Skip to content
2 reacties
1053 weergaves

Meisje pijn gedaan door ptss

Een paar maanden geleden had ik een feestje bij een vriend thuis. Er was een meisje waar het snel mee klikte. Mijn vriend wist van mijn situatie (heb sinds twee jaar ptss, dit betekent dat ik een traumatische gebeurtenis heb meegemaakt waar ik nog last van heb in de vormen van hallucinaties en nachtmerries) en zei tegen me dat ik het gewoon op haar af moest stappen. Zien wat er gebeurt en wat er gebeurt mezelf gunnen. Ze vond mij ook erg leuk en na een tijdje gepraat te hebben begon ze me te zoenen. Ik wist even niet goed wat er gebeurde maar zoende haar terug. Even later zijn we naar de slaapkamer gegaan. In het begin was het heel erg fijn. Het voelde enorm goed en lekker. Tot de andere jongens van het feestje naar buiten waren gegaan via de garage. Ze gingen vuurwerk afsteken. Het meisje lag boven me toen er twee hele hardr klappen waren. De eerste van het vuurwerk en de tweede van de garagedeur die dicht klapte. Wij lagen er bijna rechtboven. Door die klappen kwam ik weer in hallucinatiestand en zag alles voor me gebeuren maar ik zag niet meer waar is was, waar ik mee bezig was en met wie ik was. Ik schrok zo erg dat ik haar met flink geweld van me af heb geduwd op de grond. Zij schrok daar weer van en heeft me daarna voor vanalles uitgemaakt en is toen weggegaan. Het enige wat ik voel is dat ik een monster voor haar ben geweest en dat ik haar pijn heb gedaan. Mn vriend kwam daarna naar mn kamer gesneld en vroeg wat er was. Later zei hij dat ik het misschien voortaan moet vertellen dat ik ptss heb als ik in een zelfde situatie zit. Maar ik wil niet dat iemand die mij niet kent direct die kant van mij ziet. De kant waar ik zelf soms ook bang van wordt. Ik weet niet goed wat ik moet doen.

18 jaar
3 jaren geleden

2 Reacties

  • Onderschrijf geheel advies m19, contact haar zo snel mogelijk als je nog iets met haar wilt. Succes.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Zeker wel vertellen voortaan, het is gevaarlijk dat je het niet doet ze had met haar hoofd ergens tegen aan kunnen vallen. Jouw schaamte (die niet nodig is) weegt niet op tegen de kans op escalatie. Ik zou haar een brief sturen met uitleg en spijt betuiging ze zal er behoorlijk van geschrokken zijn zeg. Strekte

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten