Skip to content
8 reacties
3518 weergaves

Dwang aftrekken openbaar toilet

Ik heb al langere tijd last van een dwang om me af te trekken zodra ik in een openbaar toilet ben.
Zelfs in vieze smerige piepkleine trein wc’s.

Dit is soms zo vergaand, soms sta ik naar achter aftrekkend kijkend of er iemand aankomt om dan te stoppen en in de hoop dat andere mijn piemel zien. (I’m not gay, 1000% maar kan mezelf niet tegenhouden die kick op te zoeken)

Aan mastruberen / seks heb ik bijv in het weekend geheel geeen gevoelens aan.

Ik wil hier graag vanaf komen, ik walg er ook van. In treinen werken bijv vaak ook de kranen niet. Maar ook omdat de slierten in het toilet blijven hangen. Dit werd zelfs is hardop opgemerkt. Door een toiletbezoek er na mij, ik was ook erg bang dat ik miss aangegeven zou worden voor vervolging.

Omdat ik soms snel moet plassen is het geheel vermijden van toiletten buiten huis niet mogelijk.

Ik heb voor vertrek me thuis een tijdje afgetrokken, maar dat haalde de geilheid niet weg, zodra ik in een openbaar toilet was.

21 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • ben wel benieuwd hoe dat gaat met die fetish-groep? spreken jullie dan ergens af of so? en dan samen naar toilet? ben gwoon nieuwsgierig!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Op een naturisten-camping gelden ook regels. Misschien geeft gewoon openlijk naakt zijn voor u al voldoening?
    Ik vermoed dat je die drang dus in die fetisj-groep kwijt kan? Want dit is geen onderdeel van naturisme en heeft ook geen plaats op een naturisten-camping of naaktstrand.
    Veel succes met het kanaliseren van deze drang.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier, ik heb inmiddels wel de oplossing gevonden. Ik ga nu naar de nudistencamping en ben lid geworden van een fetisj groep. Samen leven we ons uit en de drang voor openbare toiletten is een stuk kleiner geworden.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe jij het beschrijft maakt volgens mij duidelijk dat je er absoluut van af wil, maar dat je daar niet in slaagt. Ik denk dat in zo'n situaties een therapeut inderdaad de beste optie is. Je wil namelijk echt niet als exhibitionist beschouwd worden.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, als je pech hebt, trekken ze je piiemel eruit!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou denk ik toch op zoek gaan naar hulp. Zeker als je graag wil dat anderen je piemel zien. En het echt een drang wordt. Als je daar verder in gaat kan je zo maar als schennispleger opgepakt worden. Je krijgt dan ook geen bewijs van goed gedrag meer. Mijn opa heeft ooit een man betrapt die zijn piemel aan mijn moeder liet zien. Dat was een grote fout want mijn opa was lid van de harde kern van een voetbal club en is zeker geen watje. Hij heeft die jongen behoorlijk toegetakeld en zelfs nog een tijdje vast gezeten. Het is dus ook nog gevaarlijk.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Naar de therapeut!!!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Zo heeft iedereen zn fetish.... op kleine toiletten zoals trein kan toch niemand je zien dus dat zal nooit problemen opleveren denk ik. Als je hoopt dat iemend je lul ziet is dat op grotere toiletten lijkt mij? Dat doe ik ook wel eens.. altijd spannend. Maar ik doe dat ook op andere plaatsen, jij ook? of alleen op toilet? Geen idee hoe je er vanaf kan komen maar ik zou er van genieten :p

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten