Skip to content
3 reacties
945 weergaves

Teleur gesteld

Hoi... Ik stuur sinds enkele weken met een meisje van school. Ze begon me te sturen en het was echt leuk. We hadden het over vanalles en konden echt goed praten. Ik had haar dus ook gevraagd om eens af te spreken. Ze wou het ook maar vanaf toen ging het minder. Ze begon me te negeren en werd steeds meer een gesloten boek. Uiteindelijk zei ze af. Maar toen begreep ik haar wel, vanwege haar situatie. Maar ze stelde wel zelf voor om een week later opnieuw af te spreken. Uiteindelijk was het dan zover en laat ze me weer stikken. Zonder reden zelfs deze keer. Ik heb nooit succes gehad bij de meisjes dus ik was al helemaal blij dat ze begon te sturen etc. En ik dacht ook dat ze anders was dan andere meisjes, die me skipte enzo maar heb me duidelijk in haar vergist! Ik ben echt teleur gesteld in haar... Nu ga ik afwachten of zij mij nog iets gaat sturen of niet... Wat is jullie mening hiervan? Of hebben jullie dit mss ook al meegemaakt?? Ik voel me echt kut nu

18 jaar
2 jaren geleden

3 Reacties

  • Sociale skills door corona tijden niet normaal ontwikkeld waardoor sommige noet echt durven af te spreken heb ook zo een vriendin eindeloos kan ze twijfelen ook al wil ze wel

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS. Om te beginnen snap ik niet helemaal waarom dit onder vrijen staat, maar dat terzijde.
    Ik denk persoonlijk dat ze zeker geïnteresseerd in je is, maar ze simpelweg te zenuwachtig is. Op het moment dat jullie afspreken iets te doen, lijkt het haar super leuk en wil ze graag. Vervolgens gaat ze er over nadenken en redeneert ze alles kapot. Waarschijnlijk beeldt ze zich slechte scenario's in, waarin het bijvoorbeeld ongemakkelijk wordt en zegt ze toch af. (Is uiteraard alleen maar een theorie hoor). Mijn advies zou dan zijn om wat korterdag af spreken. Stel bijvoorbeeld op zaterdag ochtend/middag voor om die avond af te spreken. Probeer je voorstel wel een beetje luchtig te houden, maar laat wel merken dat je haar wel leuk vindt. Probeer het haar zo gemakkelijk mogelijk te maken (zet haar vooral niet onder druk).
    Ik hoop dat je hier iets aan hebt.
    Groetjes J16

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Laat ik beginnen met dat iedereen zoiets wel heeft meegemaakt. Maar bedenk voor jezelf, je wilt toch met iemand zijn die net zo blij is om jou iets te sturen, als jij. Niet iemand die je laat stikken, meerdere keren zelfs. Wel zal ik het naar haar uitspreken, dat je niet niet oké vindt.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten