Skip to content
7 reacties
2754 weergaves

Gebruikt

Hoi. Ik voel me echt gebruikt. Een jongen van school had interesse in me en we begonnen te sturen. Uiteindelijk kregen we een relatie. Hij was al vanaf week 1 bezig over seks. Ik wou dat niet meteen, maar na 2 weken hebben we toch de eerste keer gevreeën. Uiteraard met mijn toestemming. Daarna hebben we het nog 2 keer gedaan. We zaten toen een maand in de relatie en toen heeft hij het uitgemaakt. Ik was er kapot van en begreep niet waarom. Maar nu blijkt dat hij een weddenschap had met enkele vrienden om dit schooljaar met zoveel mogelijk meisjes naar bed te gaan. Ik voel me echt gebruikt en zo vies nu. Heeft iemand tips omdat gevoel laten weg te gaan?? Liefs I

14 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Klinkt bekend zi was ik vroeger ook. Niet om het goed te praten maar op die leeftijd deed ik alles om zoveel mogelijk meisjes te neuken, wat mij ook het makkelijk af ging... Heb sinds nog beetje spijt van mijn gedrag van toen

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Die jongen is gewoon een player en zo zijn er veel. No big deal. Niet te soft zijn meisje. Jij hebt hopelijk toch ook wat van de seks genoten.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. De jongen is 15. Hij heeft nu eenmaal veen succes bij de meisjes. Bijna iedereen zal het ondertussen wel weten dat hij dat doet. Maar veel meisjes willen het met hem doen. Het is al gebeurt dat er een dickpic van hem rond gaat in school.. Hij heeft echt een lange.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Verwijten heeft geen zin, het is gebeurd en jammer dat zo’n jongen dit op deze manier doet. Maar als jij nu hoort dat hij dit schooljaar zoveel mogelijk meisjes wilt versieren, moeten de andere meiden dit toch ook horen?

    Hoe oud was die jongen, want hersenen heeft hij nog niet, want anders handelt hij wel anders.

    Aan alle lieve meisjes, laat je niet te snel ?? morsten alle jongens ( of meisjes) sex met je wilt hebben. Neem de tijd, laat hem/haar eerst maar bewijzen dat hij/zij van je houdt. En TS, op 14 jarige leeftijd heb je nog meer dan tijd genoeg, veel sterkte.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Vertel het aan iedereen op school over de weddenschap. En hij is een klootzak

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Je zou 'wraak' kunnen nemen door de roddel de wereld in te helpen dat je een SOA van hem hebt gekregen, maar misschien kun je het beter gewoon vergeten. OK, het is een hufter, lesje geleerd, laat hem niet de 'macht' over je gevoelens krijgen, hij is het niet waard.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij is een zak hooi het is niet jou aan te rekenen voor jezelf als iemand meet interesse toont in seks dan jou niet aandacht geven

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten