Skip to content
5 reacties
2907 weergaves

Minutenlang op hoogtepunt blijven steken

Ik heb gisteravond twee keer seks met mijn vriend gehad. De eerste keer kwam hij klaar en ik net niet. Dan is hij slap en doen we wat anders en beginnen we na een uur weer.
Toen ging het heel gek. Ik begon klaar te komen en alles spande zich en ik kneep om zijn piemel, maar kreeg pijn in al mijn spieren daar. Geen vervelende pijn, maar moest ook enorm plassen. Hij stopte even maar ik was er nog niet dus schreeuwde dat hij door moest gaan, maar ik bleef op dat punt steken dus hij moest sneller. Dat heeft minuten geduurd. Heel anders dan ik normaal kom. Ik heb dat nog nooit zo gehad en het was even beangstigend omdat ik dacht dat er geen eind aan kwam. Nu wil ik dat natuurlijk de volgende keer weer, maar we hebben geen idee wat we deze keer anders hebben gedaan. Weten jullie hoe dit komt en hoe je hier naar kunt sturen.
Tegelijk schaamde ik me ook want normaal ben ik op wat geluidjes na vrij stil, maar nu heeft de hele familie van mijn vriend het gehoord. Er werd vanmorgen lacherig naar me gekeken. Ik heb maar gezegd dat het nog lekkerder dan anders was, maar niet hoeveel. Nou heel veel.

21 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Late reactie, sorry daarvoor. M21, ik denk niet dat je datzelfde gevoel zomaar kunt terugroepen. Het ligt er waarschijnlijk ook aan hoe je op dat moment in elkaar zit. En als je er dan op probeert aan te sturen is er een grote kans dat het juist niet lukt. Het enige wat ik erover durf te zeggen is dat het voor mij ook vaak de tweede keer heftiger is. Ik geef altijd het feit dat mijn vriend er dan meer moeite voor moet doen de schuld. Je weet nu dat het kan en je hebt er heerlijk van genoten. Wie weet komt het vaker voor, maar dat kan net zo gemakkelijk op een onverwacht moment zijn.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben het niet helemaal zeker, maar ik denk dat sexen tot je nèt nièt klaarkomt je op scherp kan zetten, als je dan na een tijdje opnieuw begint is het gevoel soms veel heftiger. Alsof de geilheid van de eerste en die van de tweede keer bij elkaar opgeteld worden. Ik denk dat het een naam heeft, maar ik kan er nu even niet op komen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @m21 en m22, bedankt voor jullie positieve reactie. Ik heb ook volop genoten van die minuten in de hemel. En mijn vriend ook want die kwam vlak daarna voor de 2e keer. Precies goed dus.
    Het was voor ons beiden uitputtend en toen we lagen na te genieten drong het pas tot ons door dat ik zo gegild had. Toen kwam wel schaamte maar ik den dus niet dat dat de oorzaak was dat ik op dat punt bleef steken. Mogelijk was dat wel in mijn onderbewustzijn. Ikzoek er dus nog steeds naar hoe ik bewust zo lang en heftig klaar kan komen en ook wel hoe we kunnen kiezen voor gewoon als dat gillen echt niet kan. Toen ik die morgen beneden kwam maakt zijn familie het me erg makkelijk om het met een eerlijk grapje gelijk af te doen, dus ja ze waren kennelijk blij voor me dat ik zo genoten had. En ze kunnen ook trots op hun zoon en broer zijn, maar dat heb ik maar niet gezegd.

    .

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon genieten en dat mag je láten merken. Dat brengt ook weer een extra genot mee. Je hoeft geen schaamte te hebben ik dénk dat we allemaal wel een keer iets te veel geluid maken

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Je bent vrouw, en soms beleven wij seks zó. Best uitputtend, maar, mooie ervaring toch. Oh, die schaamte, voor hoe hoorbaar je was, die speelt ook in rol in dat blijven hangen op dat punt. En dat kan best wat verwarring geven. Geniet er vooral van ;-)

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten