Skip to content
25 reacties
15417 weergaves

Naar grote piemels kijken in sauna

Ik ga de laatste tijd graag naar de sauna en vind het eigenlijk wel leuk om bekeken te worden. Vooral de oudere dames kijken dan wat er beneden hangt. Ik ben best groot geschapen en hij is ongeveer 18cm slap.

Ik vraag me af of meerdere mensen kijken en of je weleens een hele grote hebt gezien en wat dacht je dan?

22 jaar
2 jaren geleden

25 Reacties

  • M16

    Is vrij normaal. Als een meid grote borsten heeft kijk ik daar ook naar. Maar voor meiden geld hetzelfde hoor sommigen hebben ook niet door hoe mooi ze zijn.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ging van de zomer vaak naar een zonneweide
    Daar mag je bloot zijn en zonne
    Ik keek toen vaak naar piemels
    Er waren best lekkere piemels tussen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • In de sauna kom ik niet en zo gluren doe ik normaal ook niet. Enkele jaren geleden was ik op het naaktstrand wel onder de indruk van een zwarte jongen. Zie je sowieso al niet zo vaak op een naaktstrand, maar deze kerel was echt wel mooi geschapen. Ik betrapte mezelf er op dat ik naar hem zat te staren als hij bij uit de zee kwam bijvoorbeeld. Zelfs in rust was dit de grootste die ik ooit had gezien. Echt opmerkelijk en mooi om zien, moet ik bekennen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste laatste pooser, wat bedoel je met je vraag; zijn er nog meiden die is kwijt willen, ben jij TS of geil je op meer input?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kijk graag naar mooie jongens in de sauna. Alleen moet ik dat natuurlijk wel wat onopvallend doen. Zo nu en dan komt er dan wel iets heel verleidelijks voorbij. Soms hebben jongens zelf niet in de gaten hoe mooi ze zijn.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Zijn er nog meiden die hier hun ervaring over willen delen?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Waar ik nooit naar kijk zijn de piemels van oude mannen. Daar word ik zo ontzettend depri van. Want je ziet gewoon dat ze versleten zijn. Opgebruikt. En dat plaatst me altijd weer voor het dilemma wat te doen met de mijne. Er zuinig op zijn zodat ie er lang als nieuw blijft uitzien of er nu het maximum uit halen en me niets aantrekken van later. Ik weet het niet. Echt niet.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • haha j17 ook lekker idd!!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • IK zou liever naar grote borsten kijken in de sauna

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • hoi j21: pcies .... helemaal mijn ding en idee ook!!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ga al van kinds af aan met mijn ouders en oudere zussen naar nudisten campings en naaktstranden én sauna's en ik paradeerde en speelde al van kleins af aan heel veel met mijn piemeltje en keek altijd naar naakte meiden en vrouwen. Pas toen mijn zussen pubertijd begonnen en ik ongeveer 10 was vertelde mijn ouders dat ik niet meer overal zomaar met mijn (stijve) piemeltje mocht spelen en ineens was wat ik zo leuk vond verboden en raar. Maar juist daarom ging ik het leuk vinden en uit het zicht van mijn ouders over de camping en in sauna's om borsten en vagina's te kijken en met mezelf te spelen. Op mn 12e kwam ik nog wel weg met per ongeluk n stijve of staren en wat met mezelf spelen, maar vanaf mijn 16e ga ik alleen naar de sauna en ben ik altijd op zoek naar spannende momenten. Soms krijg ik 'per ongeluk' n stijve met andere vrouwen in het hokje, soms ga ik in mn 1tje in n hokje met mezelf spelen met het risico dat iemand binnen komt, soms even naar het toilet om mezelf wat groter te maken en ik hou altijd de mooiste vrouwen in de gaten om tegelijk in de sauna te gaan en ze goed te bekijken en er zijn ook wel eens oudere vrouwen die het leuk vinden om te kijken. De meeste mensen komen alleen naar de sauna om te relaxen en te genieten maar ik ga altijd voor n beetje extra

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Niks mis mee @jongen19, denk zelfs meer dan normaal om elkaar te bekijken

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb slap ook niet zon grote (haha en stijf ook niet) maar ik ga zeker wel om te kijken en bekeken te worden naar de sauna. Vind dat gewoon leuk ... helemaal als ie een beetje stijf wordt. Kijk ook graag bij douche sportschool en naaktstrandje.. niks mis mee toch ik val er niemend mee lastig iig.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben laatst in een sauna geweest waar er een jongen rondliep met een hele grote slappe. Ik zag dat hij opviel bij meerdere mensen, waaronder ik. Denk dat iedereen daar wel naar kijkt

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Zijn er nog meiden die hier een mening over hebben?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat mensen wel degelijk kijken, ongeacht man of vrouw. Sterker nog, ik heb het gezien en meegemaakt. Het is ook redelijk normaal om te kijken en zeker als er een wat groter geschapen man langsloopt merk je dat swingende ding sneller op. Denk niet dat mensen puur gaan om te kijken naar anderen, daar is de sauna toch een beetje te duur voor..

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Jaja, allemaal leuke fantasieën... maar mensen gaan niet naar de sauna om andere mensen bloot te zien maar eerder om te ontspannen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS: Ik ben gisteren naar de sauna geweest en er waren meerdere gasten met een grotere dan normaal. Zelf werd ik ook wel een paar keer bekeken en aangestaart door vrouwen (en ook mannen). Leuke dag!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • In de mannensauna waar ik naar toe ga kijk ik ook wel naar grote piemels, het liefste besnedene, want dat ben ik zelf ook. Ben meestal de enige of een van de weinige met een Prince Albert piercing, en vind het ook erg leuk bekeken te worden. Krijg daarvan wel eens een halve stijve, maar dat hebben andere ook wel.

    Mijn pik is echter niet zo reusachtig: slap ca. 10-12 cm, afhankelijk van de temperatuur.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben homo en kijk wel graag stiekem naar een pik van ander maar vaak is het alleen even snel een blik op werpen. Een grote piemel is interessanter om te zien dan een kleine.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten