Skip to content
5 reacties
1691 weergaves

Gekke ervaringen

Hoi, we hebben nu al een aantal tijden van online les achter ons. En nu vroeg ik me af wat jullie gekke ervaringen daarmee zijn. Ik heb eens meegemaakt dat we met een paar mensen bleven hangen na de les. En we deden onze webcams aan omdat het leuker was om zo te praten. En bij 1 meisje stond haar dildo nog achter haar, wat ze vergeten op te ruimen was. Dat was erg gênant voor haar, maar wel grappig voor ons hahaha... Hebben jullie ook zo'n dingen meegemaakt?

17 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Een jongen die tijdens aardrijkskunde in slaap viel en niet meer wakker te krijgen was. Heel erg grappig.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb weleens gezien dat iemand nog in bed lag tijdens de les. En als de camera niet aan was volgde ik weleens een lesje topless. En dat dan stiekem aan een paar mensen laten weten.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ooit gehad dat we iemand steeds scheten hoorden laten, maar we hadden niet door wie het was.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • In mijn klas was er een jongen die plotseling zijn micro aan had staan en waarbij je erg luid het geluid van één of andere serie hoorde. Die was duidelijk niet naar de les aan het luisteren. Het grappigste is dat hij heel snel met een dom excuus is gekomen bij de leerkracht over hoe hij per ongeluk iets had gestreamd via de live-les en hij geloofde hem. Hij heeft dus wel geluk gehad.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een keer mee gemaakt dat een meisje had gedoucht en ging omkleden tijdens de les maar was vergeten haar webcam uit te zetten. Je kon echt alles zien, maar volgens mij hebben niet veel mensen het opgemerkt omdat de docent aan het krijsen was.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten