Skip to content
22 reacties
4044 weergaves

Ontmaagd

Klopt het dat je moeder kan zien dat je bent ontmaagd? Dat zeggen ze op school. Ik heb dat nog niet gedaan maar de rest doe ik wel met mijn vriend.

14 jaar
2 jaren geleden

22 Reacties

  • Hij is ook 14 maar we hebben nu condooms. En hij wil ook zeker zijn dat ik niet zwanger wordt.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 14; ik weet niet hoe oud je vriendje is, maar het is een beetje flauw van hem dat hij geen condooms durft te kopen. Kom op zeg, we leven in 2022! En ook al slik jij de pil door een te zware menstruatie, dan nog is het niet onverstandig om condooms te gebruiken. Natuurlijk kan jij die zelf ook kopen zodat je die voor de zekerheid altijd achter de hand hebt. Maar je kan hem ook voor het blok zetten; 'geen condooms bij je, dan niet neuken'.
    Ik denk dat hij dan ineens wel 'durft'.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M19 mijn moeder weet het al mijn vader nog niet. Ze zag het aan me en toen heb ik maar meteen bekend. Er is nog geen 2de keer geweest. Hij durft nog niet condooms te kopen. Ik slik al de pil maar was niet voor sex toen ik die ging slikken.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 14; of je moeder dat kan zien..... Dat is maar net hoe jij je vraag bedoelt. Kijk, als een dokter bij een lichamelijk onderzoek dat kan zien, dan kan je moeder dat ook als ze je op eenzelfde manier zou onderzoeken (en ze weet hoe ze hetgeen ze ziet ook moet beoordelen). Maar ik denk niet dat je bedoelt dat je moeder je inwendig gaat onderzoeken. Dus zou ze dat moeten merken aan je gedrag.... Tja, dat hangt dan vooral af van hoe jij je gedraagt. Daar kan ik dus niets zinnigs over zeggen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet dat niet ik denk het niet.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Hij was dus snel klaargekomen. Had jij het gevoel dat jij ook kan komen als hij wat langer door kan gaan? Ik lees vaak dat dit niet lukt bij meisjes

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik deed het zelf deed geen zeer moest wel wennen dat het groot was. Het was kort maar een paar keer op en neer.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Ik ben nog maagd, maar ik zou het wel willen. Ik wacht nog 1 of 2 jaar. Duurde het lang of was hij zo klaar? En deed het ook nog pijn?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Als hij dat hij een condoom kon pakken van zijn broer hadden we het niet gedaan. En ik heb hem en mij eigenlijk ontmaagt en niet andersom.
    Ik weet niet te voelen voel mij groot maar ook niet zeker niet dat ik mijn moeder heb gesproken.
    Was met condoom en ik heb de pil.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Het is dus eenmaal gebeurd en dat blijft voor altijd zo. Ben je nu wel of niet blij? En hoe vond je het?
    Ik denk dat jullie zo geil waren, dat het niet tegen te houden was. Als het maar veilig was, zodat je niet zwanger kan raken.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja ben ontmaagd en we wilde eigenlijk nog wachten.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @m14 zoals hierboven beschreven kan je moeder het in principe niet zien als je bent ontmaagd maar ze kan natuurlijk wel zien als je je anders gedraagt ;)

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Dus je bent nu ontmaagd of nog net niet?
    Want wat is nu 'te ver gegaan'?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M15 ze wist het meteen. We waren beetje te te en zijn verder gaan dan we hadden afgesproken en mijn moeders wist het meteen toen ik thuis kwam.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • nee niemand kan zien of je nog maagd bent of niet

    uit ondervinding merk ik wel dat wanneer ik iemand zijn stijve piemel zie, ik aan de stijve piemel wel kan zien of iemand nog maagd is of niet, piemels van jongens die nog maagd zijn vind ik veel mooier, geiler, terwijl wanneer ik piemels zie die wel al ontmaagd zijn, ik niet mooi, zelfs lelijk vind

    al ben ik er zelf nog niet helemaal uit of ik het aan de piemel zie of aan de persoon zelf/ruktechniek, jongens die nog maagd zijn staan veel geiler en rukken ook geiler, waarschijnlijk is het eerder de ruktechniek of de geilheid van de persoon waaraan ik kan zien of hij nog maagd is of niet, al kan je het normaal gezien nooit zien dus waarschijnlijk is mijn theorie hier ook een fabel, maar goed... ik had het wel altijd al juist wie maagd was of niet na het zien van hun rukbeurt dus geen idee of het kan. piemels waarvan ik dacht dat ze al ontmaagd waren vond ik lelijk, terwijl ik op voorhand niet wist dat ze al dan niet maagd waren, dus misschien... geen idee

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    ?
    Wat bedoel je hiermee?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Faceplam en fail

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • We willen nog niet zo ver gaan maar hoorde dat op school.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @J15. Wat je zegt is niet fout, maar ik geloof wel dat de Topicstarter hier iets meer informatie bij nodig heeft. Het maagden"vlies" bestaat, maar is helemaal geen vlies. Het is dus niet zo dat dat bij een penetratie doorprikt wordt of zo. Het is een soort weefsel dat sommige meisjes hebben dat aan de randen van de vagina zit aan de binnenkant. Bij sommige meisjes kan dit een beetje stuk gaan als daar tegen gekomen wordt, maar dat is heus niet altijd zo. Het is ook niet zo dat dat "maagdenvlies" een indicatie is van een penetratie, door seks of door wat anders. Trouwens, als het een echt vlies was dat de vagina afsloot, hoe zou menstruatie dan werken. Dus gewoon even als extra informatie zodat de Topicstarter niet plotseling bang wordt. Om op de vraag zelf te antwoorden. Je ouders zullen het niet kunnen zien, maar zullen het misschien wel weten. Als je met je vriendje je kamer in verdwijnt en nadien met slordige haren, een blos op je kaken en een grote glimlach terug naar buiten komt zullen ze wel door hebben wat je feitelijk gedaan hebt. Het is dus niet zo dat er altijd iets duidelijk is, maar zoals vaak gezegd wordt weten je ouders vaak veel meer over jou dan je denkt, vooral moeders.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Zien nee maar soms heeft jet kind het zelf weg door overdreven normaal te doen of sneaky nieta qlle ouders zijn blind voor gedrag

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten