Skip to content
11 reacties
4119 weergaves

Omkleden met ander geslacht

Ik ben wel nieuwsgierig wat jullie zouden doen in deze situatie. Stel jij staat in de kleedkamer met iemand van het andere geslacht, maar hij/zij valt op zijn/haar eigen geslacht. Zou je er dan een probleem mee hebben om je naakt om te kleden?

Of jij staat met iemand van hetzelfde geslacht in de kleedkamer die op jouw geslacht valt. Zou je het dan erg vinden?

18 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • Gewoon samen omkleden ongeacht met welk ander geslacht.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • ik zou het wel opwindend vinden maar het lijkt me best ok

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb me al zo vaak omgekleed met alles en iedereen, maakt mij niks uit. En jah gemengede kleedkamers bestaan ook hoor. Meestal gewoon alleen omkleden maar soms gebeurt er ook wel eens wat, beetje stijfe krijgen bijvoorbeeld en soms kijkt iemand wat langer als je naakt bent, best leuk!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou misschien even twijfelen nog het andere geslacht maar zout er geen probleem mee hebben uiteindelijk.

    Omkleden met iemand die op jongens valt? Tuurlijk, waarom niet? Als die willen showen of willen staren, dan doen ze maar. Maakt mij helemaal niet uit.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat verhaal van j22 heb ik hier al zoveel gezien dat ik het niet meer geloof. Soms is het exact gekopieerd.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Denk dat de situatie met ander geslacht niet snel zal voorkomen. Maar het zou mij in ieder geval niet uit maken en zeker niet wat haar geaardheid is. Zelf ben ik homo dus kan 2de vraag wat moeilijker beantwoorden maar ik heb er geen moeite.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j22, jou verhaal is toch al vaker hier langs gekomen?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben gay... toen ik 13 jaar was heb ik dit verteld aan klasgenoten en vrienden, dat zette voor mij deuren open, iedereen was nieuwsgierig en extreem geil op die leeftijd, en aangezien ik gay was... wisten ze dat ik het wou... dusja daar is zelfs samen gemasturbeerd geweest terwijl ze hetero waren en ik gay... jong, maagd en de meisjes die niet wouden... dusja zelf aftrekken, pijpen en hun sperma oplikken is meermaals gebeurd in de puberteit tussen ons 13de en 18de, gebeurde bijna wekelijks toch wel ja, ik was ook vaak alleen thuis dus ze kwamen het graag doen... uiteindelijk op hun 18de eerste liefje, 18,5 ontmaagd... daarna hadden ze de meisjes ontdekt dus was ik niet meer nodig, daarna nooit meer gedaan, dus helaas al 4 jaar geen piemel meer gezien xd, maar fantastiche experimentele jeugd gehad, ben ik zeer dankbaar voor om dit te hebben mogen meemaken

    helaas zijn het nu andere tijden en denk ik dat de jeugd dat niet meer durft te doen, eigenlijk wel jammer want het zou heel veel problemen en frustraties bij je de jeugd weghalen, niets mooier dan samen te genieten, samen fun beleven, samen ontdekken, samen genieten, verminderd heel vaak stress bij de jeugd, zouden ze terug moeten leren doen, elkaar leren accepteren en samen genieten zou heel veel stress de wereld uithelpen

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou in al die situaties weinig problemen hebben omdat ik bij omkleden niet meteen de link met het seksuele maak. Zolang iedereen apart blijft en zich met zichzelf bezighoudt zonder te staren of te showen, denk ik niet dat er een probleem is. Ik heb mij al omgekleed waar een meisje in de buurt was (op het strand bv.) en daar had ik eigenlijk geen probleem mee. Dat dat in een kleedkamer gebeurt lijkt me wel onwaarschijnlijk omdat gemengde kleedkamers niet echt voorkomen denk ik.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • De eerste situatie lijkt me onwaarschijnlijk want gemengde kleedkamers bestaan vgm niet. Maar goed, stel dat ik met een lesbienne zou moeten omkleden. Nee dat zou ik geen probleem vinden maar ik zou uiterst discreet zijn zodat ze niets hoeft te zien waar ze mogelijk een afkeer van heeft. Tweede situatie : omkleden met een homo. Ook geen probleem want dat doe ik nu ook al twee keer per week inclusief douchen en dollen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee, ik vind dat niet kunnen
    Een vrouw in een mannen kleedkamer, nee
    Een vrouw in een mannen kleedkamer die op haar eigen geslacht valt , ook niet, er word toch anders naar gekeken en misschien weten mannen niet dat ze op het zelvde geslacht valt.
    Een man die op het zelvde geslacht valt in een mannen kleedkamer kan wel.
    Er hoeft toch geen plaatje op je arm dat je van het zelvde geslacht valt.
    Zie het ook andersom.
    We hebben al een heren toilet, dames toilet en een tender neutrale toilet, moet er ook nog een LHBT kleedkamers komen?

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten