrekt.

    Of jouw voorkeuren je in de weg staan om een vriendin te vinden is natuurlijk flauwekul. Een beetje meid valt op jouw persoonlijkheid, niet op je ondergoed of je bed. Als je een meisje treft dat probeert jou te maken zoals zij wil dat jij bent moet je gauw een andere zoeken.

    Veel succes in de liefde en blijf jezelf!

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten