Skip to content
19 reacties
2342 weergaves

Wilt ze verder?

Ik had gisteren met een goede vriendin van mij afgesproken om te werken aan een project voor scheikunde. We waren tijdens het werken er aan lekker aan het kletsen zoals wij zo vaak doen. En uiteindelijk zaten wij op het gesprek onderwerp seks. Wij hebben het wel vaker over seks enzo dus het was niet zo bijzonder. Op een gegeven moment hadden we het over ondergoed en wat sexy is en lekker is om aan te hebben. Zij heeft toen ook haar ondergoed laten zien dat zij aan had wat ook niet raar is want wij hebben elkaar meerdere keren in ons ondergoed gezien. Maar nu komt het: Toen zij haar onderbroek liet zien begon ze over hoe lekker die zat met het vingeren. Ze begon het voor te doen en vroeg of ik haar ook wilde vingeren. En dat heb ik toen gedaan en zij heeft mij daarna ook afgetrokken. Maar dit is nog nooit eerder gebeurt, dus ik weet niet of zij gewoon nieuwsgierig was en wilde experimenteren. Of dat ze er meer mee bedoelde.
Dus kan iemand mij helpen om duidelijk te maken wat haar intentie was?

Sorry voor het lange verhaal maar ik wilde de situatie wat duidelijker schetsen.

16 jaar
2 jaren geleden

19 Reacties

  • @ts hoe is het afgelopen met het filmpje?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • telefoon afpakken en filmpje verwijderen. verder geen worden aan verspillen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Als die zus dat doet is dat niet anders dan afpersing. Zij had geen enkel recht die video op te nemen, en mag die zeker niet verspreiden. In principe zou jij het recht hebben om er politie bij te halen mocht ze ermee dreigen die te verspreiden bij zeg maar vriendinnen van haar.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Zorg er voor dat je dat zusje haar telefoon krijgt en hem verwijderd want dit kan niet en snap ook niet dat ze er seks voor wilt hebben

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier: Even een update. Het is echt super fijn geweest afgelopen 2 weken alleen er iets gebeurt. Toen ik gisteren seks had met mijn vriendin, heeft haar zusje ons stiekem opgenomen (deur vergeten op slot te doen). Maar zij wilt de video nu niet verwijderen behalve als ik ook seks met haar heb. Alleen dat ga ik natuurlijk niet doen want zij is pas 13. Wat kan ik het beste doen?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Wij gaan het pas morgen voor het eerst echt doen en dat doen we gewoon. Maar voor de toekomst staan inderdaad doggy en ook reverse cowgirl op het programma.
    Jij krijgt het ook lekker druk.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben zelf nog maagd, maar ik weet dat doggy lekker schijnt te zijn. Waarom google je niet even?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier:
    Ja zij is inderdaad Bi. En het mag zeker want zij kwam zelf met het voorstel, maar ik wil nog even een beetje rustig aan doen en oefenen. Hebben jullie nog leuke standjes of dingen die we kunnen uitproberen?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Is zij dus een beetje bi en heeft zijn dan al meer dingen gedaan met haar vriendin? Jij moet het zeker nog even afhouden. Eerst maar wat oefenen met je fwb voordat jij ook nog met haar vriendin mag en kan neuken als jij dat ook wilt

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier:
    Even een update. We hebben inmiddels seks gehad. Zij heeft al eerder seks gehad dus zij heeft het extra rustig aan gedaan voor mij. Ik had al condooms gekocht maar zij had voor de zekerheid ook een pakje gekocht. Zij had het ook nog over een trio met een hartsvriendin van haar, maar dat leek mij een beetje onhygiënisch en onveilig.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Natuurlijk mag je onzeker en ook zenuwachtig zijn. Maar is zij dat dan ook niet? Of is het niet haar eerste keer sex? Jullie hebben elkaar al bloot gezien, wat voorspel gedaan en zelfs gebeft. Ga lekker ontspannen met haar knuffelen en zoenen, dan gaat de rest vanzelf. En doe het veilig. Ook als zij al de pil neemt

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier:
    Ze wilde inderdaad verder. Zij heeft mij verteld dat ze onze vriendschap wel wilt behouden en niet echt toe is aan een relatie. Dus we zijn nu friends with benefits geworden. Ik heb ook voor het eerst gebeft, was best bijzonder. We gaan morgen afspreken en ze wilt dan ook graag seks hebben. Maar dat word dan mijn eerste keer en ik ben nog een beetje onzeker. Hebben jullie nog tips?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Koop voor de zekerheid een pakje condooms je weet niet hoe ver jullie uiteindelijk gaan ;)

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier:
    We gaan morgen verder werken aan scheikunde dus dan zal ik deze keer het initiatief nemen en proberen verder te gaan, want dat zou ik op zich wel willen. En dan kijk ik gewoon hoe zij er op reageert.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vraag me eerder af wat jij wil? Dit is wel een lekker begin zo, als jij verder met haar wil dan kun je zeggen dat je het wel leuk en lekker vond en dat je dit vaker wil doen. Of je begint gewoon weer, dan zie je het vanzelf wel...

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier:
    Heel erg bedankt voor jullie reacties. Jullie hadden het natuurlijk ook niet kunnen weten. Maar dan zal ik het haar maar moeten vragen. (Wel op een handig moment natuurlijk).

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Eens met j18 hoor. Een meisje dat wij verder niet kennen doet iets en dan moeten wij vertellen wat ze ermee bedoelt. Je komt er vanzelf achter als je weer contact met haar hebt, maar misschien was ze ook alleen in zo'n bui of wilde ze je in verlegenheid brengen. Maar waarom ze het heeft gedaan blijft voor ons een raadsel.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • De intentie was dat ze zin had haha

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mazzelpik. Waar het op gebaseerd is zou je toch zelf aan haar moeten vragen, we kunnen wel een gok doen maar zelf zou ze het t beste weten, toch?

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten